ToniAdams Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 to ce sigurno biti, posto vidimo da brendon izgara od zelje da koristi svoje iksmenske moci
Escalade Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 jbg ti rogovi u knjigama su meni teska banana, ima i knjiga tih nekih momenata
mandingo Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 (edited) Meni stvarno nije jasno kako ce trgovci spolovila sklopiti ovo u 7 preostalih epizoda. Best case scenario je da se na kraju ove sezone svi skupe u KL. Kad ce resiti night king-a, kad iron throne... Edited August 17, 2017 by mandingo
James Marshall Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ma, vala, da hoće, a kako im radi telepront mašina ovih dana, mogli bi i seriju okončati u jednoj epizodi. Sve ih skupe negdje oko Zida ili na neku livadu pored Vinterfela i Betl rojal do zore. Ko pobjedi da posadi dupe na ladni metal u KL.
theanswer Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Sad mogu i ja da nagađam jer ne znam dalje od ove sezone. Neki epski šoudaun u Vinterfelu deluje očekivan. Tamo je sve počelo, tamo će se i završiti.
Amos Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Ja sam danas u tripu da Martin ne izbacuje knjigu jer je krenuo rewrite prosle godine kad je odgledao sezonu i sve reakcije na vozdizanje JSnow-a. :D U knjizi ce ostati mrtav/undead/Ghostkaohost, MMW!
Weenie Pooh Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 jbg ti rogovi u knjigama su meni teska banana, ima i knjiga tih nekih momenata +1 Što manje tih magijskih rituala vidimo na ekranu, a što ih više ostane u mitovima & legendama, to bolje. Ali taj dragon-binding teško da ćemo izbeći.
MiddleClass Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 (edited) Kako su zakacili one lance oko zmaja? Jel zombi ronio ili Vesteros poznaje udice za Nesi? Edited August 17, 2017 by MiddleClass
porucnik vasic Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Kako su zakacili one lance oko zmaja? Jel zombi ronio ili Vesteros poznaje udice za Nesi? Закачили их они зомбији што су потпонули са Џоном па их он оставио на дну пре него што је испливао.
arheolog1981 Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Odakle im lanci? Iskovao Gendri? Tirion im prodao... ostalo mu zaliha od bitke na Crnobujici. Greota da se baci :) Da nema zmajeva, sve nešto razmišljam da bi merčanti kreativno napisali da zombiji sa lancima sruše zid. Onaj rad kao u vicu-Bosanci dobili naređenje da dignu most na Neretvi u vazduh...
MiddleClass Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Закачили их они зомбији што су потпонули са Џоном па их он оставио на дну пре него што је испливао. Mozda je i Dzon zakacio. Dvostruki agent ovo ono...
ToniAdams Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 pa mozda sami prave lance ko sto sami prave ona svemirska koplja i slicnosti
*edited by mod Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) mnogo brze leti gavran od toga. tako da ipak se sve uklapa not Africki ili Evropski gavran? A po meni sem fajta sa zmajem, najbolji deo je kada se ponovo pojavi ujak. Edited August 18, 2017 by *edited by mod
Recommended Posts