Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Frenk hvali ohmy

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Views 195.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Što se veselio - veselio se.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

celo pozorište odeon, ili bar 2/3 zaposlenih po onome što sam čuo žm je poslao ceo kolektiv u london na 3-4 da da gledaju mjuzikle i kupe fore od njih 15-20 koliko ih je već bilo niko nije odgledao

• Posle onoga sto mu se desilo..ja nemam snage da ga osudjujem ili prebacujem mu nesto. Kako covek posle tako necega skupi snage i nastavi sa zivotom, ne znam i ne zelim nikome da sazna.    Ov

Posted Images

Vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović podelio je sto otkaza u sklopu reforme koju sprovodi proteklih nedelja. On je sada imenovao nove rukovodioce sa kojima je ugovore potpisao uživo u programu

1. Direktor Teatra Odeon Aleksandar Đaja Dugogodišnji direktor Pozorišta na Terazijama.

2. Direktor drame Stojan Đorđević

3. Direktor produkcije (Pink sistem) Predrag Pavlović Baki Bivši direktor TV Nova S.

4. Direktor Narodne Televizije Darko Popović Vlasnik produkcije Top Manifest (Paparaco lov).

5. Direktor razvoja AI (Open AI Pinka) Veljko Popović

6. Šef SIGI AI Saška Karać

7. Čelo PR sektora Luka Ivković

8. Potpredsednik za HR Pavle Rašković

9. Direktor produkcije Apolon Marko Jovičić

On 24. 11. 2025. at 18:11, Fakundo Sava said:

ovo ako prođe sledeće su lažne sarane

glumac u sanduk pa u furunu.

17 hours ago, Milosh76 said:
  1. Direktor produkcije Apolon Marko Jovičić

Vjerovali ili ne, to je ovaj:

https://www.youtube.com/watch?v=j-PlyS5zXdU

Edited by colonelo

This video isn't available anymore

• 2 months later...

Mediji: Uprava BH Telekoma odlučila da kanale Pink grupe skine s platforme Moja TV

Uprava BH Telekoma donela je odluku da sa svoje platforme Moja TV skine kanale Pink grupe iz Srbije objavio je danas sarajevski portal Raport.

Po nezvaničnim informacijama tog portala, uprava BH Telekoma, sa Amelom Kovačevićem na čelu, već duže vreme pokušava da nađe način da bez štete po Telekom raskine ugovor s Pinkom čiji je vlasnik Željko Mitrović.

Problem je bio to što je ranija uprava BH Telekoma na čelu sa Sedinom Kahrimanom (SDA) potpisala ugovor sa Pinkom i produžila ga pred samu svoju smenu, pa su, kako su naveli, time „ruke vezane“ novoj upravi.

Navodi se da je problematično što BH Telekom isplaćuje stotine hiljade evra Pinku na čijim kanalima, kako se naglašava, „gostuju ratni zločinci, te se priziva raspad BiH uz satanizovanje Bošnjaka“.

Platforma Moja TV ima oko 240.000 pretplatnika.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/mediji-uprava-bh-telekoma-odlucila-da-kanale-pink-grupe-skine-s-platforme-moja-tv/

• 3 weeks later...

Kompanija BH Telecom je objavila saopštenje u kojem je korisnike njihove usluge MojaTV obavijestila o izbacivanju kanala Pink televizije iz svoje ponude od 1. aprila ove godine.

Od 1. aprila se povlače TV kanali iz Pink grupacije, odnosno dodatni paketi Pink+, Pink E paket, Paket Zadruga i dodatni Pink paket TV kanala u okviru Moja webTV usluge.

Ove izmjene znače da će TV kanali iz Pink grupacije biti povučeni iz osnovnih TV paketa Moja TV Net M, Moja TV Net L, Moja TV Full M i Moja TV Full L, saopšteno je iz BH Telecoma.

Navode i da će korisnici usluge MojaTV koji imaju zaključen ugovor s obaveznim trajanjem imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade za prijevremeni raskid, i to u periodu od 2. marta do 31. marta 2026. godine.

Ipak, kako su istakli, iznimke su korisnici koji imaju zaključen ugovor na 12 ili 24 mjeseca za asembliranu uslugu (uz kupovinu uređaja po sniženoj cijeni) i koji imaju zaključen ugovor na 12 ili 24 mjeseca za kupovinu uređaja iz Partnerske ponude BH Telecoma.

"Istovremeno s povlačenjem navedenih kanala, planirano je dodavanje novih TV kanala i servisa Voyo, bez dodatne naknade, u Moja TV M i Moja TV L pakete. Na taj način osnovni TV paket ovih korisnika postaje sadržajno i vrijednosno bogatiji, uključujući ukupno 150 TV kanala, kako je definisano Cjenovnikom", naveli su iz ove kompanije.

https://www.klix.ba/biznis/privreda/bh-telecom-iz-ponude-mojatv-od-aprila-izbacuje-kanale-pink-televizije/260227175

da je sreće da i sbb uradi isto. ja ssam iskoristio mogućnost da sastavim sopstvenu listu bez ijednog pinka i ostale provladine đubradi.

• 2 weeks later...

Žex najavljuje opet neke nevidjene projekte - portale koje godinama pripremaju najveći pinkovi eksperti i roboti. I ja sta ću, kiknuo da vi ne biste morali…

lolol

IMG-0477.jpg

Bože, kako je lep.

On 11. 2. 2026. at 21:24, vememah said:

I glavni hrvatski operater u BiH izbacuje Pinkove kanale. Po nekim tvrdnjama Mitrović je podigao cenu paketa sa 1 € po korisniku na 2 ili 2,5 €.

wNaslqw.png

https://www.hteronet.ba/storage/upload/natjecaji/najava_izmjene_u_ponudi_home.tv_kanala_152439.pdf

Edited by vememah

Sve će im to m:tel nadoknaditi.

• 4 weeks later...

Sreca po njih, pa ni auditorijum bas nije upucen u tematiku...