Tolaa Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Sreca pa se Felix nije povredio, ono je bilo jedno fudbalsko uklizavanje na potkolenicu. Ana Drev je odlicna bila.Izgubise Nemci polufinale od Austrije, Lena Duerr nista nije uradila danas. Link to comment
Tolaa Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 E, da, kako je na kraju Slovenija prosla Norvesku? Nije mi sasvim jasno, a vidim sad na tviteru da Svindal raspravlja o tome sa Tinom Weirather, ni njima pravila nisu najjasnija. :D Link to comment
Mauci Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Ni meni nije jasno, valjda su nesto pobrkali pravila, Slovenci ukazali na gresku i prosli dalje. Nakon uklizavanja Zubcica nisam gledao dalje, sreca pa ga je potkacio donjim delom skije inace je mogao nogu da mu odsece. Link to comment
Tolaa Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Pi, Austrija. <_< Svedjani nekako svi uspeli da izgrese u finalu. Steta za Kanadjane, super su bili, izgubise bronzu za 3 stotinke. Link to comment
Tolaa Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Sad tek vidim da je mao falilo i da Austrijanac pokupi Myhrera nakon sto je ovaj izleteo sa staze. A Frida Hansdotter jos jedno drugo mesto. Smeju se i na SVT. Link to comment
renne Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Marlies Schild potvrdila da nastupa u slalomu Link to comment
Mauci Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Interesantno, pre par nedelja je procurilo u javnost da trenira, Austrijanci su tad opet rekli da nema sanse da nastupi ove sezone... Izgleda im je voda napunila usi. Link to comment
Tolaa Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Ma sta god da su Austrijanci pricali, znalo se da ce da nastupi. Jos kad sam bila u Zagrebu, dvojica spikera na trci su spominjali da su culi da se vraca za SP. A non-stop su pricali o njoj, aj sto su se raspitivali kad su uzimali izjavu od njene sestre, nego su je pozdravljali i preko Benija Rajha. Posto sam u Svedskoj pa sve pratim na njhovoj TV, Pernilla Wiberg je jos kad je bio Super G pricala da ova sigurno vozi slalom. Videcemo koliko moze, iskreno sumnjam da posle tolike pauze moze u prvoj takmicarskoj trci da iznenadi slalomasice koje su bas u formi. Za moj rodjendan je pobedila ona za koju ja navijam , sto bi znacilo da sutra pobedjuje najzaljubljenija. Link to comment
Mauci Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Nadam se da je Tina zaljubljena u Andreu :) Link to comment
Tolaa Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 :) Kad je mogla mene da ispostuje, mora i njega sutra. P.S. Ti ako licis na svoj avatar, mogao bi da budes jedan Slovenac koga poznajem. On je isti takav. Link to comment
Mauci Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Isti Karl Pilkington?! Nemoguce :D Link to comment
Timmy Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Sutra zenski veleslalom. Cak 139 skijasica na startnoj listi :) I 3 nase devojke. Da ih bar pomenemo :)47. Nevena Ignjatovic101.Veronika Tomic i106.Masa Jankovic.Naravno, samo Nevena ima sanse za neki malo bolji plasman. I uz cudo mozda dodje i u 30. Al veoma tesko. Ostale dve dolaze da sticu iskustvo.Ima dosta takmicarki i iz ostalih ex Yu zemalja.Najveci favorit za zlato Tina Maze Link to comment
Mauci Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Bas je lose odvezla 1. voznju, 2 velike greske na ravnom delu i tesko ce do medalje. Jbg. Link to comment
Timmy Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Tesko. A izgleda da je Worli odvezla fenomenalnu voznju. Link to comment
Recommended Posts