Jump to content
IGNORED

Tableti

Recommended Posts

Posted

Koliko kosta u srbiji popravka napajanja samsung tab 2?

Tableta prestala da radi i ovdje u fr popravka kosta 80€ (ne isplati se popravljati).

pitaj ove  ako nisi u mogućnosti iz FR zovem ja pa ih pitam, definitivno najbolji servis

Posted

Hm, jedno pitanjce. Kupih SD karticu (Kingston jeftinjara) za tablet (Samsung Galaxy Tab 2, 7") i nece video da normalno radi sa nje :( Isti video koji sa interne memorije radi bez problema... Jel ima neko ideju zasto, kako?

Posted

majku mu...a jel imas ideju/ima neko ideju koja ne bi bila prespora za taj tablet (a da je...priustljiva)

Posted

mislim da je klasa deset oko euro skuplja od "običnih" klasa četiri kartica

Posted (edited)

mislim da je klasa deset oko euro skuplja od "običnih" klasa četiri kartica

lepo :) neka preporuka ili samo da kazem da mi treba "klasa 10". moze i na pm naravno, da ne bude reklama...

Edited by MancMellow
Posted

Ma samo tražis class 10, može bilo koja

Posted

Gledam sad cene SanDisk kod nas: class 4 - 1400din; class 10 - 2100din za  16GB. Nije bas mala razlika.

Posted

Ok, meni treba 8GB tako da kapiram da je to to, ovo sto je Vapad napisao. Hvala vam :)

Posted (edited)

@aion: sandisk je skuplji a i ima neke kartice koje pored class 10 imaju još i nešto tipa "for android" i koštaju više, marketing. Ja sam ovo na osnovu ulaznih cena, na izlazu je koliko vidim nešto više ali opet...

http://www.winwin.rs/memorija-micro-sd-8gb-kingston-class-4-sd-adapter-sdc4-8gb-1133161.html

http://www.winwin.rs/memorija-microsdhc-8gb-kingston-class-10-adapter-sdc10-8gb-1141958.html

edit: bez adaptera čak i jeftinije izgleda, transcend takođe nešto jeftiniji, 16gb sa adapterom 1400...

Edited by Vapad
Posted

E hvala Vapade na preciznosti :) Mislim, nece ni ovaj class 4 od 8GB da se baci, ima tona fotki i pdf-ova kojima ce tu da bude bekap

Posted

U napadu blesavosti sam apdejtovao iPad na iOS 7.1 :isuse:

Seckao mi bluetooth, pa sam mislio da ce ga to popraviti (nije, popravilo ga je fizicko pomeranje bluetooth zvucnika na bolju lokaciju)

Nista, sada cu malo da vidim kako je to biti posten covek koji ne koristi piratske aplikacije. Pod malo, mislim ko zna koliko dugo. Mozda i do jeseni. Mozda i do osmice. 

Posted

Imam ja jefitno na prodaju karticu od 64 GB microSD Class 10 ako nekome treba. Cena u radnji je 7500 hiljada pa naviše, ja dajem za 4, a za forumaše - 3,5 tisuće.  :fantom:

Posted

pitaj ove  ako nisi u mogućnosti iz FR zovem ja pa ih pitam, definitivno najbolji servis

Hvala ali sam dao ovdje da se popravi. Nije moja tableta a osoba cija je nije mogla cekati mjesec dana da se vrati u Srbiju.

Posted

U napadu blesavosti sam apdejtovao iPad na iOS 7.1 :isuse:

Seckao mi bluetooth, pa sam mislio da ce ga to popraviti (nije, popravilo ga je fizicko pomeranje bluetooth zvucnika na bolju lokaciju)

Nista, sada cu malo da vidim kako je to biti posten covek koji ne koristi piratske aplikacije. Pod malo, mislim ko zna koliko dugo. Mozda i do jeseni. Mozda i do osmice. 

pojasni mi, što je taj apdejt problematičan? pitam pošto sam i ja apdejtovala i ne vidim neki problem nakon toga  :huh: