January 16, 201213 yr Ajde prepricajte za nas koji su imali preca posla da gledaju utakmicu i dernjaju se na TV...Sta je to bilo?nekakav srpski plejboj izbor, koji je licio na izbor za mis u kafani na ibarskoj magistrali, prepakovan u pinkovu produkciju. sve grozno... estradna bina po kojoj se uvijaju profesionalke, odvratni voditelji, ziri sa suzanom mancic, amidzicem i sponzorima...
January 20, 201213 yr A sve treba da se zavrsi u maju?Jeeeste narkomane sve ti verujemo.Tri kompanije se ubise nagovarajuci te, ali ti se ne das.
January 21, 201213 yr Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.
January 21, 201213 yr Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.Koliko znam na Pinku su sve zaostale plate isplaćene pre Nove godine. Nisu oni propali kao televizija, Pink imperija ima i avione, filmski studio... parice se malo prelivaju.
March 31, 201213 yr "Željko je od JUL-a dobio mnogo" E hvala joj da nam je pojasnila.Sad znam da sam oduvek bio u pravu, ali mi niko nije verovao....
March 31, 201213 yr Ne bih, razume se, o vizualnim i verbalnim detaljima njegovog očajanja. <_< baba je oduvek bila sadista na masovnoj skali... Edited March 31, 201213 yr by Hella
March 31, 201213 yr Pink je za proleće najavljivao novu "Farmu" pa se ućutao. S obzirom da se radi o projektu koji u startu zahteva velike investicije, ipak je deficit love u pitanju ...
April 1, 201213 yr "Željko je od JUL-a dobio mnogo" ovaj link danas otvara nesvrstane đake. Šta je bilo u originalu?