Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

to ce sigurno biti, posto vidimo da brendon izgara od zelje da koristi svoje iksmenske moci

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

jbg ti rogovi u knjigama su meni teska banana, ima i knjiga tih nekih momenata

Meni stvarno nije jasno kako ce trgovci spolovila sklopiti ovo u 7 preostalih epizoda. Best case scenario je da se na kraju ove sezone svi skupe u KL. Kad ce resiti night king-a, kad iron throne...

Edited by mandingo

Ma, vala, da hoće, a kako im radi telepront™ mašina ovih dana, mogli bi i seriju okončati u jednoj epizodi. Sve ih skupe negdje oko Zida ili na neku livadu pored Vinterfela i Betl rojal do zore. Ko pobjedi da posadi dupe na ladni metal u KL.

Sad mogu i ja da nagađam jer ne znam dalje od ove sezone. Neki epski šoudaun u Vinterfelu deluje očekivan. Tamo je sve počelo, tamo će se i završiti. 

Ja sam danas u tripu da Martin ne izbacuje knjigu jer je krenuo rewrite prosle godine kad je odgledao sezonu i sve reakcije na vozdizanje JSnow-a. :D

U knjizi ce ostati mrtav/undead/Ghostkaohost, MMW!

On 17. 8. 2017. at 16:24, Escalade said:

jbg ti rogovi u knjigama su meni teska banana, ima i knjiga tih nekih momenata

+1

Što manje tih magijskih rituala vidimo na ekranu™, a što ih više ostane u mitovima & legendama, to bolje. Ali taj dragon-binding teško da ćemo izbeći.

Каква тешка спрдња...

Kako su zakacili one lance oko zmaja? Jel zombi ronio ili Vesteros poznaje udice za Nesi™? :fantom:

Edited by MiddleClass

Odakle im lanci? Iskovao Gendri?

On 17. 8. 2017. at 20:47, MiddleClass said:

Kako su zakacili one lance oko zmaja? Jel zombi ronio ili Vesteros poznaje udice za Nesi™? :fantom:

Закачили их они зомбији што су потпонули са Џоном па их он оставио на дну пре него што је испливао.  :fantom:

On 17. 8. 2017. at 20:50, Weenie Pooh said:

Odakle im lanci? Iskovao Gendri?

Tirion im prodao... ostalo mu zaliha od bitke na Crnobujici. Greota da se baci :) Da nema zmajeva, sve nešto razmišljam da bi merčanti kreativno napisali da zombiji sa lancima sruše zid. Onaj rad kao u vicu-Bosanci dobili naređenje da dignu most na Neretvi u vazduh...

On 17. 8. 2017. at 20:53, porucnik vasic said:

Закачили их они зомбији што су потпонули са Џоном па их он оставио на дну пре него што је испливао. :fantom:

Mozda je i Dzon zakacio. Dvostruki agent ovo ono...

pa mozda sami prave lance ko sto sami prave ona svemirska koplja i slicnosti

On 16. 8. 2017. at 19:02, ToniAdams said:

mnogo brze leti gavran od toga.

tako da ipak se sve uklapa 

not

Africki ili Evropski gavran?

A po meni sem fajta sa zmajem, najbolji deo je kada se ponovo pojavi ujak.

Edited by *edited by mod