DR. KUMALO Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nije ovo za 365lepih dana. Kišjuhas reciklira i trapavi se sa pisanjem, ali mu je osnovna teza tačna, a siguran sam (ispravite me ako grešim) da nije ovo pisao zarad režima, bez obzira što je objavljen na...onome. daleko od toga da mislim da je ovaj mlaz tople vode u bilo čijoj službi, samo mi zanimljivo da se prenese glas optimzma koji ne dolazi iz usta kakve pr menadžerke, lajf kouča ili sličnih šampiona tranzicije.
Miralem Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 http://www.e-novine.com/stav/114365-ivimo-najboljem-svih-dosadanjih-svetova.html vidi malog govnara, sav srecan daje svoje dosadne i isprazne tekstove rezimskim zunzarama.
Zaz_pi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Ljudski mozak se smanjio u proteklih 20 000 godina vise od 10% u proseku. Veliko je pitanje da li su danas ljudi pametniji u odnosu na proslost. Mozda vise pamtimo ali nece biti da je samo to inteligencija. https://www.youtube.com/watch?v=F_6IjeprfEs Ova prelepa i umirijuca numera sazima ideje koje je doticni prekopirao od odredjenih autora i nama ih predstavio. :) Edited December 29, 2014 by Zaz_pi
MancMellow Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 civilizacija nije inteligencija. for better or worse.
Lrd Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ljudski mozak se smanjio u proteklih 20 000 godina vise od 10% u proseku. Veliko je pitanje da li su danas ljudi pametniji u odnosu na proslost. Mozda vise pamtimo ali nece biti da je samo to inteligencija. Ozbiljni naučni podaci, uredno navedeni izvori. Nema šta, sve vrca od relevancije.
Zaz_pi Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ozbiljni naučni podaci, uredno navedeni izvori. Nema šta, sve vrca od relevancije. Nisam relevantan. Samo sam preneo ono sto se moze naci u razlicitoj literaturi kao naucna cinjenica. Ako ne verujes, neka bude tako, ja te, sigurno, ubedjivati necu. Ali ako malo razmislis to i ima smisla. Prirodna selekcija je tada bila znatno izrazenija i to sto ja i ti znamo da kuckamo po tastaturi neke simbole ne znaci da smo pametniji od onih koji nisu imali nikakvo prethodno znanje i morali su da se bore svaki dan za svoje prezivljavanje smisljajuci nove i nove nacine za to. Uostalom, bez tih predaka nikada ne bi bili ovde gde smo sada. :) https://www.youtube.com/watch?v=D3LE6_y8J0s
Lrd Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Nisam relevantan. Samo sam preneo ono sto se moze naci u razlicitoj literaturi kao naucna cinjenica. Ako ne verujes, neka bude tako, ja te, sigurno, ubedjivati necu. Ali ako malo razmislis to i ima smisla. Prirodna selekcija je tada bila znatno izrazenija i to sto ja i ti znamo da kuckamo po tastaturi neke simbole ne znaci da smo pametniji od onih koji nisu imali nikakvo prethodno znanje i morali su da se bore svaki dan za svoje prezivljavanje smisljajuci nove i nove nacine za to. Uostalom, bez tih predaka nikada ne bi bili ovde gde smo sada. :) Da se ne preganjamo uzalud, samo sam hteo da ti kažem da nije ozbiljno tako predstavljati činjenice. Nije činjenica ako nešto napišeš da jeste, ili samo reći "može da se nađe u literaturi" bez navođenja ikakve literature. Samo to, ništa više.
rajka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ljudski mozak se smanjio u proteklih 20 000 godina vise od 10% u proseku. Veliko je pitanje da li su danas ljudi pametniji u odnosu na proslost. Mozda vise pamtimo ali nece biti da je samo to . :) googlaj 'Flynn effect'
MancMellow Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 dobro, oprosteno joj je pola jer je iskopala ovo https://www.youtube.com/watch?v=biI6_qk8IEE#t=80
copkillah Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 nemoj da joj pridaješ zasluge za šer, to kruži već nedelju dana <_<
MancMellow Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Iksreno, bolje bi mi bilo da nisam video ni sad... Loodilo. A ovo sto ona pise...ja mislim da ona napise tj tvituje nesto, a zapravo ni ne zna sta sve to implicira. Prosto ne kapira. U vecini slucajeva.
copkillah Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 glupa, a ambiciozna i samonabeđena, jako opasna kombinacija
teacher Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 odašilje prilično negativan vajb. kad bi mislila pozitivno, ti ljudi koji se hrane iz kontejnera bi iščezli...
Recommended Posts