Jump to content
IGNORED

Tableti


Recommended Posts

Nema teme o tabletima a čini mi se da ćemo o njima sve više pričati.Počeo sam pre nekog vremena da razmišljam o kupovini tableta. Onda sam shvatio da mi ne treba i da ga ne bih kupio, ali kad bih hteo nemam pojma koji bih uzeo.Šta je trenutno best-buy na tržištu i čega uopšte ima kod nas ?Realno, iPad je van konkurencije, cenim da možemo da se složimo oko toga :) da li je neko koristio Galaxy Tab, i uopšteno - kakav je rad sa 7'' ekranom ? nešto mi to malo deluje.

Link to comment

Ako te interesuje nosanje tacne, ne znam sto bi gledao dalje od iPada2 otkako su mu metnuli kameru. Pogotovo sto ne bi trebalo da je skuplji od starog, pa samim tim ni preterano znacajno od konkurencije. S druge strane, to je u teoriji, nisam pratio kako u praksi izgledaju cene u Evropi.

Link to comment

Моја баба је то правила, а и остало јој пар комада од свекрве. Леп таблет, урађен у белом везу, па се метне на наткаслу, а одозго ваза са цвећем.

Link to comment

Nemam nameru pratiti linkove, rekoh, tabletometrija me ne licno zanima. Izneo sam samo svoje misljenje (IT poprilicno potkovano, ako mogu reci.) Gadjanje s linkovima me inace ne zanima, na internetu ima barem 1000 linkova za svaku namenu (a ako ih nema, treba 4 minuta da se naprave).

Link to comment
:isuse:
Ne razumem u cemu je problem, stvarno. Eto, pogledah nakratko taj link, pa ni po njemu taj galaxy nije "realno" bolji od iPada (samo su zanemarili dizajn, kvalitet izrade i 10.000 prema 1 odnos u broju programa, nista vise). Mislim, nemoj me smarati napaljeni decace.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...