ZerrorR Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 nema teorije da deni zagine, tek su poceli da bilduju tenziju izmedju nje i Sanse...
Kampokei Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 (edited) Nijesam dramaturg, ali nekako je od prosle epizode njen lik sa vrlo malo opcija. Sansa oce samostalan Sever, a onda i Egon ostaje nedorecen. I ako sjebu NK, predstoje konflikti sa Sansom, Egonom i Srsi. Nekako mi je to previse, pa mi se zaginjenje cini kao elegantan izlaz za scenariste. Edited April 28, 2019 by Kampokei
Valk Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Plan je da Deneris do kraja naprave na neuračunljivu/mrtvu jer nema smisla da se nakon osam sezona tek tako odrekne prestola i da bude (u najboljem slučaju) Queen consort.
gone fishing Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 a ona priča sir davosa, kako bi bilo super da jednom u usranoj istoriji sedam kraljevstva vladaju zajedno pravedna kraljica i častan kralj
ZerrorR Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 5 minutes ago, gone fishing said: a ona priča sir davosa, kako bi bilo super da jednom u usranoj istoriji sedam kraljevstva vladaju zajedno pravedna kraljica i častan kralj Arya the King and Gendry the Queen?
Valk Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Starksi moraju da preteknu na pravoslavni Uskrs, ne klanjaju valjda džabe old godsima uzinat ostatku Westerosa! Ja sam se sad setila da ovde na gostovanju nemam HBO tako da ako iskoči nezavisni link za epizodu - davajte!
ToniAdams Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 29 minutes ago, Valkyrie said: Starksi moraju da preteknu na pravoslavni Uskrs, ne klanjaju valjda džabe old godsima uzinat ostatku Westerosa! Ja sam se sad setila da ovde na gostovanju nemam HBO tako da ako iskoči nezavisni link za epizodu - davajte! Ja ću onda da pogledam pa ti šaljem preprič na pm
MiddleClass Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Par sezona nas smaraju sa WW i NK i sad ce Vinterfeljani da ih pometlaju u jednoj epizodi...
Bogotac Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 8 minutes ago, MiddleClass said: Par sezona nas smaraju sa WW i NK i sad ce Vinterfeljani da ih pometlaju u jednoj epizodi...
ZerrorR Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Spoiler Analitičari sa Jucuba analizirali, frejm po frejm, teaser za treću ep... Jedna od scena između Danny i Aegona se odigrava u Dragonstone, verovatno aftermath, i deluje kao defeat. .
arheolog1981 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Spoiler Analitičari sa Jucuba analizirali, frejm po frejm, teaser za treću ep... Jedna od scena između Danny i Aegona se odigrava u Dragonstone, verovatno aftermath, i deluje kao defeat. .Nije to scena iz treće već iz jednog od trejlera... dešava se kasnije u sezoniSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
gagilija Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Aaaa jos neme treceU 03:00Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Recommended Posts