theanswer Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) 21 minutes ago, gone fishing said: ^^ na etničko čišćenje je išla tek nakon što je egon odbio fear it is - šta je mau ostalo sada pošto zna da je varis razglasio ko je legitimni naslednik prestola, više na legalan način ne može sedeti na prestolu, sada joj ostaje samo teror, posle terorisanja kl osigurala je da nikom ne padne na pamet da diže bunu protivu nje dok je živa, sledeći potez bi trebala da bude likvidacija zakonitog kralja, a posle kako se kaže istoriju pišu pobednici, odgovaraće za to taman koliko i gemeral koji je naredio da se drezden sravni sa zemljom i ubije 80k civila u jednoj noći u ww II egon™ je odbio iz kog razloga? još jedna besmislica. dijalog ide ovako "i love you. you are my queen" onda ga deni pita jesam ti samo to, kraljica? a on je već rekao da je voli. onda on kao neće da bude sa njom. zbog čega? što mu je tetka? koje je objašnjenje za njegove akcije tu? brak bi sve rešio što se tiče legitimnosti. a i who fuckin cares više za legitimnost? serija se posrala po tome više puta, na osnovu čega je cersei kraljica legitimna? ako power resides where men think they reside, čemu onda legitimnost kao neki princip. pogotovo što je džon milion puta rekao da ga ne zanima presto. Edited May 13, 2019 by theanswer
ToniAdams Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 sad pogledo, nije ova epizoda nista gora od prethodnih, stavise vrv mi je najbolja u sezoni. sto ne znaci da i dalje nije smece.
porucnik vasic Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 9 hours ago, steins said: što je kudikamo realističnije od Tolkinovih cveće-proleće tripova, da se ne lažemo. Сине Небојша, омашио си не лопту него спорт.
ToniAdams Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 aj stvarno sledeci koji bi da poredi debelog i tolkina nek to radi u svoja cetr zida
J-♣ Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) 1 hour ago, goofs said: Meni je #5 sa one liste bas wtf. Da progutam nekako i za neokaljane jer oni slepo prate Deneris, ali sto Severnjaci dosli da kolju zene i nejac, wtf. Men'se cini da je ovo definitivno Martinovo maslo, da ce i on da odvuce Deneris u ludilo samo verovatno na dosta bolji nacin. North remembers! tu negde im kralja pogubiše uz likovanje iste te raje. A za Dotrake u naravi nema ništa prirodnije da kad negde upadnu, tu ubijaju, pljačkaju, a posle natenane siluju. 1 hour ago, goofs said: Men'se cini da je ovo definitivno Martinovo maslo, da ce i on da odvuce Deneris u ludilo samo verovatno na dosta bolji nacin. Negde pročitah da je nezadovoljan kako su sve zbrzali i dodao je da je trebalo da traje bar još dve sezone. Možda bi HBO to i razvukao da nisu imali problema sa rastućim honorarima glumaca i njihovim primamljivim ponudama za druge projekte. Edited May 13, 2019 by J-♣
ToniAdams Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 nemam toliki problem sa severnjacima koji rendomli kolju, u izvandrednim okolnostima i malobrojni normalni ljudi se ponasaju nenormalno, plus sto zakon mase vlada.
assignment Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Samo da kratko izjavim, ako su Sersei i Dzejmi mrtvi, a valjda jesu, onda mi je to prilično dobra smrt za bukvalno glavna dva negativca. I totalno suludan preokret ubice kralja... Incest jači od svega... Sercei pogotovo je zaslužila mnooogo goru smrt...
ToniAdams Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 a na koju foru je djejmi bio jos ziv? videli smo da ga je boris dvornik minimum 2put proburazio. elem, kad smo kod bratsko sestrinske ljubavi
mandingo Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Jel' gleda Velja GoT? Ovaj treci sa desne strane navodno izbacuje strelu u perfektnoj spirali... precizan, govore ljudi, je i u pokretu.
