Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Weenie Pooh said:

Šandor the Hound. 

pola madjar pola ustasa :fantom:

Posted
1 hour ago, Host said:

Aj u 100 kinti da ces da gutas bananu i da trazis jos :fantom: 

cuo sam da ovde postoje 2 fana i da traze treceg za trojku:laugh:

Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Molim vas da nastavite da je uredno ignorišete, svi osim Poručnika Vasića.

Bilo bi savršeno da bedno finale ovog bednog izgovora za najpopularniju seriju ikad isprate samo njih dvoje.

Бабо једна!:sleep:

Posted

jeste. kazu da je bila popularnija od boljeg zivota. bilo na cnn-u

Posted
2 hours ago, porucnik vasic said:

Бабо једна!:sleep:

Oh, my sweet summer child... ja samo navijam da se vaši avatari uznu™ na kraju svega.

Vieille_Nan.jpg

Posted (edited)
36 minutes ago, ToniAdams said:

jeste. kazu da je bila popularnija od boljeg zivota. bilo na cnn-u

SUxsgR.gif

Edited by MiddleClass
Posted

Ja sam tek krajem prošle godine zbindžovao seriju. Davno sam bio pročitao knjigu ili tri i revoltiran odustao. Mis'im, svet je potpuno neutemeljen, za razliku od Tolkinove Srednje zemlje ili Zemljomorja Ursule Legvin. Dok sam čitao knjige/gledao seriju činilo mi se da bi kompletni likovi i situacije, sa sve rečenicama koje izgovaraju,  mogli da se bez izmena premeste u bilo koji drugi složeni svet, recimo svet modernih korporacija ili svet viktorijanskih industrijalaca ili šta god takvo slično i prenaseljeno. Tanko, sveukupno.

Zaista mi je svejedno ko će kako da preživi. OK, majka zmajeva je solidno originalna i životna pojava. Nek ona preživi ili barem epski umre.

No, svakako, imam šta drugo da gledam. Sačekaću s gledanjem poslednje sezone verovatno barem godinu dana. Neće pobeći.

Posted

Ima li Dorna sa kolektivnog godišnjeg?

Posted

Moracu da napravim spisak forumasa koji mi izazivaju radost na ovoj temi (posto je sada u narednih pola godine jedina bitna) i da sve ostale mjut/ignore. Marie Kondo pristup forumasenju. :cool:

Hosta cu da ostavim da mogu da citam sta pise, for sure! 

Posted
13 minutes ago, MayDay said:

Moracu da napravim spisak forumasa koji mi izazivaju radost na ovoj temi (posto je sada u narednih pola godine jedina bitna) i da sve ostale mjut/ignore. Marie Kondo pristup forumasenju. :cool:

:)

Posted
19 minutes ago, MayDay said:

I Bujodraga ostavi molim te, nema misla da onoliki allyship i seruckanje po svakoj non-Daenerys reči u knjigama prođe nenagrađeno.

Echo Chamber of the Undying!

58e1be242c00002400ff1d87.jpg