Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

Imala je vec, odlicna, to je ona braon pakovanje, ima iz te linije i krema za lice koja mirise na kafu 

• Replies 2.7k
  • Views 315.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posto sam hemicar po struci (a i zensko sam ), za cekivati je da me zanimaju i principi delovanja odredjenih sastojaka na kozu, a za vitamin C je to bitno.   Vitamin C je L- askorbinska kis

• Inside i pouzdan info vezan za olovke za usne: navodno se punjenje za sve bolje olovke svih high end brendova kupuje na 3 mesta na globusu. Naša “Aura” kupuje na jednom od ta tri mesta, imaju kva

• Nije me niko nista pitao, ali ja cu svejedno da kazem, obzirom da mi se cini da su ovde gospoje mojih godina, ili koju deceniju mladje   Preporucih tretinoin, nekima bude prejak, pa su zado

Posted Images

super, hvala :)

Meni se u ovo vreme DM-a pokazale super njihove low cost Balea razne male ampulice. Nakupovala razne da isprobavam, narandžaste Vit C su strava. Čak i ja koja spavam 3-4h dnevno malčice sinem od njih :D

one gumene, za kozu? +1

sent from bubamoto

Aha, male gumene, raspukneš ih i utrljaš.

Bubili, ima iz ovog karantina diziđemo mlađe, lepše i jače nego ikad. 

nisam znala da balea valja c vitamin ampule, to moram da probam, sad imam svr kremu 20% c-a i ok je.

Aha, male gumene, raspukneš ih i utrljaš.

Bubili, ima iz ovog karantina diziđemo mlađe, lepše i jače nego ikad. 

jeste jeste. ja volim plave i crvene.

mada nekad volim i koje nadjem [emoji38]ol:

ima avon jednu dobru liniju, mislim da se zove distilery, bila je skupa da umresh, ali sam uzela po 10 testera od svega za neke nesrazmerno sitne pare, 1 tester 3 do 5 mazanja, ihahaj.

po izlasku iz karantina ubivamo :D

sent from bubamoto

normalni ljudi u ovo doba imaju zalihe mesa, brašna, leba, domestosa, alkohola, rukavica i maski.

ja imam samo zalihu ovoga:

Herbal-Essences-Repair-Argan-Oil-Shampoo.jpg?w=890&v=3-201902081412

možda ću da završim na sajmu,

ali će mi kosa mirisati božanstveno...

...batem prvih 5 dana.

Nisi jedina, evo prijavljujem i ja ovakve zalihe :D

Doduše, imam i nešto od gore navedenog :)

Ja sad ovo jako želim, nije to lepo od vas. 

1 minute ago, Valkyrie said:

Ja sad ovo jako želim, nije to lepo od vas. 

DM T.bunar, prošle nedelje živog pileta nije bilo kad sam kupovala...

A miriše kao san.

#samokažem 

Znam da je u tom DM pustoš a ja se navadila na onaj kod Akse gde je vazda događanje naroda. Idem sutra svakako po pelene, će kupim i ovo. 

Da. Taj je uvek prazan
A pogotovo sada kada nema studentarije

gde je dm toshin bunar?

sent from bubamoto

U bivšem interexu, a sadašnjem amanu