Milosh76 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Slazem se,video sam na KP za oko 150e se prodaje, sto je odlicna kupovina, ako je stanje kao dobro Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
ToniAdams Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 koja je optimalna velicina za procitati stripa? jel mini premali?
copkillah Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 koja je optimalna velicina za procitati stripa? jel mini premali? Ja sam kupovao tablet samo zbog stripova i nisam ni razmatrao manje od 10 inča. E sada, drugar se kune u svog Neksusa (7 inča?) da mu je dovoljan. Moguće da jeste ali prosto probaj pa vidi.
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 koja je optimalna velicina za procitati stripa? jel mini premali? savršen. ko otvoreni alan ford.
Frank Pembleton Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Meni su par vlasnika koji su imali ipad govorili , da je jedan od kvaliteta to, sem ako ga nisi bacakao po podu, što korisnik posle nekog vremena ako hoće da ga proda, prodaje nešto što i izgleda vrlo očuvano... ...shit has hit the fan...
giuseppe Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 (edited) iPad treba da vredi pare polovan; Apple prosto ima tu brutalnu izradu. Ostali su, međutim, diskutabilni. Imam jedan Android Dell od 8 inča, evo su mu dve godine, nikad ispušten niti maltretiran. Ipak, počeo je veoma da baguje u poslednje vreme, samo se resetuje tokom rada, slova DELL sa leđa uređaja su otpala, i tako... pretvara se u ništa. A Nexus 7 je prestao da bude konkurentan kad je otišao na višu verziju Androida. Usporio se do smrti... Edited June 13, 2016 by giuseppe
mraki Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 (edited) I ja sam prezadovoljan iPadom, imao mini oko dve godine pa onda uzeo air 2. I polovan je dobra opcija ako voliš iOS. Ne znam kakve su sad cene, ali mini 2 je mnogo bolji od originalnog minija u svakom smislu, pa ako nije prevelika razlika svakako se isplati uzeti njega. Edited June 13, 2016 by mraki
jms_uk Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 koliko uopšte ima tih minija? Cetvorka je aktuelni model.
Frank Pembleton Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 sta su popravljali? dijagonala je zadrzana?
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 ekran retina, procesor i slicne stvari. dijagonala je ostala ista
ToniAdams Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 sta biste uzeli, nov SAMSUNG Galaxy Tab E (kapiram da je to neki zastareli model, al ima ih kupiti nove) od 9,7inca ili polovan ipad/ipad mini za slicne novce? znaci, za stripove, sve ostalo mi je manje bitno, pogotovo OS.
Recommended Posts