April 28, 20195 yr nema teorije da deni zagine, tek su poceli da bilduju tenziju izmedju nje i Sanse...
April 28, 20195 yr Nijesam dramaturg, ali nekako je od prosle epizode njen lik sa vrlo malo opcija. Sansa oce samostalan Sever, a onda i Egon ostaje nedorecen. I ako sjebu NK, predstoje konflikti sa Sansom, Egonom i Srsi. Nekako mi je to previse, pa mi se zaginjenje cini kao elegantan izlaz za scenariste. Edited April 28, 20195 yr by Kampokei
April 28, 20195 yr Plan je da Deneris do kraja naprave na neuračunljivu/mrtvu jer nema smisla da se nakon osam sezona tek tako odrekne prestola i da bude (u najboljem slučaju) Queen consort.
April 28, 20195 yr a ona priča sir davosa, kako bi bilo super da jednom u usranoj istoriji sedam kraljevstva vladaju zajedno pravedna kraljica i častan kralj
April 28, 20195 yr 5 minutes ago, gone fishing said: a ona priča sir davosa, kako bi bilo super da jednom u usranoj istoriji sedam kraljevstva vladaju zajedno pravedna kraljica i častan kralj Arya the King and Gendry the Queen?
April 28, 20195 yr Starksi moraju da preteknu na pravoslavni Uskrs, ne klanjaju valjda džabe old godsima uzinat ostatku Westerosa! Ja sam se sad setila da ovde na gostovanju nemam HBO tako da ako iskoči nezavisni link za epizodu - davajte!
April 28, 20195 yr 29 minutes ago, Valkyrie said: Starksi moraju da preteknu na pravoslavni Uskrs, ne klanjaju valjda džabe old godsima uzinat ostatku Westerosa! Ja sam se sad setila da ovde na gostovanju nemam HBO tako da ako iskoči nezavisni link za epizodu - davajte! Ja ću onda da pogledam pa ti šaljem preprič na pm
April 28, 20195 yr Par sezona nas smaraju sa WW i NK i sad ce Vinterfeljani da ih pometlaju u jednoj epizodi...
April 28, 20195 yr 8 minutes ago, MiddleClass said: Par sezona nas smaraju sa WW i NK i sad ce Vinterfeljani da ih pometlaju u jednoj epizodi...
April 28, 20195 yr Spoiler Analitičari sa Jucuba analizirali, frejm po frejm, teaser za treću ep... Jedna od scena između Danny i Aegona se odigrava u Dragonstone, verovatno aftermath, i deluje kao defeat. .
April 28, 20195 yr Spoiler Analitičari sa Jucuba analizirali, frejm po frejm, teaser za treću ep... Jedna od scena između Danny i Aegona se odigrava u Dragonstone, verovatno aftermath, i deluje kao defeat. .Nije to scena iz treće već iz jednog od trejlera... dešava se kasnije u sezoniSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk