Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Tačno sam znao, a sad mi žao zmajčeka.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

Skinuo, ne moze da se gleda, slika jos i nekako, mada secka, ton ocajan, plus se ni ne gadja sa slikom. Cekam ponedeljak  :fantom:

Tačno sam znao, a sad mi žao zmajčeka.

:)

Nek ne otvara onaj ko ne voli spoilere, makar i one od 20 sekundi.

Mau naročito da ne otvara

Xaxaxaxaxaxaxaxax!

ala ima ruku najt king, da ono koplje nije pogodilo zmaja odletelo bi do Asaija   :D 

kao Jan Železni :D

Nisam gledao ali kako se Degeneris spasla kad su joj oborili zmaja? Mislim, spoiler alert.

Nisam gledao ali kako se Degeneris spasla kad su joj oborili zmaja? Mislim, spoiler alert.

Pa nisu njenog oborili :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

u akciji su bila sva tri zmaja, oboren je valjda Viserion, njenog zmaja je promašilo koplje

ali najbolje je sto pogadja onog u letu, dok propusta Drogona prvo dok je na zemlji, posle ga promasuje dok je i dalje laka meta
dakle jedan neverovatan pogodak, jedan brainfart i jedan tezak promasaj...izgleda zadrhtala ruka coveku tj kingu :D

pritom su Drogon i Deni na nekih 50tak metara,na izvolte prakticno, ali kralj gadja onog udaljenijeg i u pokretu  :D kurci se

pretece me escalade

Edited by Pečorin

DrogAn ima plot armor, to smo već ustanovili ranije :)

Aha, znači debil je opet vodio u akciju dva zmaja bez jahača? Pa realno, bolje nije ni zaslužila.

Aha, znači debil je opet vodio u akciju dva zmaja bez jahača? Pa realno, bolje nije ni zaslužila.

Nemoj da si na kraj srca... šta bi NK inače jahao. Sharing is caring :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

brt vini moras biti zen ko ja :fantom: