Frank Pembleton Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sve smo bili u pravu :)Pogledao si 12. epizodu?
Ryan Franco Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Onaj plavi kampanjolog (Don Drejperov šurak) je haknuo mail ovoj budali, MMW!Samo da naredne nedelje ne vidimo tuču Lindenove i Ričmonda dok Holder trči... :isuse:I da pred kraj sezone dodam da droolujem i na tetku i na lažnu Umu. Verovatno ih nećemo više videti.
morgana Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) Onaj plavi kampanjolog (Don Drejperov šurak) je haknuo mail ovoj budali, MMW!jap, nismo ga slucajno vidjeli kako gleda ribice u bo solejua i glupo bi bilo da ricmond, ako je ubica, prima mejlove kao orfej na nalog na koji mu pise i gvenlazna uma izgleda ko anemicni kucni macaklin. kao i gradonacelnik i drejperov surak . jedva ih razlikujem od pozadine. linden izgleda ko anemicni kucni macaklin u dedinom dzemperu. Edited June 13, 2011 by morgana
Ryan Franco Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jap, nismo ga slucajno vidjeli kako gleda ribice u bo solejua i glupo bi bilo da ricmond, ako je ubica, prima mejlove kao orfej na nalog na koji mu pise i gvenlazna uma zigleda ko anemicni kucni macaklin. kao i gradonacelnik i drejperov surak . jedva ih razlikujem od pozadine. linden izgleda ko anemicni kucni macaklin u dedinom dzemperu.:Da dobro sad... vi bar imate holdera. on je totalna faca.
Arkadija Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) Kad stignete pre da odgledate? Ja dok dođem sa posla, pa onda dete mora do odgleda Ben 10 jedno 200 epizoda, pa onda danas još ide Game of Thrones, ja ovo eventualno mogu noćas da gledam :D Edited June 13, 2011 by Arkadija
morgana Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sad uopste ni ne znam ko bi mogao biti ubica posto ocekujem jos jedan prevrat u finalua posto sam stoka, odgledacu danski original do kraja prije americkog finala
Kelt Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 a posto sam stoka, odgledacu danski original do kraja prije americkog finala :P
Arkadija Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sad uopste ni ne znam ko bi mogao biti ubica posto ocekujem jos jedan prevrat u finaluIako se ovo uklapa u ono što je većina nas predvidela, moram da se složim sa Morganom, nekako mi zadnjih 5 minuta ne deluju kao konačno razrešenje. Ah, da, najviše me iznerviralo to što se zvuk "imate novi email", čuje kroz zatvorena vrata u onolikoj stančugi
mraki Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sad uopste ni ne znam ko bi mogao biti ubica posto ocekujem jos jedan prevrat u finalua posto sam stoka, odgledacu danski original do kraja prije americkog finala odgledaj slobodno. neko reče da neće ovde biti isti ubica.
Frank Pembleton Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 The Killing obnovljenobjavljeno: 13.06.2011. 21:29AMC je danas obnovio The Killing, whodunnit misteriju o ubojstvu mlade djevojke, baziranu na danskoj seriji Forbrydelsen. Rubicon tako ostaje jedina AMC-jeva serija otkazana nakon prve sezone, a prethodni uspjesi ove mreže su Mad Men, Breaking Bad i The Walking Dead.Iako je gledanost osjetno pala nakon prvih dviju epizoda, gledateljstvo se nije ozbiljnije osipalo u narednim epizodama, usprkos polaganom razvoju radnje. Serija sigurno nije veliki hit poput posljednje originalne serije The Walking Dead, no gledanost je bila uglavnom usporediva sa onom Mad Mena. Sljedeća nova AMC-jeva serija je Hell on Wheels, najavljena za jesen.Posljednji nastavak 13-epizodne sezone na rasporedu je iduće nedjelje. Recenziju serije imali smo nakon emitiranih prvih dviju epizoda.
morgana Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) ^^jel? vrh! odoh da je stucem do sutra uvece, ovo sto sam do sada vidjela toliko je dobro da je to zlocin prema radnickoj klasi - uzima nam leba iz usta tjerajuci nas da je gledamo umjesto da posteno dirincimo.a sta mislite o rozi? meni je dosta cudno sto je stavljala pare na bankovni racun. Edited June 13, 2011 by morgana
Ryan Franco Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) ja sam se potpuno pogubio sa tim računima, a nemam kad da gledam opet, p bih cenio 1 prosvetljenje.rozi je stavljala pare na terin račun. odatle je teri platila kauciju, ne?stenov račun je poharan. čime tačno? uzeo je pare od mafijaša da sredi nesudjenu gajbu i plati sahranu. što bi to radio ako ih je već imao na računu?glup sam, priznajem. Edited June 13, 2011 by McCabe
Frank Pembleton Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 (edited) ja sam se potpuno pogubio sa tim računima, a nemam kad da gledam opet, p bih cenio 1 prosvetljenje.rozi je stavljala pare na terin račun. odatle je teri platila kauciju, ne?stenov račun je poharan. čime tačno? uzeo je pare od mafijaša da sredi nesudjenu gajbu i plati sahranu. što bi to radio ako ih je već imao na računu?glup sam, priznajem. Ajde stavljajte spojlere... Edited June 13, 2011 by veljaGB
Ryan Franco Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Izvini ali mislio sam da smo svi već odgledali 12.
Recommended Posts