Jump to content
IGNORED

Pink

steins

Recommended Posts

Posted
Bolji je taktički uzmak nego strateški poraz.Ima u nekom Alan Fordu al nikak da nađem taj okvir.
"Bolje nečastan uzmak nego častan poraz." :D
Posted

Televizija Pink otkupila je danas prava na prenos utakmica između Srbije i Hrvatske u ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine u Brazilu, saopštio je danas vlasnik te televizije Željko Mitrović. pa ti vidi

Posted
"Bolje nečastan uzmak nego častan poraz." :D
To to to! Dam ti dušu ak mi nađeš jpg tog Custera. laugh.gif
Posted

taj somborac uopšte nije loš. skreće pažnju nezainteresovanima da razmisle ko su zapravo obraz i 1389

Posted (edited)

Koji slatki idioti na TV Pink :isuse:Danas su u vestima intervjuisali nekog turistu koji je napadnut u Hrvatskoj, pa su na njegov zahtev iz bezbednosnih razloga zamutili sliku, ali bez problema se mogao razaznati izgled sagovornika. Isto tako, ni glas nije bio dovoljno promenjen.Nakon toga, ajde da vidimo kako varaju jadne potrošače. Trk do Idee, gde nude aluminijumsku foliju od 30 metara. Odmotali su je nedovoljno pažljivo, tako da sva bude u fronclama, pa još nisu ni čvrsto zategli, te je iz tog razloga smanjena realna dužina :rolf:

Edited by Quizmaster
Posted

Moram negde da postavim ovu papazjaniju DJV. Krenuo od Pinka pa gde ga put dovede mozete pretpostaviti. Ovo mi je vrh vrhova.Е, сад, интересантно је да ове формулације до „у длаку“ личе на оно што је, колико јуче, као и свих претходних година, на овим страницама писала моја маленкост, и о чему масовно, више или мање ефектно, говоре и пишу многи коментатори по „Политици” и Новој српској политичкој мисли. Не буним се и не тражим орден ни „ауторска права“. Не волим секташтво, баш као што не волим ни његов антипод – превртљивост и бескрупулозни опортунизам. Укратко: волим кад се „истина шири“ и „побеђује“.cela bljuvotina

Posted

uopšte ne sumnjam da žorž uživa kad vidi pobeđenu istinu laugh.gif

Posted
To to to! Dam ti dušu ak mi nađeš jpg tog Custera. laugh.gif
'strategijski uzmak pametniji je od krvavog poraza'

post-222-13135195715441.jpg

Posted

:Hail:Kako da dušu pošaljem? UPS?

Posted
'strategijski uzmak pametniji je od krvavog poraza'
:Hail:
Posted (edited)
A nac. dnevnik vodi lik koji izgleda kao da je pokupljen sa Severa (Marakane)/ Juga (JNA) i obučen u odelo
Ja tek sad shvatio odakle mi je ovaj nazovi novinar poznat. Bio sam ubedjen da često viđam samo nisam bio siguran gde.On je ustvari PR Kliničkog centra i u medijima je kad god se neka nesreća desi. Sad je bio na vestima B92 povodom incidenta na Beer festu.Malo priča o teškim nesrećama i životno ugroženim pacijentima, pa onda malo o po život opasnoj Hrvatskoj tunjevini. Pa da, to je slično. :isuse:

Edited by mr@ki
Posted
Ja tek sad shvatio odakle mi je ovaj nazovi novinar poznat. Bio sam ubedjen da često viđam samo nisam bio siguran gde.On je ustvari PR Kliničkog centra i u medijima je kad god se neka nesreća desi. Sad je bio na vestima B92 povodom incidenta na Beer festu.Malo priča o teškim nesrećama i životno ugroženim pacijentima, pa onda malo o po život opasnoj Hrvatskoj tunjevini. Pa da, to je slično. :isuse:

Pisao sam vec o tome...Ortaci sa pinka su fino rasporedjeni po institucijama...