October 26, 20186 yr I meni je to cool. Evo jos par primera:Pakenham - PakkiMordialloc - MordiSandringham - SandyChadstone - ChaddySent from my SM-G950F using Tapatalk
October 26, 20186 yr Dosta dobar članak na temu: Small Poppy Syndrome: Why are Australians so Obsessed With Nicknaming Things?
October 26, 20186 yr Hvala, dobar članak. U vezi Macca's, zvuči kao da su ih Oziji skroz prigrlili sa sve davanjem nadimka kao konačnim dokazom prihvatanja, a ovi onda spontano promenili naziv (evo ispod restorana u centru Melburna). Ne znam samo kako se u tu ljubavnu priču uklapa trade mark registracija koju od 1994. redovno obnavljaju. Jebena trovačka korporacija. Mišljenje koje me na žalost ne sprečava da povremeno (istina sve ređe i ređe) proždrnem quarter pounder ili sladoled...
October 26, 20186 yr 5 hours ago, magi said: Pakenham - Pakki Hladno. 5 hours ago, magi said: Chadstone - Chaddy Mlako. 5 hours ago, magi said: Sandringham - Sandy Toplo. 5 hours ago, magi said: Mordialloc - Mordi Vrelo.
October 27, 20186 yr On 24.10.2018. at 19:53, Indy said: Trebaju im ideje za to kako da dodatno uštede na radnicima. + izbjegavanje placanja poreza = max prihod
October 29, 20186 yr Crtica na temu "Dobro mesto (za čangrizave matorce)" Komšija koji živi malo dalje niz ulicu je parkirao prikolicu sa gomilom smeća ispred kuće i još je zavezao lancem da mu smeće ne ukradu. Taj deo (nature strip), iako ispred njegove kuće, je opštinska zemlja i nije dozvoljeno ostavljanje smeća. Ja sam to ruglo gledao i pizdio dok nakon dva meseca nisam ispizdio. Pozvao sam opštinu u četvrtak i prijavio ga za littering. Ponosno sam ostavio svoje pravo ime, adresu i telefon. Jutros (ponedeljak) smeća nema, komšija ga iz nekog razloga uklonio. Još jedna pobeda suburbije. Pre Posle
October 29, 20186 yr Treba da gledaš švedski A Man Called Ove. To ako sebe uhvatiš da ideš po komšiluku i gledaš šta nije po propisu... to je simptom. EDIT Ima na SBS on Demand, potraži. Edited October 29, 20186 yr by Indy
October 29, 20186 yr Evo ga Ove u akciji, rasteruje mačku pošto je okačio cedulju na prikolicu da tu absolutno nema parkiranja