August 16, 20177 yr Skinuo, ne moze da se gleda, slika jos i nekako, mada secka, ton ocajan, plus se ni ne gadja sa slikom. Cekam ponedeljak
August 16, 20177 yr Nek ne otvara onaj ko ne voli spoilere, makar i one od 20 sekundi. Mau naročito da ne otvara Xaxaxaxaxaxaxaxax!
August 16, 20177 yr ala ima ruku najt king, da ono koplje nije pogodilo zmaja odletelo bi do Asaija :D
August 16, 20177 yr Nisam gledao ali kako se Degeneris spasla kad su joj oborili zmaja? Mislim, spoiler alert.
August 16, 20177 yr Nisam gledao ali kako se Degeneris spasla kad su joj oborili zmaja? Mislim, spoiler alert.Pa nisu njenog oborili :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
August 16, 20177 yr Nisam gledao ali kako se Degeneris spasla kad su joj oborili zmaja? Mislim, spoiler alert. u akciji su bila sva tri zmaja, oboren je valjda Viserion, njenog zmaja je promašilo koplje
August 16, 20177 yr ali najbolje je sto pogadja onog u letu, dok propusta Drogona prvo dok je na zemlji, posle ga promasuje dok je i dalje laka metadakle jedan neverovatan pogodak, jedan brainfart i jedan tezak promasaj...izgleda zadrhtala ruka coveku tj kingu :D
August 16, 20177 yr pritom su Drogon i Deni na nekih 50tak metara,na izvolte prakticno, ali kralj gadja onog udaljenijeg i u pokretu :D kurci se pretece me escalade Edited August 16, 20177 yr by Pečorin
August 16, 20177 yr Aha, znači debil je opet vodio u akciju dva zmaja bez jahača? Pa realno, bolje nije ni zaslužila.
August 16, 20177 yr Aha, znači debil je opet vodio u akciju dva zmaja bez jahača? Pa realno, bolje nije ni zaslužila.Nemoj da si na kraj srca... šta bi NK inače jahao. Sharing is caring :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka