Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Ja se referišem na komentar da bi ga NW vodila u Winterfel na egzekuciju. Ne bi jer je sama to radila. 

Opet igranka bez prestanka oko neke random teme :lol:

Posted
46 minutes ago, steins said:

Može koja više o ovim knjigama?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nije za ovaj thread, al aj... Jedan od megalomanijskih projekata. Imate glavni serijal od 10 knjiga po 1000+ stranica vecina i nekoliko sporednih serijala koja su pisala 2 pisca. Jebeno kompleksan svet, no ako prezivis prvih 500 stranica posle ti bude lepo. Krvozedno (neki bi rekli sadizam) i bekrajno tragicno. Nenormalno mnogo likova i to dobro razradjenih likova.  200 slojeva, miloni godina istorije koja se ponavlja, obrti zapleti. Sve u svemu, ako ti se cita nesto ogromno i imas da odvojis pola zivota, pocni.   

Sto se prevoda tice, pojma nemam.

Posted (edited)
1 hour ago, Fins fleet said:

Nije za ovaj thread, al aj... Jedan od megalomanijskih projekata. Imate glavni serijal od 10 knjiga po 1000+ stranica vecina i nekoliko sporednih serijala koja su pisala 2 pisca. Jebeno kompleksan svet, no ako prezivis prvih 500 stranica posle ti bude lepo. Krvozedno (neki bi rekli sadizam) i bekrajno tragicno. Nenormalno mnogo likova i to dobro razradjenih likova.  200 slojeva, miloni godina istorije koja se ponavlja, obrti zapleti. Sve u svemu, ako ti se cita nesto ogromno i imas da odvojis pola zivota, pocni.   

Sto se prevoda tice, pojma nemam.

Нема некрофагије, нити некрофилије као књигама једног другог Канађанина којег ми препоручио Вини?:sad:

Edited by porucnik vasic
Posted
11 minutes ago, porucnik vasic said:

Нема некрофагије, нити некрофилије

To nije književnost :dry: 

Posted (edited)
2 hours ago, Valkyrie said:

Opet igranka bez prestanka oko neke random teme :lol:

Uhvatila nas nervoza pred bitku, pa ventiliramo napetost smalltalk-om... Sledeće nedelje Radiša banuje zbog fighta na ovoj temi...

Hajde posle kaži da serija nije imerzivna... :laugh: 

Edited by Ayatollah
Posted

Pa jasno, rade živci, ali ovde su se čuli i saveti da valja odspavati pred bitku sa Zombijima, kao da je to lako. Nešto ne znam da su imali bromazepame u Westerosu. 

Posted
3 minutes ago, Valkyrie said:

Pa jasno, rade živci, ali ovde su se čuli i saveti da valja odspavati pred bitku sa Zombijima, kao da je to lako. Nešto ne znam da su imali bromazepame u Westerosu. 

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за eating grey worm

Posted
16 minutes ago, Valkyrie said:

a da pa i zaključke kako nije realno da se napiju noć pred bitku, ej da to kažemo mi koji znamo šta se desilo na marici 1370, u toj bitci smo izgubili carstvo, kada je u noćnom prepadu 1000 turaka pobilo 20000 pijanih srba

- nisu imali bromazepam ali su imali nešto bolje :happy: poppy milk, bapski lek za nemirnu decu, poznat i kod nas, napravi se čaj od čaura maka i da se detetu, koje u zavisnosti od doze posle spava 10-15-20 sati  :D

Posted

Sledeca ruka koju mu naprave će biti od Dragonglassa... 

6tU3gRQ.gif

image.thumb.png.413e44ae23b59552b04e623dd6fe84fc.png

Posted
33 minutes ago, gone fishing said:

poppy milk, bapski lek za nemirnu decu, poznat i kod nas, napravi se čaj od čaura maka i da se detetu, koje u zavisnosti od doze posle spava 10-15-20 sati  :D

Jeste, pa posle da tokom bitke blaženo kljoknu mala Mormontica, anonimna divljačkinja, i ostatak devojačke brigade.

Posted
2 hours ago, porucnik vasic said:

Нема некрофагије, нити некрофилије као књигама једног другог Канађанина којег ми препоручио Вини?:sad:

Samo u jednoj knjizi. :(

Posted
1 hour ago, gone fishing said:

ej da to kažemo mi koji znamo šta se desilo na marici 1370, u toj bitci smo izgubili carstvo, kada je u noćnom prepadu 1000 turaka pobilo 20000 pijanih srba

spacer.png

Posted
1 hour ago, Fins fleet said:

Samo u jednoj knjizi. :(

Ужас.:happy:

Posted

Posto se vec diskutovalo o tome kako je glupo da se sa NK-om zavrsi a da posle krene bitka za presto, pocinjem da verujem u onu teoriju da NK ni nece da krene na Westeros. Ide direktno u KL, a ovi njegovi ce da se biju sa Jonom i na kraju ce stvarno poslednja bitka biti protiv njega, ne protiv Cersei i onog dijabolika.

Ako ne, onda je NK stvarno neka uvrnuta i poremecena verzija MacGuffina (kako je vec neko rekao), a ni to me ne bi cudilo

Posted

Сурова доминација.:happy: