Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Host said:

U cast nastupajuceg tridesetog rodjendana, odlucio sam da castim svoje lice jednom kremom za vecito mlade. 

Da nije skupa i da radi posao za Dorijana Greja. Izvolite se istaknuti savetima.

Nesto sa SPF minimum 30, da pise da blokira i UVA i UVB i da se mazes svaki dan, i zimi i ljeti.

Posted
2 hours ago, decak Kejt said:

mene @morgana savetovala, ja joj zauvek zahvalna na otkricu retinola, pa eto probaj ROC pro-correct ali concentrate (doduse sad je mozda kasno da krenes sa njim, obzirom da ide leto)

aj kad sam ovde, a i isto u cast nastupajuceg rodjendana, hocem sebe da castim serijom vezanih masaza (lice, glava, vrat, telo, sveeeee) pa onda neki pedikir/manikir, da sam sve vreme u nekom prijatnom bademantilu, pa da mi na kraju daju da pijem caj, koji inace ne pijem, al eto lepo ide uz ceo paket.  

gde to u BG odraditi?  otvorena sam za sve predloge, pa cak i preskupe spa centre u Metropolu i gdejosbese.

E! To hoću i ja! Treba mi ko leba. Ako budeš zadovoljna javi molim te

Posted
On 16.5.2019. at 14:09, Host said:

U cast nastupajuceg tridesetog rodjendana, odlucio sam da castim svoje lice jednom kremom za vecito mlade. 

Da nije skupa i da radi posao za Dorijana Greja. Izvolite se istaknuti savetima.

cestitke unapred :D

ova nije bas dzabe ali je super - and you sure should splurge a bit for your 30th :D jedino ne bih preporucila ako si u tropskoj zoni jer je veoma hidrantna. plus sto, kao i svi ezopovi proizvodi, mirise predivno (a miris je btw savrseno uniseks).

ne znam tacno gde si ali u usa i evropi je sigurno ima.

• 1 month later...
Posted

Izrazito preporucujem Urban Decay Ozone prozirnu olovku za usne, vrijedi svaki cent od 22 eura koliko kosta, nikad nisam imala bolju olovku, nista ne curi van konture

• 2 months later...
Posted

@morgana, nema više onog Missha Time Revolution seruma na iherbu, imaš neku zamenu? :)

Posted
21 hours ago, decak Kejt said:

@morgana, nema više onog Missha Time Revolution seruma na iherbu, imaš neku zamenu? :)

Ja cekam da se pojavi na iHerb-u, a sad vidim da je discontinued.

Evo jdne opcije, salju za Srbiju, ali nemam licnog iskustva sa njom. Iz Hrvatske narucuju odatle, ali to je EU.

https://shop.missha-deutschland.de/

Posted

misliš da je safe da se naručuje, u smislu da nije neka stara serija, pred kraj roka upotrebe, obzirom da se više ne proizvodi?

Posted (edited)

sa lookfantastic-om imam dobra iskustva, naravno, to ne znaci da mogu da garantujem da nikad ne salju stare proizvode, ali meni nisu nijednom. desava se, doduse, s vremena na vrijeme da nece da posalju tecnu kozmetiku u srbiju, no, narucivala sam i nekakav losion prije oko godinu i stigao je normalno.

cesto imaju kupone za popust, 15-20%

Edited by morgana
  • 1 month later...
Posted

:wub: za rumenila koja su se pojavila u DM radnjama (cena  preko 400 RSD, dosta povoljna).

naišla sam na dve nijanse  i obe odgovaraju mom tenu.

najlakše nanošenje rumenila usvijet! 

otkrovenje za nas koji nismo savladali tu veštinu.

dakle:

- osmehneš se,

- prisloniš sunđerčić na tako istaknute jagodice oba obraza

- ivice tufni blago razmažeš četkom za rumenilo i

voila! akcija zahteva 2 minuta i manje, a bude bez greške.

889831511_NewPicture.jpg.031422062bdb99c71d383ddb2fe2aa16.jpg

Posted

vrh. stalno hocu da pocnem da koristim rumenilo. a onda su mi popucali kapilari na licu i sad sam prirodno rumena.

od mene preporuka za svr hydracid c20 kremu sa c vitaminom. narucena sa lookfantastic-a, stigla za jebenih mjesec dana, ali odlicna, mada zahtijeva hidrataciju preko.

• 3 weeks later...
Posted

Nije baš kozmetika, ali... Bejah u Ljubljani prošle nedelje, zatreba mi običan komadni toaletni sapun komada jedan, uđem u DM, uđem u Mueller, ništa tako, samo tekući pod uslovom da ih pronađem. U Mercatoru jedva natrapah na po 1 (jednu) vrstu Palmolive, Fa i Nivea. Je li sapun u komadu sada rezervisan samo za tržište nas čefurja? 

Posted (edited)
13 minutes ago, ajgor said:

Nije baš kozmetika, ali... Bejah u Ljubljani prošle nedelje, zatreba mi običan komadni toaletni sapun komada jedan, uđem u DM, uđem u Mueller, ništa tako, samo tekući pod uslovom da ih pronađem. U Mercatoru jedva natrapah na po 1 (jednu) vrstu Palmolive, Fa i Nivea. Je li sapun u komadu sada rezervisan samo za tržište nas čefurja? 

Mozda nisi video na polici u DMu, imaju tonu normalnih (cvrstih) sapuna, u svim zemljama u kojima sam usla u DM. (Uvek pogledam sta se tamo nalazi posto i ja koristim samo normalne sapune). Samo cesto nisu tamo gde su tecni sapuni, cini mi se da npr. na Bulevaru u Beogradu stoje odvojeno i nekako neistaknuto, verovatno ih kupuje nas desetak.

Imas i u Lilly radnjama dosta sapuna, ja se npr. tamo natankujem onim od kozjeg mleka neke domace proizvodnje.

Edited by I*m with the pilots
Posted
6 minutes ago, I*m with the pilots said:

Mozda nisi video na polici u DMu, imaju tonu normalnih (cvrstih) sapuna, u svim zemljama u kojima sam usla u DM. (Uvek pogledam sta se tamo nalazi posto i ja koristim samo normalne sapune). Samo cesto nisu tamo gde su tecni sapuni, cini mi se da npr. na Bulevaru u Beogradu stoje odvojeno i nekako neistaknuto, verovatno ih kupuje nas desetak.

Imas i u Lilly radnjama dosta sapuna, ja se npr. tamo natankujem onim od kozjeg mleka neke domace proizvodnje.

Moj rant je bio samo za Ljubljanu :) Ušao u 2 DM-a i ogromni Mueller u Čopovoj, nigde ni traga. U Beogradu nije frka, u Tempu uvek imaju po desetak vrsta Fa, Palmolive i Nivee. 

• 2 weeks later...
Posted

šminka je ženina najbolja drugarica.

ladno postoji stvar koja se zove Rainbow Eye Gloss, onako lilasta boja. kupila na poniženju i super je i sama, a verovatno i kad se neke šljokice nalepe preko.

p.s. mislim da vrv nije za masne kapke

p.p.s. odlicna je i sa candied violet iz Too Faced Chocolate bar palete preko.

Spoiler

1971032042_IMG_20191227_1524213.thumb.jpg.8db30c6dddf62fbcccda18c0d7dc5a16.jpg