Frank Pembleton Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Izvini ali mislio sam da smo svi već odgledali 12.Ja pravo da ti kazem cekam drazenove titlove , tako da gledam ponedeljkom ili utorkom uvece...
Arkadija Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zar Sten nije pare potrošio na novu kuću, koja je trebalo da bude iznenađenje.
morgana Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) e, jes, potpuno sam zaboravila. propade mi teorija. a jel rozi otvorila racun sa terinom licnom kartom ili je samo stavljala novac na terin racun? u oba slucaja mi je malo nejasno zasto to radi. a sto je rozi bila u kockarnici? jel ona bas isla za tim da zaradi novac kako zna i umije ili se zabavljala? ima na koga i da bude kockar, to isto znamo.veljo, izvini za spojlerovanje u proslim postovimakasni edit, glupa sam, al sad je bezveze da brisem post Edited June 13, 2011 by morgana
malkin Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ričmond garantovano nije ubica. Nije on slučajno Orfej: on žali za svojom Euridikom. Ne bi me čudilo da saznamo da se njegova žena zapravo udavila (saobraćajka na mostu/kraj vode, tako nešto) i da je on zato pitao onu eskort-madmazel šta misli kako je to udaviti se. Možda se ispostavi da on donekle i sebe krivi za njenu smrt (Orfej se, je li, okrenuo). A sve ovo bi bilo sasvim u skladu sa trendom zavlačenja pogrešnim tragovima i teorijama. Kovrdžavi milioner mi je sve ozbiljniji kandidat.
morgana Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 nesto nisam upamtila, kako je uopste doslo do toga da ona lobanja na ostrvu bude iskopana?i sta je sa gveninim ocem, presao je sa jedne politicke strane na drugu?
Arkadija Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 nesto nisam upamtila, kako je uopste doslo do toga da ona lobanja na ostrvu bude iskopana?i sta je sa gveninim ocem, presao je sa jedne politicke strane na drugu? Lobanja je pronađena na keju , gde je sadašnji gradonačelnik imao velike planove , pa su valjda kopali kamen-temeljac. I ta lobanja ga je upropastila.
morgana Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 odgledala sam dansku verziju, bruka kako je dobrapreporucujem
Arkadija Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Stavila sam da se skida danski original, pa videh da ima 20 epizoda, ne verujem da ću to moći da odgledam pre nego se završi ovo američko digest izdanje.
luba Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pa bre niko da ne pomene da je helo bivsi muz! jos pet poena za kiling.(dojajan je blog s kog sam skinula sliku) Ričmond garantovano nije ubica. Nije on slučajno Orfej: on žali za svojom Euridikom. Ne bi me čudilo da saznamo da se njegova žena zapravo udavila (saobraćajka na mostu/kraj vode, tako nešto) i da je on zato pitao onu eskort-madmazel šta misli kako je to udaviti se. Možda se ispostavi da on donekle i sebe krivi za njenu smrt (Orfej se, je li, okrenuo). A sve ovo bi bilo sasvim u skladu sa trendom zavlačenja pogrešnim tragovima i teorijama. Kovrdžavi milioner mi je sve ozbiljniji kandidat.slazem se. cukerberg iz sijetla ima velike sanse, ali i to ide na prvu loptu foru, sve sa onim plivacicama u kucnom bazenu. najvise bih volela da je vidmor senator, ako bude to, alal im vera, ali mislim da se dzabe lozim.
malkin Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) slazem se. cukerberg iz sijetla ima velike sanse, ali i to ide na prvu loptu foru, sve sa onim plivacicama u kucnom bazenu. najvise bih volela da je vidmor senator, ako bude to, alal im vera, ali mislim da se dzabe lozim.Što je najgore, nisu samo plivačice, nego i onaj opis napadača isprebijane beau soleil cice. To mi deluje kao mnogo jači trag od Ričmondovog "šta misliš, kako je to udaviti se." Mož' lako biti da je i to crvena heringa u najavi, ali taman im je ostalo vremena da nas kao iznenade skidanjem Ričmonda sa liste osumnjičenih i da se okrenu bogatunu :D Ne bi to bilo tako razočaravajuće, posebno imajući u vidu njegovu priču o ulozi političara kao onih koji obavljaju prljave poslove za njega i njemu slične. Ima tu prostora da se eksploatiše ta tema sukoba prava, pravde, politike i kinte. To je valjda od početka jedna od tema.A što se Agatona tiče, jel to radila šminka ili je on naglo omatorio? Izgleda mi dosta starije nego onomad kad je hajkovao po Kaprici...E da, još jedna stvar. Jel mi treba da mislimo da je Rouzi na onim slikama sa Ričmondom koje lažna Uma pregleda na kraju epizode? Nije se baš jasno videlo sa kim je uslikan, mogla bi da bude i neka druga beau soleil radnica.edit: ajde nek mi neka dobra duša, bolje upućena u nepisana pravila ovog topika, kaže da li da sabijam ovo gore u spojler. nikako da pohvatam šta i kad ovde treba da se skriva od nevinih očiju... Edited June 15, 2011 by malkin
