Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted
Ajde prepricajte za nas koji su imali preca posla da gledaju utakmicu i dernjaju se na TV...Sta je to bilo?
nekakav srpski plejboj izbor, koji je licio na izbor za mis u kafani na ibarskoj magistrali, prepakovan u pinkovu produkciju. sve grozno... estradna bina po kojoj se uvijaju profesionalke, odvratni voditelji, ziri sa suzanom mancic, amidzicem i sponzorima...
Posted

... a opet, svi televizori sinoć su bili uključeni na to sranje :lol:

Posted

pa pisalo se da SBB planira kupovinu Pinka...

Posted

A sve treba da se zavrsi u maju?Jeeeste narkomane sve ti verujemo.Tri kompanije se ubise nagovarajuci te, ali ti se ne das.

Posted

Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.

Posted

Valjda Zeljko puko u poslu sa filmskim studiom PFI i ode sve u kurac.

Posted
Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.
Koliko znam na Pinku su sve zaostale plate isplaćene pre Nove godine. Nisu oni propali kao televizija, Pink imperija ima i avione, filmski studio... parice se malo prelivaju.
  • 2 months later...
Posted (edited)
Ne bih, razume se, o vizualnim i verbalnim detaljima njegovog očajanja.
<_< baba je oduvek bila sadista na masovnoj skali... Edited by Hella
Posted

Pink je za proleće najavljivao novu "Farmu" pa se ućutao. S obzirom da se radi o projektu koji u startu zahteva velike investicije, ipak je deficit love u pitanju ...