Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

brobajte kozmetiku apoteke koto-dermajoše je bolje zakazati se, rade nekoliko gospođa tu kao kozmetolozi, onda one malo pogledaju lice i odrede šta treba.ja sam prezadovoljna. cene razumne, sve kreme sveže, bez konzervansa.

Posted

Je l' se sećate onih malenih krema, ljubičica, lala, kamilica, kamfor, ajša belio? Ja sam na to potpuno zaboravila dok Verica Rakočević nije odgovorila na pitanje novinarke koju kremu za lice koristi- lala . Žena probisvet.

Posted

Verica Rakočević koristi kreme marke Skalpel.

Posted (edited)

Kakvo je bilo novinarsko pitanje, takav je bio i odgovor, jasno.

Edited by halloween
  • 1 month later...
Posted

Ne znam da li će ovo ikog zanimati, pošto se ovde uglavnom priča o preskupoj kozmetici, ali Alverde krema za umivanje od gline je moje otkriće decenije. Napravila sam zalihu! Koža lica mi je bila čistija i lepša jedino kad sam boravila na malom ostrvu na kome je vlažnost vazduha zilion % a temperature retko prelaze u plus.41se7OLgW7L._SL500_AA300_.jpgOvo je navodno preparat za problematičnu i nečistu kožu, moja koža ni inače nije problematična, ali je sad kao svila.

• 1 month later...
Posted

Ja nikad nisam ni pomislila da i zaceprkam nesto sto se zove "Bobbi Brown" kozmetika, nego sam dobila veceras na poklon sjajic, rumenilo, pa neki ajlajner u teglici, senkicu u teglici, cetkice...To sve izgleda kao nesto sto je za profi sminkere i ja cu umeti samo sjaj da metnem.

Posted

Elitni si gej. Samo te cekam na letnjim haljinama da se pojavis.

Posted

Odličan je l'occitane, imaju opake sapune i gelove za tuširanje (Verbena je moj favorit)

Posted

Ne znam za l'occitane, ali me je nakon x ispobanih skupljih mazalica ovaj apotekarski namaz spasio ove nordijske zime:1322741682_dheu02.2b-eubos-omega-3-6-9-intensivcreme.jpgPreporuka za one sa suvom i osetljivom kozom, ista se niti sjaji niti susi na vetru i radijatorskom vazduhu niti crveni, a sve za nekih 15-16 €.Elita stop.

Posted
Ja nikad nisam ni pomislila da i zaceprkam nesto sto se zove "Bobbi Brown" kozmetika
oni imaju fenomenalno čudo za one sa tamnim podočnjacima. davne 2003. mi je to nahvalila, i na delu pokazala neka portugalka. otad cenim b.braun,valjda je to ovo sa filmića:http://www.bobbibrowncosmetics.com/cms/landing/concealer_steps.tmpl
Posted

Moguce da bi radila posao, ja sam je do sada isprobavala samo na kozi lica. A prodaje se po apotekama.Alternativno bi i ovo bilo resenje (isto pravac apoteka):bayer-bepanthen-sensiderm-creme-20-g.png

Posted

Sta da kazem, budis najbolje u meni ;)Aj nadam se da ce te mazalice pomoci, pa da u zdravlju idemo u soping.

Posted
Sta je l'occitane, valja li i sto je toliko skupo?
ne secam se cena, solidno kosta, ali vredi svaku paru, ako mene pitas, a ne pitas. sve valja. kad su zatvarali beogradsku radnju, prodavali su budzasto robu, ovajdila sam se.
Posted
Sta je l'occitane, valja li i sto je toliko skupo?
Valja. Doduše, nikad nisam imala mleko za telo, ali što se tiče kozmetike za lice imaju dobar trip da se osećaš ko da se neguješ čistim esencijama iz bilja. Ja ne mogu da se napreporučujem ove plave 'immortelle' kolekcije, kremice i esencijalne vode za čišćenje lica. Sve imaš osećaj ko da se umivaš cvetnom vodom, ko na Cvete. :DEvo, sad se setih da sam pre 3 god možda ipak imala neki puter za telo, koji je bio baš bogat onim shea butterom, koji je do jaja za suvu kožu.
oni imaju fenomenalno čudo za one sa tamnim podočnjacima. davne 2003. mi je to nahvalila, i na delu pokazala neka portugalka. otad cenim b.braun,valjda je to ovo sa filmića:http://www.bobbibrowncosmetics.com/cms/landing/concealer_steps.tmpl
Point, sad vidim ovde da corector i concealer nisu isto. Možda je to njihova neka fora?Jeste kvalitet, nema šta da se kaže, ali mom evropskom uvetu to ime ne ide uz kozmetiks. :D
Posted

Mau, delim tvoje misljenje da ime Bobby Brown nikako ne ide uz kozmetiku, uvek mi je zvucalo pogresno. ALI, ovaj njihov concealer i corrector je fantasticna stvar. Doduse, ja ima neko staro izdanje sa kremastim concealer-om/korektorom i praskastim kao puderom koji ide preko njega. Cini cuda, ne samo za crne podocnjake vec i za naduvene.