Cane Vukic Prebranac Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 On 8.5.2019. at 15:05, Cane Vukic Prebranac said: Ако се то покаже као тачно, а вјероватно јесте, то ће тек бити највећа спрдачина у историји И заиста јесте. Толико је глупо да ме мозак боли.
steins Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Mhm malo kakite oko Varisa - on je više puta u toku poslednjih nekoliko sezona ponavaljao da je služio mnogo kraljeva i da ga interesuje samo dobrobit Vesterlosa a ne samih kraljeva. On ni u sedmoj sezoni nije mnogo verovao psihotičnoj plavojci /npr kad je spalila Tarlijeve/ a definitivno mu je kliknulo na onoj proslavi posle borbe protiv zombija kad je video koliko je ova ispizdela kad se raja skupila oko Tužnookog da podele kapljicu i ispredaju lovačke priče. Tako da njegova izdaja i nije neko iznenadjenje. Deneris od prve sezone ima te ispade ludila - od toga da mrtva hladna dopusti da joj se buraz naguta vrelog zlata do toga da joj je primarni poriv protiv ama svakog grada u Zalivu Robovlasnika bio - spaliti do temelja. Samo što su je tu denfovali raznorazni savetnici pa je odustajala od tih ideja. Lično mi se nije dopao detalj sa zvonima al izgleda da su trgovci™ ukapirali da je nisu dovoljno brzo gurnuli u ludilo pa su morali da primene tu imbecilnu ideju ne bi li zadovoljili ustaljenu potrebu prosečnog gledaoca da mu sve bude objašnjeno i nacrtano - meni bi lično bilo bolje da je samo krenula da roštilja bez ikakvog razloga. Mada su i ta zvona upitna pošto se vidi da je Crv čekao da počne da roštilja pa da krene u genocid™, tako da se sad mislim da njoj nije bilo od početka u glavi da uništi ceo grad.
steins Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 34 minutes ago, porucnik vasic said: Сине Небојша, омашио си не лопту него спорт. moguće da sam pogrešno shvatio da se poredi Martinovo mračenje sa Tolkinovom, hm epštinom™.
omiljeni Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 8 minutes ago, ToniAdams said: a na koju foru je djejmi bio jos ziv? videli smo da ga je boris dvornik minimum 2put proburazio. elem, kad smo kod bratsko sestrinske ljubavi Ovo je fotografija sa snimanja. Lože vas ko sanske koze po twiterima i redditima sa ovim fake sranjima
theanswer Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 3 minutes ago, steins said: Mhm malo kakite oko Varisa - on je više puta u toku poslednjih nekoliko sezona ponavaljao da je služio mnogo kraljeva i da ga interesuje samo dobrobit Vesterlosa a ne samih kraljeva. On ni u sedmoj sezoni nije mnogo verovao psihotičnoj plavojci /npr kad je spalila Tarlijeve/ a definitivno mu je kliknulo na onoj proslavi posle borbe protiv zombija kad je video koliko je ova ispizdela kad se raja skupila oko Tužnookog da podele kapljicu i ispredaju lovačke priče. Tako da njegova izdaja i nije neko iznenadjenje. Deneris od prve sezone ima te ispade ludila - od toga da mrtva hladna dopusti da joj se buraz naguta vrelog zlata do toga da joj je primarni poriv protiv ama svakog grada u Zalivu Robovlasnika bio - spaliti do temelja. Samo što su je tu denfovali raznorazni savetnici pa je odustajala od tih ideja. Lično mi se nije dopao detalj sa zvonima al izgleda da su trgovci™ ukapirali da je nisu dovoljno brzo gurnuli u ludilo pa su morali da primene tu imbecilnu ideju ne bi li zadovoljili ustaljenu potrebu prosečnog gledaoca da mu sve bude objašnjeno i nacrtano - meni bi lično bilo bolje da je samo krenula da roštilja bez ikakvog razloga. Mada su i ta zvona upitna pošto se vidi da je Crv čekao da počne da roštilja pa da krene u genocid™, tako da se sad mislim da njoj nije bilo od početka u glavi da uništi ceo grad. Au kakav okidač, primetio na proslavi da se ova oseća glupo i zato će da svesno počini izdaju i oduzme sebi život, sve za good of the realm.
Recommended Posts