Katikon Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Imala je vec, odlicna, to je ona braon pakovanje, ima iz te linije i krema za lice koja mirise na kafu
Valk Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Meni se u ovo vreme DM-a pokazale super njihove low cost Balea razne male ampulice. Nakupovala razne da isprobavam, narandžaste Vit C su strava. Čak i ja koja spavam 3-4h dnevno malčice sinem od njih
Valk Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Aha, male gumene, raspukneš ih i utrljaš. Bubili, ima iz ovog karantina diziđemo mlađe, lepše i jače nego ikad.
morgana Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 nisam znala da balea valja c vitamin ampule, to moram da probam, sad imam svr kremu 20% c-a i ok je.
gospa buba Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Aha, male gumene, raspukneš ih i utrljaš. Bubili, ima iz ovog karantina diziđemo mlađe, lepše i jače nego ikad. jeste jeste. ja volim plave i crvene. mada nekad volim i koje nadjem [emoji38]ol: ima avon jednu dobru liniju, mislim da se zove distilery, bila je skupa da umresh, ali sam uzela po 10 testera od svega za neke nesrazmerno sitne pare, 1 tester 3 do 5 mazanja, ihahaj. po izlasku iz karantina ubivamo sent from bubamoto
pt 2.0 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 normalni ljudi u ovo doba imaju zalihe mesa, brašna, leba, domestosa, alkohola, rukavica i maski. ja imam samo zalihu ovoga: možda ću da završim na sajmu, ali će mi kosa mirisati božanstveno... ...batem prvih 5 dana.
Lena Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Nisi jedina, evo prijavljujem i ja ovakve zalihe Doduše, imam i nešto od gore navedenog
pt 2.0 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1 minute ago, Valkyrie said: Ja sad ovo jako želim, nije to lepo od vas. DM T.bunar, prošle nedelje živog pileta nije bilo kad sam kupovala... A miriše kao san. #samokažem
Valk Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Znam da je u tom DM pustoš a ja se navadila na onaj kod Akse gde je vazda događanje naroda. Idem sutra svakako po pelene, će kupim i ovo.
renne Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Da. Taj je uvek prazanA pogotovo sada kada nema studentarije
Recommended Posts