Jump to content
IGNORED

Skijanje

Bane5

Recommended Posts

Posted

Kostelić zaostaje 1.37, mislim da lagano uzima zlato

Posted

I ja mislim, osim ako Ligeti ne odskija najbolji slalom u zivotu. Spustasi nemaju sanse na ovakvoj slalom stazi, rece i Svindal malopre.

Posted

Kostelic, Raich, Ligety. Berthod i Pinturault cekaju na gresku...

Posted

Pitanje je da li ce Svindal uopste i voziti slalom, 50/50 sansa, neka povreda.

Posted
I ja mislim, osim ako Ligeti ne odskija najbolji slalom u zivotu. Spustasi nemaju sanse na ovakvoj slalom stazi, rece i Svindal malopre.
zato mi se i ne dopada ova superkomb, spustaši odavno nemaju nikakvu šansu
Posted

Pa niko im ne brani da treniraju slalom. Nekad se u kombinaciji vozilo 2 voznje slaloma...

Posted

Da, tek tada su imali mizerne sanse. Sada, ako je neko odlican spustas i makar osrednji slalomas, ipak ima dobru sansu.1. Ivica2. Ligety3. verovatno Raich, nadam se da nePinturault mislim da ima preveliki zaostatak.

Posted

A Igor Laikert iz BiH je uspeo da se plasira u 2. voznju kao 30. :thumbsup:

Posted

Da ne beše ove greške ko zna gde bi Pinturault završio. Do tada fantastično je delovao.

Posted

Kako mi je zao Romara!Kostelic previse ziheraski, Ligety stvarno odvezao jedan od svojih najboljih slaloma. Bice ludilo protiv Hirshera u veleslalomu! Bosanac na kraju 21.

Posted

Pu, kako mi je zao Finca, kao da sam ja ostao bez medalje. Sugavi Austrijanac je sve pokvario. Mladi Klemen Kosi dobar 12. Ligety :Hail:

Posted (edited)

tekst koji prati sliku:

Lindsey VonnSuccess! Surgery went very well yesterday and I'm recovering at home in vail with my family. I want to sincerely thank everyone for their well wishes these last few days. It's going to be a long and hard road back but I will be back!!
Edited by Bane5
Posted

Danas timsko takmicenje, paralel slalom.Sastavi timova: http://www.fis-ski.com/pdf/2013/AL/1707/2013AL1707SLR0.pdfRaspored: http://www.fis-ski.com/pdf/2013/AL/1707/2013AL1707SLR0.pdfNajveci favoriti su Austrija i Nemacka. Prednost dajem Nemackoj. Nadam se pobedi Svedske, mada zenskom delu njihove ekipe paralel bas i nije jaca strana. Ne vidim ko bi mogao da iznenadi i uzme medalju ovim trima reprezentacijama.1. Svedska (navijacki)2. Nemacka3. Austrija