November 23, 2025Nov 23 i ona je sa politikeeprva ekipa sa bk je bulvalno bila sa politike, posle je at napravio neki konkurs za nova lica i odatle su izašli maja nikolić, nataša miljković, nevestićka… Edited November 23, 2025Nov 23 by kud u maglu Simoviću
November 23, 2025Nov 23 Odavićka mi se zgadila još devedesetih na Politici jer je bez blama čitala vesti u kojima se vrlo negativno govorilo o opoziciji usred filmskog maratona na TV Politici napravljenog da ljudi ne bi išli na njen miting. Edited November 23, 2025Nov 23 by vememah
November 23, 2025Nov 23 Seća li se neko one spikerke sa kratkom crnom kosom, Jasna nešto? Bila je maltene zaštitni znak Studija B iz perioda kad su bili najozbiljnija opozicija, da bi onda samo iznenada nestala i negde posle 5. oktobra se pojavila na Palmi da vodi jebene Radikalske talase.
November 23, 2025Nov 23 5 minutes ago, Halvard said:Seća li se neko one spikerke sa kratkom crnom kosom, Jasna nešto? Bila je maltene zaštitni znak Studija B iz perioda kad su bili najozbiljnija opozicija, da bi onda samo iznenada nestala i negde posle 5. oktobra se pojavila na Palmi da vodi jebene Radikalske talase. bila je kod vulina pr u dok je ovaj bio ministar odbranegovnara
November 23, 2025Nov 23 tijanićevog, daono što je šešelj u politici to je tijanić u novinarstvu, pa još goreza ovog se zna ko je i šta je, a za tijanića zlo i naopako
November 23, 2025Nov 23 14 minutes ago, Halvard said:Seća li se neko one spikerke sa kratkom crnom kosom, Jasna nešto? Bila je maltene zaštitni znak Studija B iz perioda kad su bili najozbiljnija opozicija, da bi onda samo iznenada nestala i negde posle 5. oktobra se pojavila na Palmi da vodi jebene Radikalske talase. 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bila je kod vulina pr u dok je ovaj bio ministar odbranegovnaraJasna Popović [Ćosić].Ja se nje sećam sa Yu infa, ne sa StB-a. Edited November 23, 2025Nov 23 by vememah
November 23, 2025Nov 23 3 minutes ago, vememah said:[Ćosić].“eno jasna doš’o tata po tebe”a bio je gospodin ćosićreči ortaka koji joj se nabacivao
November 23, 2025Nov 23 Definitivno je bila na Studiju B, zato mi je taj transfer u Radikalske talase bio neverovatan.
November 23, 2025Nov 23 U zadnje vreme producira dokumentarce o Kosovu (Dosije Kosovo: Račak, '98, Žuta kuća) koji se emituju na RTS-u.https://rtsplaneta.rs/serial/4071244/episode/2674280/dosije-kosovo-98 Edited November 23, 2025Nov 23 by vememah
November 23, 2025Nov 23 u vezi brzine čitanja. Kada sam ja nekada radio realizaciju vesti, okvirno se računalo da se vest čita 1 minut. standardna vest je jedan A5 list, nekada kucano na mašini, a posle font 12. Prezenteri najviše vole Courier New. Posle su došli idijoti.Za bilo koju javnu prezentaciju sve što je više od 200 reči/minutu je prebrzo.Neki standard za informativni program je oko 180 reči po minutu.