Jump to content
IGNORED

365(ne)lepihdana


kim_philby

Recommended Posts

  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • morgana

    152

  • Turnbull

    137

  • Аврам Гојић

    120

  • gospa buba

    87

pih, ja sam se ponadala da ce vucina da je primi u svoj centre for international relations and sustainable development something something, izgleda da je jos nije otkrio. :([/size]mene ovo ne asocira na sartorialist, fotke su mi previse upeglane iako se ocigleno islo na spontanost i taj neki catching the moment, ali pitam se isto sto i ti jer mi deluje da je ovo pre usmereno na nase ljude. ili mi promice ingeniozan masterplan, ne znaem. prvi utisak mi je da je ovo sve spot on 365lepih dana samo bez mnogo objasnjavanja (fotke pricaju pricu, je l).
Tačno tako. Lepa strana Srbije, lepi dani, lepi ljudi, mala zadovoljstva, itd.A 365 ld bar nije imao zvaničnu državnu podršku (mada je nezvaničnu sigurno imao - Goca Čomić, itd.)
Link to comment

hihihisad sam gledao slike malo detaljnije... sticajem okolnosti znam da je jedna od mladih gospođica, službeno i o trošku svoje firme, posetila 70% lokacija čije su fotke okačene... baš me zanima da li je možda koristila slike iz kompanijskog stock-a... ju, kakva neizvesnost, trnci me podilaze.

Link to comment

ajte sad, pa nije bas skroz isti.potrosili su tu par sati na kostumizaciju.bez zezanja, svesrdno podrzavam upotrebu gotovih cms formi i za komercijalne sajtove, al to se ne radi ovako.poenta je da sajt bude stabilan i da "iznutra" bude idiot frendli, ali istovremeno da bude neprepoznatljiv, sto bi neki rekli, unikatan.ovo govno se dalo izvaliti da je templejt cim sam otvorio. dosta sramotno i za autore i za onog ko je finansirao.

Link to comment
Glup je sadržaj jako, ali je l se moglo bolje za 11k evra? Na sajt i formu mislim.
pa nije poenta u tome, poenta je da je to nepotrebno bacenih 11k €. a inace, verujem da se cak i za te nevelike novce moglo mnogo bolje.
Link to comment
ovo govno se dalo izvaliti da je templejt cim sam otvorio. dosta sramotno i za autore i za onog ko je finansirao.
Nemoj tako,zar ne primećuješ da je ovaj portal
дизајниран тако да посетиоци сајта осете потребу да коментаришу различите садржаје, да им се пружи могућност да постављају своје садржаје, да размењују искуства итд.
Glup je sadržaj jako, ali je l se moglo bolje za 11k evra? Na sajt i formu mislim.
Što se "sajta" tiče, za 11k evra bi u Srbiji mogla da dobiješ oko 30-50 komada ovakvih blogova (mislim samo na izradu, odnosno kastomizaciju postojećeg templejta, ne i na pripremu i obradu fotografija).@aram: ne znam kako je u Nemačkoj (ti si valjda tamo?), ovde za 10.000 evra možeš da dobiješ full portal sa custom made CMS-om za isti, održavanjem od godinu dana i pevanjem na uvce tokom izrade. A kod Indijaca sve to i za duplo manje para. Edited by gotivac
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...