Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

mislis da serija zapravo nije komunjarsko sranje i propaganda, vec upozorenje?

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Ma očigledno je neki liberal/SJW project fuck up - u pokušaju da prikažu ženske likove kao jake, samostalne itd usrali su motku, pa smo kao finalni produkt dobili tri ćurke. (govorim o ovom dijelu kad su preuzela ova dva idiota)

Sreća pa se muški likovi svi ponašaju mudro i promišljeno, od patuljastog stratega čiji je plan da osvoje svet ne koristeći ni vojsku ni svijetlo oružije, do kralja bastarda koji zavodi zmajevite kraljice preko pećinskih škrabotina i suicidnih planova.

Ma očigledno je neki liberal/SJW project fuck up - u pokušaju da prikažu ženske likove kao jake, samostalne itd usrali su motku, pa smo kao finalni produkt dobili tri ćurke. (govorim o ovom dijelu kad su preuzela ova dva idiota)

E, ali neverovatno je koliko se imbecila u medijima primilo na taj Mali Perica pokušaj female empowermenta. Zbog loše karme svako malo mi dođe da prevodim neki debilni tekst u kom se gusla o najfeminističkijoj seriji svih vremena...

generalno, izgleda da ljudi u to junacko vreme nisu bili bas najinteligentniji. ni zene.

E, ali neverovatno je koliko se imbecila u medijima primilo na taj Mali Perica pokušaj female empowermenta. Zbog loše karme svako malo mi dođe da prevodim neki debilni tekst u kom se gusla o najfeminističkijoj seriji svih vremena...

cek sad ozbiljno, ima ljudi koji ovaj buckuris shvataju ozbiljno?

@Vini

Ruku na srce, odlazak po undead zarobljenika je bio Tirionova ideja, neko mu sipa očigledno Banatski rizling umjesto dornskog vina koje mu brljavi po mozgu. Da ne svaljujemo sve gluposti ovog svijeta na Bubija  :wub:

ali bubi ima one tuzne oci kad god saopsti imbecilan plan.

cek sad ozbiljno, ima ljudi koji ovaj buckuris shvataju ozbiljno?

Jbg, ma koliko ja volio Gal Gadot (tek ću da je volim kad je oženim, prvo dok je razvedem od mužeka) i ono njeno govance od filma je bilo predstavljano kao svjetionik i najbolji reprezent šta snažna žena može da uradi, mal ne reko ženskog preduzetništva. 

Misliš na ono gde nam objašnjava da je neintervencionizam najveće zlo na svetu i da će Assad sve da nas potruje gasom?

@Toni: Ima ih koliko hoćeš, cenim da su sve uticajni tviteraši i TV reviwers. A pola njih piše za Vice.

Al' jes' vidio šta može da uradi kad ukrsti podlaktice, a?  :wub:

jbg, samo ovde komuniciram sa bilo kim o seriji. nekako bi me bilo blam da neko iz rl skapira da ovo gledam.

a vajs mi bas nije solja caja pa sam nekako uspeo da izbegnem.

jebemu sunce, kako?

elem, nisam uspeo da odgledam ww, jes mala prava, bio bi njen za konzervu niksickog, al nekako mi sve bilo...pa ko got.

uostalom, jedine prave taf ciks za mene su sigurni kao ripli, linda hamilton ko sara konor i dastin hofman kao tutsi.

Edited by ToniAdams

al planina koji ne zna sta ce odsebe, pa kamenom na zombija.

jebote, ko da su svi u seriji bosanci.

jebemu sunce, kako?

Hajp rađa hajp. Serija je od početka krenula da nahvatava publiku na sise, CGI, i source material, a snooty mediji koji su tada dizali nos zbog sisa, nasilja, i žanrovskog prezira počeli su par godina kasnije da shvataju koliki je globalni fenomen u pitanju i krenuli u prestrojavanje.

Dakle baš kad su se Cock Merchants razmahnuli, baš kad smo mi prefinjeni kulturni hip trendseteri priznali sebi i drugima da je serija postala golo govno, horde debila u medijima počele su da zastupaju stav "GOT je nešto najbolje, woo" i do danas ga forsiraju. Bandwagon tragedija.

samo za maudau