iDemo Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 2 hours ago, peralozac said: otužna suburbija Meanwhile negde gore severno...
Indy Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 (edited) 1 hour ago, peralozac said: Meni sve super, uključujući i muziku po prodavnicama. Volim Novu godinu pa to ti je Meni je nekako ovako kako je pesnik opisao... I live out in Yobsville Ten miles out of town Sitting on a bench In a deserted playground Asbestos houses all around Clicking insects the only sound Nowhere could be as normal As this place pretends to be Drunken manslaughter and panel beater Removes a dint from his car The last 3 decades went by Badly next door There's incest in the kitchen In the house down the road And a gang of cockroaches have moved in on me The neighbours all look down their collective nose If you look real hard you can see buggery abounds Dosn't take much to get a sound When you're lying face down on the ground Edited December 29, 2020 by Indy
peralozac Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 3 hours ago, Indy said: Meni je nekako ovako kako je pesnik opisao... Razumem ja tebe, ali razumi i ti nas što nismo primorani da idemo na party za tzv. doček Srećna Nova!
namenski Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Quote Kada je u pitanju javni interes, država Srbija će uložiti značajna sredstva građana u izgradnju dela puta Loznica-Valjevo u dužini od 13,4 km i prugu Loznica-Valjevo u dužini od oko 80 km. Ova druga investicija izaziva blagu nelagodu, jer je do sada dva puta započeta gradnja pruge bila prekinuta sa dva svetska rata. Ovo nikako ne valja: kad god se Srbijatm dohvatila ove pruge, dolazilo je do nekog sranja, poslednji koji je hteo da čačka oko nje bio je pokojni Sloba nekako bas uoci NATO bombardovanja... 1
peralozac Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 "Thongs smo baš tu, ovdje negdje, ostavile, Reci, mama, gdje bi one sada bile?" "Jutros obuše dva posuma kicoša Kažu, za put na vrh eukaliptusa!"
Indy Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Nema nikog da komentariše ovaj haos što se napravio od juče... A možda je i bolje ne komentarisati, ionako je 90% toga političko prepucavanje gde (barem ja lično) nemam konja za utrku.
magi Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Šta se dešava? Mi bili na odmoru.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moracikus Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Zatvorili granicu sa NSW. Jedino logicno rjesenje jbg. Sustina je da oni imaju mnogo bolji tracing system od naseg i dok se 50% ljudi u VIC ne pelcuje mi ne mozemo funcionisati kao jedinstvena drzava. Sve ostalo je obican politcki fudbal.
magi Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 I treba da se zatvaraju granice, što da se širi virus.Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1
peralozac Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Ako pijete i radite, desi se... ...ali tu su trezni Steva i lajkovi da pomognu, srečom 2
Indy Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Ne valja im taj grafički softver. I meni stalno izlaze te poruke na hrvatskosrpskom, mnogo su mi smešne.
magi Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Steve če izgleda da dobije novi posao.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Recommended Posts