August 3, 20177 yr Jao fuj. Što je najludje, već me neko bio navukao pre da to guglam i eto ti ga. Pročitala sam te spojlere na freefolk reddit. Džon, Deni i Džejmi carevi!
August 3, 20177 yr Ako se dokaže da su se Regar i Lijana uzeli zakonito, i da je plod njihove sladostrasne veze takođe zakonit, ko bi imao prvenstvo prolaza na Gvozdeni Presto, Jon ili Danny?
August 3, 20177 yr Kako može išta slično da se dokaže? "Moj mlađi brat je, znate, imao viziju u kojoj je video da sam ja legitimni naslednik prestola"?
August 3, 20177 yr Sva je prilika da je u onoj gomili smotuljaka koja je Semu data da je po kazni prepiše ćaga o R+L. Eventualno, zapis o slaboj tačci u ledenom zidu kako se može srušiti.
August 3, 20177 yr To je to. Namame sve zombije podno zida, Sem pritisne crveno dugme i Zid se srusi i zatrpa sve hodace. Vrh!
August 3, 20177 yr Bubi će u seriji da presudi Kralju noći, u knjigama već nisam sigurna da će biti tako crno belo.
August 3, 20177 yr e sad, ne mož' dva puta da ih oživljava Što da ne, kad može Toros šest puta Berika da diže iz mrtvih, može ovaj noćni najmoćniji u serijalu bar dvaput. -_-
August 3, 20177 yr Ah, milosni knjaz Nikola, svijetloga ti tvoga skuta, ne daj tvojim junacima da umiru po dva puta.
August 3, 20177 yr Nije spojler, samo nagađam na osnovu sitnih detalja iz već prikazanih dijaloga. edit: @Ajdaho Edited August 3, 20177 yr by J-♣