Töölönlahti Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Pa ne taaako, on actually interaguje sa ljudima i vidiš šta mu se desi zbog toga. <_< ... mada stoji da ima baš classy cvidže. Link to comment
Indy Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 Ne bi voleo da to moram u rikverc negde da uparkiram. :D I to pod uglom. Statistika je boza u odnosu na to. Link to comment
luba Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 zato ja ocu da vozim metro, samo pritiskas dugmice i govoris, mind the gap, next stop i palis ona sveta, a kompjuter te parkira. Link to comment
Töölönlahti Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Cenim™ da to ne ide tako u paketu sve u rikverc, nego se, ako već ima potrebe za rikvercovanjem, otkači sve, pa se jedna po jedna prikolica tera unazad.... a jedna prikolica unazad je već piece of cake. Link to comment
justAstranger Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 (edited) Imam jedno pitanje ... mozda i ne pripada bas ovde ali ... Moze li mi neko, nesto, reci o svom iskustvu radeci kao asistent iliti desna ruka predsednika neke vece kompanije ili firme na primer. Poznato mi je da se radi 24h/ 7dana u nedelji ali... volela bih da mi neko podrobnije kaze, nesto o tome?posebno me interesuju zenska iskustva u tim poslovima Edited August 11, 2012 by justAstranger Link to comment
Shan Jan Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 (edited) Za aktuarstvo je valjda bio neki kurs na ekonomskom, secam se da se pre SEKe trazilo zestoko, dolazili kod nas na fax iz nekih firmi... ne znam da li je i sada to trazeno.Nego, imam jedno pitanje, vec po drugi put mi nude posao u razvijanju softvera, jos nismo pricali o detaljima ali izgleda ce opet da mi ponude bolju platu (i to za pocetnika) od moje sadasnje kao hardverasa inzenjera Dal se prebacivati ili istrajati? Kako se uopste krecu plate kasnije, mozda indi zna? Prosto mi zao da bacim svo ovo znanje i iskustvo koje sam stekao za ovih godinu ipo dana.edit: u pitanju je maintanance servera za veliki biznis (bladecentrova i slicnih ozbiljnih masina) sas sve pripadajucim ispitima i sertifikatima, daklem ima puno ulozenog i rada i para (ovo drugo od firme ofkors :lala: ) Edited August 11, 2012 by Shan Jan Link to comment
Dr Arslanagić Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Šta fali tome da izučiš još jedan zanat o tuđem trošku i to za veće pare... Mlad si, sada je vreme da stičeš znanja i iskustva pa da u budućnosti budeš osposobljen za oba ta posla. Link to comment
pt 2.0 Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 (edited) nemam baš karijeru, a i ne znam da li je tema adekvatna.medjutim, treba mi pomoć - saleće me neka recruiterka iz UK na LinkedIn-u da mi nudi menadžerski posao u mojoj struci al u Bugarskoj.ako neko odavde može da mi pomogne savetom valja li čemu ta recruit agency, i šta da očekujem ako se u to upustim (sa UK nikad nisam imala posla, samo su me jednom Ameri tražili da idem da radim kod njih, i nekakav Belgijanac al ja budala otišla u Njemačku), bila bih vam zahvalna.šaljite peem il pišite ovde.hvala.e, da:ta firma je ALLEN & YORK, ovo im je sajthttp://www.allen-york.com/ Edited March 27, 2013 by PointTaken Link to comment
djekson Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 (edited) Da li neko ima iskustva sa EPSO Assessment Centre procesom regrutacije, i na šta treba obratiti pažnju? Hvala unapred. Edited March 8, 2014 by djekson Link to comment
Recommended Posts