Takeshi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ajde prepricajte za nas koji su imali preca posla da gledaju utakmicu i dernjaju se na TV...Sta je to bilo?nekakav srpski plejboj izbor, koji je licio na izbor za mis u kafani na ibarskoj magistrali, prepakovan u pinkovu produkciju. sve grozno... estradna bina po kojoj se uvijaju profesionalke, odvratni voditelji, ziri sa suzanom mancic, amidzicem i sponzorima...
copkillah Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ... a opet, svi televizori sinoć su bili uključeni na to sranje
ducca Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 RTL kupuje Pink?Nisam znao da nam je Pink na trzistu "vec neko vreme"...
Dr Arslanagić Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 pa pisalo se da SBB planira kupovinu Pinka...
Frank Pembleton Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A sve treba da se zavrsi u maju?Jeeeste narkomane sve ti verujemo.Tri kompanije se ubise nagovarajuci te, ali ti se ne das.
Verterdegete Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.
Moća Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Valjda Zeljko puko u poslu sa filmskim studiom PFI i ode sve u kurac.
morgen Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Moze li meni neko, kao laiku, da objasni razlog Pinkove propasti. Najgledanija su privatna televizija, program im je socijala, reklame po petnaest minuta, a ne mogu ni radnike da isplate. Nikako mi to ne ide u glavu.Koliko znam na Pinku su sve zaostale plate isplaćene pre Nove godine. Nisu oni propali kao televizija, Pink imperija ima i avione, filmski studio... parice se malo prelivaju.
Frank Pembleton Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 "Željko je od JUL-a dobio mnogo" E hvala joj da nam je pojasnila.Sad znam da sam oduvek bio u pravu, ali mi niko nije verovao....
Grunf Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 "Željko je od JUL-a dobio mnogo" kakvo sokantno otkrice
Hella Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Ne bih, razume se, o vizualnim i verbalnim detaljima njegovog očajanja. <_< baba je oduvek bila sadista na masovnoj skali... Edited March 31, 2012 by Hella
stoka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Pink je za proleće najavljivao novu "Farmu" pa se ućutao. S obzirom da se radi o projektu koji u startu zahteva velike investicije, ipak je deficit love u pitanju ...
pixy Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 "Željko je od JUL-a dobio mnogo" ovaj link danas otvara nesvrstane đake. Šta je bilo u originalu?
Recommended Posts