MayDay Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Jao fuj. Što je najludje, već me neko bio navukao pre da to guglam i eto ti ga. Pročitala sam te spojlere na freefolk reddit. Džon, Deni i Džejmi carevi!
Filozof manijak Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ako se dokaže da su se Regar i Lijana uzeli zakonito, i da je plod njihove sladostrasne veze takođe zakonit, ko bi imao prvenstvo prolaza na Gvozdeni Presto, Jon ili Danny?
ToniAdams Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 u svakom slucaju trebace im lestve da se uzveru na tron
Weenie Pooh Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Kako može išta slično da se dokaže? "Moj mlađi brat je, znate, imao viziju u kojoj je video da sam ja legitimni naslednik prestola"?
J-♣ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Sva je prilika da je u onoj gomili smotuljaka koja je Semu data da je po kazni prepiše ćaga o R+L. Eventualno, zapis o slaboj tačci u ledenom zidu kako se može srušiti.
MiddleClass Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 To je to. Namame sve zombije podno zida, Sem pritisne crveno dugme i Zid se srusi i zatrpa sve hodace. Vrh!
J-♣ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 :D a onda dođe noćni kralj pa ih opet "oživi", a zida više nema ;)
MayDay Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Bubi će u seriji da presudi Kralju noći, u knjigama već nisam sigurna da će biti tako crno belo.
J-♣ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 e sad, ne mož' dva puta da ih oživljava Što da ne, kad može Toros šest puta Berika da diže iz mrtvih, može ovaj noćni najmoćniji u serijalu bar dvaput. -_-
Dankan Ajdaho Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Aj stavljajte spojlere ako govorite o budućem scenariju.
BraveMargot Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ah, milosni knjaz Nikola, svijetloga ti tvoga skuta, ne daj tvojim junacima da umiru po dva puta.
J-♣ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Nije spojler, samo nagađam na osnovu sitnih detalja iz već prikazanih dijaloga. edit: @Ajdaho Edited August 3, 2017 by J-♣
Recommended Posts