peralozac Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 34 minutes ago, noskich said: Cekaj, ti sam rece da je jedino resenje ducted heating sto mu dodje centralno grejanje u celoj kuci. I ja sam tezak na pare jer necu da instaliram centralno grejanje u kuci iz koje mogu biti ishutiran bilo kada? Daj bre Noskiču, jedan ovakav za 60 baka u Baningsu i Bob the Universe builder da te vidi.
beta Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 noskič da ide u bannings? valjda bannings treba da dođe kod njega
Moracikus Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Ma nece sisa da plati neki bolji stan nego zivi u raspaljotke. Jos izdaje sobe i pokriva rentu od tog prihoda. I treba da se smrzne kad je stipsa neopjevana.
Moracikus Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 1 hour ago, noskich said: U Australiju sam dosao bas zbog toga jer sam mislio da se makar necu smrznuti
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 (edited) 27 minutes ago, Moracikus said: Ma nece sisa da plati neki bolji stan nego zivi u raspaljotke. Jos izdaje sobe i pokriva rentu od tog prihoda. I treba da se smrzne kad je stipsa neopjevana. Koju bolju kuću? Jer onu za 900 dolara nedeljno pa da renta bude 50,000 dolara godišnje? Pa ni u njoj nema centralnog grejanja, a pitanje da li je izolacija dobra. Edited July 16, 2018 by noskich
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 (edited) 1 hour ago, peralozac said: Daj bre Noskiču, jedan ovakav za 60 baka u Baningsu i Bob the Universe builder da te vidi. Ništa ovo ne pomaže. Djetic je bio u pravu, bez centralnog grejanja i/ili izolacije nema ništa. Probao sam razne verzije. Ništa. Edited July 16, 2018 by noskich
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 1 hour ago, radisa said: Osim ako neživš u DOminikani ili tako nekom raju gde je temperatura cele godine 22-27 stepeni... Jebem ga, čovek ode preko pola sveta i svaki mu kurac smeta tamo gde je otišao... Ili mu je posao daleko od kuće, ili je gajba koju iznajmljuje skupa i loša ili mu je hladno ili mu smeta koji prez plaća na svoju platu od ko zna koliko prosečnih/median plata... Ili je problem što ima kuću u kojoj ne živi, ili je problem sa kotlićem u kući, pa zaliva iz kante ili je proble Tužno je to kad čovek ne može da nađe sreću i vidi je samo u parama koje nema... Pa to, hoću da živim u raju zvanom Tajland, uvek toplo. Uopšte ne pisem o parama. Pišem o tome da čovek može pristojno da živi od svog poštenog rada zbog čega sam i otišao preko pola sveta. E toga nema. Svoj krov nad glavom, godišnji odmor, hobiji, da priustis sve ono što treba tebi i tvojoj porodici... Život srednje klase zbog kojeg sam došao ovde, a toga nema.
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 (edited) 1 hour ago, beta kentauri said: klasična lenguča i kukumavka Jeste, klasična, dva posla radim, jedan full time, drugi pola radnog vremena. Cetiri i po godine nema jednog dana da nisam radio minus bolovanje, praznici i godišnji odmor. Dva fakulteta i magistarske završene, doktorat počeo pa napustio jer nisam mogao da radim na njemu uz posao. Edited July 16, 2018 by noskich
Time Crisis Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Lol, jedan dan hladno i kuku majko, mnogo ste omekšali tamo dole, ne znate vi šta je zima.
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 (edited) 2 minutes ago, Time Crisis said: Lol, jedan dan hladno i kuku majko, mnogo ste omekšali tamo dole, ne znate vi šta je zima. Sve vreme je reč o noćnoj temperaturi. Spavaš u kući, a kao da spavaš na ulici. Vidi se dah u zraku. Edited July 16, 2018 by noskich
Time Crisis Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Just now, noskich said: Sve vreme je reč o noćnoj temperaturi. Ma hajde, kad je preko >20 stepeni preko dana, dovoljna ti je grejalica preko noći, za spavanje ti je i bolje da je malo svežije. Nemaš pojma ili si zaboravio kako je kad je -17 preko dana.
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 1 minute ago, Time Crisis said: Ma hajde, kad je preko >20 stepeni preko dana, dovoljna ti je grejalica preko noći, za spavanje ti je i bolje da je malo svežije. Nemaš pojma ili si zaboravio kako je kad je -17 preko dana. Jesi li ti ikada spavao napolju na temperaturi od -1?
Time Crisis Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Just now, noskich said: Jesi li ti ikada spavao napolju na temperaturi od -1? Jel ti spavaš napolju? Ja mislio da imaš neku kuću/stan?
noskich Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 (edited) 1 minute ago, Time Crisis said: Jel ti spavaš napolju? Ja mislio da imaš neku kuću/stan? To sve vreme pričam. U kući bez centralnog grejanja i izolacije je istio kao kad spavaš napolju. Možeš da dodas stepen dva i to je to. Edited July 16, 2018 by noskich
Recommended Posts