Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Da bi otresa' Brijenu ka ipojedan majčin sin, ruka mu se zlatila. Bubi i Deneris su taman onaj pravi metiljavi par za sex ed video, strašan casting i na tom planu.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Uglavnom radi što mi se najbolje djasvi ????????

Over the first six and a half seasons, we had been following closely along with the meticulous, rich details provided in our show’s scripts, but once we got to the ‘Spoils Of War’ episode this season, we ran out of all written dialogue and plot and just pushed forward in a new direction from there,” said series co-creator and executive producer David Benioff, noting that the action on-screen during the past three episodes had not been based on any of the existing books, any of the scripts penned by the show’s writing staff, or any material at all that had been preconceived and written down anywhere.

sad jon snow

Nekako se da primetiti

:fantom:

Bubi je baš, baš kjut i ima hrpu mišića.  

debcc3f5654dc0b299c377ff18c8e12a--game-o

:D

Moram da primetim kako ste svi vrlo bazični ljudi. :D

Konan rešio da posle Vatrostalne proba malo Snežanu

Pade mi na pamet, videli smo u jednoj od prethodnih epizoda da NK ima u svom posedu i nekoliko zombi-džinova a ne bi ih kod EBtS iako je tamo delovalo da je glavnina/skoro cela WW vojska. Ide li neka druga WW armija ka Castle Blacku? Valjda bi NK bio tamo.

Pade mi na pamet, videli smo u jednoj od prethodnih epizoda da NK ima u svom posedu i nekoliko zombi-džinova a ne bi ih kod EBtS iako je tamo delovalo da je glavnina/skoro cela WW vojska. Ide li neka druga WW armija ka Castle Blacku? Valjda bi NK bio tamo.

brt, overthinkujes :fantom:

Over the first six and a half seasons, we had been following closely along with the meticulous, rich details provided in our show’s scripts, but once we got to the ‘Spoils Of War’ episode this season, we ran out of all written dialogue and plot and just pushed forward in a new direction from there,” said series co-creator and executive producer David Benioff

Kako bi bilo kul da ide vojska zombija i odjednom se pojavi i dzin!

Pa, svakako da imaju džina, ubili su onog jednog u invaziji na Hardhome.

videli smo jasno da imaju 2 dzina, al to naravno nista ne mora da znaci.