luba Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Što je najgore, nisu samo plivačice, nego i onaj opis napadača isprebijane beau soleil cice. To mi deluje kao mnogo jači trag od Ričmondovog "šta misliš, kako je to udaviti se." Mož' lako biti da je i to crvena heringa u najavi, ali taman im je ostalo vremena da nas kao iznenade skidanjem Ričmonda sa liste osumnjičenih i da se okrenu bogatunu :D da, da, zaboravih na opis. ako udjemo u teorije zavere protiv cukerberga, on je dao ricmondu pare posle ubistva, zar ne? nije razocaravajuce, volim ja kad se otkrije da su dot.com milijarderi stoka ko i svi drugi, nego posto mrzim senatora vidmora jos od losta, zelela bih da bar ovde bude kaznjen.A što se Agatona tiče, jel to radila šminka ili je on naglo omatorio? Izgleda mi dosta starije nego onomad kad je hajkovao po Kaprici...malo je sazreo, tako se to kaze. a vidim po tom pitanju da nisi gledao dollhouse. u toj seriji se taman vidi kako sazreva do ovog danas.E da, još jedna stvar. Jel mi treba da mislimo da je Rouzi na onim slikama sa Ričmondom koje lažna Uma pregleda na kraju epizode? Nije se baš jasno videlo sa kim je uslikan, mogla bi da bude i neka druga beau soleil radnica.mislim da ne. cica vise lici na ovu laznu francuskinju, a mislim da je laznoj umi svejedno koja je, to jest, vara je, pa je vara.edit: ajde nek mi neka dobra duša, bolje upućena u nepisana pravila ovog topika, kaže da li da sabijam ovo gore u spojler. nikako da pohvatam šta i kad ovde treba da se skriva od nevinih očiju...tri dana posle emitovanja je ok, dan-dva posle bolje spojleri, dok svi stignu da vide.
malkin Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 mislim da ne. cica vise lici na ovu laznu francuskinju, a mislim da je laznoj umi svejedno koja je, to jest, vara je, pa je vara.tri dana posle emitovanja je ok, dan-dva posle bolje spojleri, dok svi stignu da vide.e hvala na objašnjenju.I meni se činilo da nije Rouzi na slikama. Nego, sad me kopka zašto je gradonačelnik lažnoj Umi rekao da ubuduće pazi ko su "associates" političara sa kojim spava. Na koga se to odnosilo? Jedino Kjuban/Zukerberg i Drejperov šurak od stalnih likova mogu da se podvedu pod taj termin, čini mi se (ok, i onaj privatni detektiv, ali nešto sumnjam da je on u pitanju), nikako ne i ženske iz poslovne pratnje. I zašto je to uopšte rekao? Možda zato što zna ko mu je doturio slike (ako ih već nije sam naručio--a u to sumnjam jer slike najverovatnije datiraju od pre Rouzinog ubistva, zašto bi ih čuvao tako dugo a da ih ne objavi?)? Ili zna ko je Ričmonda naveo na usluge beau soleil-a?Ima još jedna stvar koja Kjubana/Zukerberga (Kjukerberga?) čini sumnjivim--Rouzi je visila u kazinu, a baš tamo je ovaj (ako je to on, je li) pokupio beau soleil cicu koju je tukao, ako sam dobro skapirao. malo je sazreo, tako se to kaze. a vidim po tom pitanju da nisi gledao dollhouse. u toj seriji se taman vidi kako sazreva do ovog danas.Da, nisam gledao Dollhouse. Jel da gledam to? Ne znam šta da mislim o Whedonu--Bafi mi posle 2-3 minuta gledanja izaziva želju da sebi iskopam oči, a sa druge strane bih ubio za bilo kakav nastavak Fajerflaja...
Arkadija Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 najvise bih volela da je vidmor senator, ako bude to, alal im vera, ali mislim da se dzabe lozim.I ja bih to volela ( ne podnosim ga još od Losta), ali pojavio se na 5 minuta u jednoj jedinoj epizodi, i jednom telefonirao ćerki, tako da bi ne verujem da je on. U suprotnom, to bi bio obrt neviđen na televiziji.
Frank Pembleton Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Evo odgledah napokon....Nego provalio sam foru , odrdili su sve likove kao sumnjive , pa ce u zadnjoj samo da objave :isuse:
Milosh76 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A sta mislite o gradonacelniku? Imao je vec afere sa mladjim zenama, laze o tome i potkupljuje je. Zna za Ricmondovu zenu, verovatno ima i veze sa beau soleil i uklapa se kao neko ko bi mogao da uradi tako nesto odvratno.A nije uopste sumnjiv :D
Recommended Posts