djili Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 13 hours ago, darling said: tenks. pogledacu da mi neko donese iz svabije za sledecu zimsku sezonu. cim padne ispod 10, mojim rukama je hladno, i sad su s gornje strane ispucale od hladnoce i vetra, a dlanovi i prsti su mi ispucali i suvi od teretane. to je jedan deo problema. a drugi je sto uopste nemam naviku da ih mazem, jednom ih umrljam vazelinom, sutradan budem zadovoljna rezultatima, i onda sledeca tri dana ne mazem jer zaboravim, il me mrzi, il me nervira masno, one ispucaju opet, i tako u krug. Pa dobro sad, imam ja jos predloga Recimo aquaphor naveče, a po danu Eucerin za ekcem. Nije neophodno da imaš ekcem naravno, to je prosto jako masna krema ali ipak upijajuća, i tuba je malo skuplja od prosjecne kreme za ruke ali traje dugo. https://www.eucerinus.com/products/eczema-relief/eczema-relief-body-creme I drugo, sa još više ćeramida, plus Hyaluronic acid, Cerave, npr. https://www.cerave.com/skincare/moisturizers/moisturizing-cream Ovi su jos malo skuplji ali i manje masni, prijatniji kremovi. sa vikipedije, Ceramide is the main component of the stratum corneum of the epidermis layer of human skin.[15][16] Together with cholesterol and saturated fatty acids, ceramide creates a water-impermeable, protective organ to prevent excessive water loss due to evaporation as well as a barrier against the entry of microorganisms.[
Valk Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 On 28.3.2019. at 15:30, slepa živana said: sisaaa! Roze, gumeno, puno pipaka, na baterije... Gagić, proveri ti šta su ti to prodali
gagilija Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 jos par ljudi me je pitalo jesam li sigurna da je to za ciscenje lica. uglavnom, to je kao vibracioni masazer ali se koristi za ciscenje lica uz facial wash. prelazi se kruznim pokretima po licu i onda isperes i to je to. znam, znam kako zvuci i ali zaista ima efekta, makar kod mene. evo ako ne verujete https://hilife.rs/foreo/luna-play/
Valk Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Ne moram da klikćem na link, vidim da ima PLAY u nazivu Cccc, još preporučuješ! (hvala)
mustang Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 (edited) sto ne rece da ne za lice mogu za lice da preporucim neku krpu koja je kao sper ploca. to sam videla od koreanki. navucem je na ruku i sa njom ocistim i lice i telo. ne mogu da vam opisem koliko mi zivota unese na lice i podmladi kozu. neprijatno je u pocetku jer grebe, piling, ali sad sam se navikla. skine sve mrtvo sa mene i procirkulise mi lice, daje mi obrascice...ma morate da probate. da probam da nadjem link jer tu sam krpicu kupila kod mene u koreanski spa gde idem. Krpica sper ploca za produvavanje Edited March 30, 2019 by mustang
gagilija Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 meni bi to trebalo za telo. imam neke pilinge koji super mirisu ali nemam utisak da su bas i efikasni. konkretno afrodita piling sa nekim vanila secerom....bozanstveno mirise ali umasti kozu. i kakav je to piling onda? one cetke i krpice ne znam...nisam videla nista posebno. verujem da je to tvoje korejsko super, jer skoro sam citala neki tekst o tome koje sve fore imaju za negu, od masaza kojima bukvalno preoblikuju lice do ne znam kakvih preparata.
mustang Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 retko kad stavim kremu posle i osim sapuna obicnog nista drugo ne koristim. ali koreanke! one kad se sa tom krpicom izribaju, jebes mi sve ako nemaju za svaku deo telo posebnu kremu a isto i za lice. ja od 43 godine, da kazem da sam dobrodrzeca, jednaka sam koreanki od 60godina po kozi. i obzirom koliko ne vodim racunam o kozi, pocela sam da verujem da je piling, scrubing jedini pravi nacin za negu koze. toliko sam izlozena suncu bez koriscenja faktora, bez ikakvih krema, suv vazduh...pusim, pijem...bas bih trebalo da izgledam propalo od sunca
darling Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 (edited) On 29.3.2019. at 0:56, djili said: Pa dobro sad, imam ja jos predloga hvala. toliko ne volim da se mazem da sam se jedva naterala na ovu nezvanovinu ureu (napisah ja i rastocih se od smeha sama sa sobom, mala veseljanka nikad nece odrasti ) i vazelin. al vidim i sama da je to tek zamazivanje i da cu morati ozbiljno da se pozabavim asanacijom ruku. srecom, sad ide period godine kad o tome ne moram da se brinem. s jeseni cu se vratiti na ove tvoje predloge. hvala jos jednom. Edited April 4, 2019 by darling
djili Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Nema na čemu. Ja imam mali ekcem, cekam da prođe sam bez steroida. Mazala sam kojesta i moram da podijelim, ovo je najbolja stvar https://www.cerave.com/skincare/moisturizers/moisturizing-cream super i za normalnu kožu, lice, tijelo, sve.
morgana Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Ima li neko preporuku za salon za oblikovanje obrva u Bg? Pitam za drugaricu, ali stvarno (Ja sam obrvna divljakusa i sta uradim sama pincetom, uradim)
renne Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) senka dabić nađite na intagramu, žena je carica e: https://www.instagram.com/microblading_by_senkaa/ Edited April 19, 2019 by renne e
I*m with the pilots Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Sta je ekoloski ispravno uraditi sa preostalom kozmetikom, koja ili vise nije potrebna ili joj je istekao rok, ili ili? Imam npr. bademovo ulje koje nije vise lepo za upotrebu jer se uzeglo. Prosuti? Ako da, gde? U bastu ili u toalet solju? Isto pitanje i za kreme.
morgana Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 43 minutes ago, renne said: senka dabić nađite na intagramu, žena je carica e: https://www.instagram.com/microblading_by_senkaa/ Hvala
renne Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 10 minutes ago, I*m with the pilots said: Sta je ekoloski ispravno uraditi sa preostalom kozmetikom, koja ili vise nije potrebna ili joj je istekao rok, ili ili? Imam npr. bademovo ulje koje nije vise lepo za upotrebu jer se uzeglo. Prosuti? Ako da, gde? U bastu ili u toalet solju? Isto pitanje i za kreme. kremama mažeš obuću za ulje ne znam
Recommended Posts