Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, ZerrorR said:

Koliko, po knjigama, Arja Bezlicna ima godina?

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Nešto tipa 11-12 na početku serijala. A do sedme knjige nije prošlo je više od godinu-dve.

9 na početku, sada (peta knjiga) 11

Često smetnem sa uma koliko su Starkova deca i dalje mlada u knjigama

Posted

Dinklidz deluje smoreno, a kako i ne bi s obzirom da je u prvih 4-5 sezona bio the wittiest man alive, a sada je onaj sto uci na svojim greskama

Posted

ono sa ajrom je pedofilicarski momenat

navijam za night kinga

Posted

Jos jedan dosadni filler, sve bitno je moglo stati u 5 min.

Valjda od sledece krene nesto da se desava... 

Posted
2 hours ago, Host said:

Odlicna epizoda :hail: 

Zaokruzeni su odnosi izmedju likova, umesano malo patetike pred odsudnu bitku (bas kako i treba da bude) i pokazana je cehovljeva prangija. Nema sanse da ne bude neka WW diverzija u kripti, najbezbednijem mestu u Vinterfelu. Ne verujem da ce obracun sa NK sabiti u jednu epizodu, previse tu ima materijala za raspetljavanje. 

Od danas sam i zvanicno team Sansa. Kome smetaju jaki zenski likovi ima mlohavu pisu.

Ovo je 1/1, toliko je očigledno da boli. Takođe, sasvim je jasno da će barem jedan od dva brata Lanistera preživeti bitku, jer zaplet sa Bronom ne bi imao nikakvog smisla bez njih, što opet implicira pozitivan ishod bitke po žive. Pored ovoga, uveren sam da Džora umire junačkom smrću, nakon što Semovim mačem bude uradio neko herojsko delo. Zato je i dobio mač. Mislim da ćemo se i sa Brijenom pozdraviti u sledećoj epizodi, kao i sa Theonom i Sivim Crvom.

Posted
24 minutes ago, Ayatollah said:

... Mislim da ćemo se pozdraviti u sledećoj epizodi i Sivim Crvom.

Misliš da mu neće nekom mađijom izrasti sivi crvić i obezbijediti mu 1 hepiend sa Misandei? :cry:

Posted
1 hour ago, FPLS said:

Jos jedan dosadni filler, sve bitno je moglo stati u 5 min.

Valjda od sledece krene nesto da se desava... 

što jes, jes, razvukli su radnju u prve 2 epizode koja je mogla da stane komotno u pola sata

- highlight epizode je pojavljivanje duha :happy: već sam se pitao da nije negde zaginuo offscrean, velika je dilema kako će reagovati sada kad mu gazda ima novog krilatog ljubimca :happy: hoće li sagoreti od ljubomore

Posted (edited)

Bolje i za nju i za njega, ne bi im veza opstala. Ona mala bezimena Oliverica Tvist ce da ucini neko herojsko delo andergraund. Gine Djora cim se pred bitku sastao s rodjakom i dobio mac. 

Edited by Malvo
Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

Jel ima riba i kakve su?

Videćeš golu Wolverine, if that is what you want...

Posted
22 minutes ago, gone fishing said:

što jes, jes, razvukli su radnju u prve 2 epizode koja je mogla da stane komotno u pola sata

- highlight epizode je pojavljivanje duha :happy: već sam se pitao da nije negde zaginuo offscrean, velika je dilema kako će reagovati sada kad mu gazda ima novog krilatog ljubimca :happy: hoće li sagoreti od ljubomore

Nemaju pare i za CGI zmaja i za CGI Ghosta u istoj epizodi... 

Posted
4 hours ago, Host said:

Odlicna epizoda :hail: 

Zaokruzeni su odnosi izmedju likova, umesano malo patetike pred odsudnu bitku (bas kako i treba da bude) i pokazana je cehovljeva prangija. Nema sanse da ne bude neka WW diverzija u kripti, najbezbednijem mestu u Vinterfelu. Ne verujem da ce obracun sa NK sabiti u jednu epizodu, previse tu ima materijala za raspetljavanje. 

Od danas sam i zvanicno team Sansa. Kome smetaju jaki zenski likovi ima mlohavu pisu.

Ово као кад Покојини Руксо тролује на фудбалу.

6 minutes ago, ZerrorR said:

Nemaju pare i za CGI zmaja i za CGI Ghosta u istoj epizodi... 

Није нешто да је Гоуст био скуп. А како је бесмислено уведен после пар сезона ниоткуда...:isuse:

Posted
Just now, porucnik vasic said:

Није нешто да је Гоуст био скуп. А како је бесмислено уведен после пар сезона ниоткуда...:isuse:

Kolale su glasine da ga je Deni odrala i od njega napravila svoju belu bundicu. Ovo je valjda da se opovrgnu te glasine...:fantom: