teacher Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 5 minutes ago, Indy said: Ne bi bilo na odmet ni dobro mesto za radničku klasu. (Što je donekle bila SFRJ, dok se nije samoubila iz zasede.) pa to ide jedno sa drugim, kad to budemo shvatili, neke stvari će biti bolje, a neki ljudi će osetiti gilju... btw, kad si pomenuo sfrj, u sfrj je srednja klasa mogla sebi da priušti kuću ili stan, vikendicu, kola, letovanje, zimovanje uz besplatno lečenje i školovanje. to je za mene i definicija srednja klase.
laser lotus Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Prihvatio bih ja, ako već moram, da budem tamo negdje i visoka klasa
Moracikus Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Upravo tako. Svi kukaju za nekim srednjakom a niko da se dofati užeta i uspne se malo visočije
Indy Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) https://www.quora.com/Why-are-psychopaths-so-successful Edited June 1, 2018 by Indy
Indy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Dofatite se ubera i zaradjujte celih 3.5 dolara na sat... Psihopata koji vodi tu nesrecu od kompanije u medjuvremenu uzima 200 miliona godisnje. I pera lozac misli da se ja salim za giljotine. (I jos moji liberalni prijatelji vole uber i misle da je to 1 inovativna kompanija, jer zaboga ima App! E jbt.)
Indy Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Evo ovi se dofatili užeta... Quote if I were able to exploit my employees I could generate a profit. Otherwise there is no other cost that can be managed enough to reverse this loss-making scenario. Franchisees advised to steal workers' wages
Moracikus Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Rješenje je jednostavno. Neka nauče da rade nešto bolje plaćeno. Početak od 19$/h mi se ne čini tako lošim kao što SJW vole da predstave. A moje iskustvo u ovoj zemlji mi govori da svi imamo jednake šanse za uspjeh. Kad samo pogledam sebe sada i kad sam došao prije 10 god onda shvatim koliko mi je ova zemlja u stvari dala. Aussie Aussie Aussie Oi oi oi & God Save The Queen
peralozac Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 4 hours ago, Indy said: I pera lozac misli da se ja salim za giljotine. Nemaš stomak za to, methinks. A ni vremena, suviše dobre muzike
eumeswil Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 On 1.6.2018. at 13:53, teacher said: btw, kad si pomenuo sfrj, u sfrj je srednja klasa mogla sebi da priušti kuću ili stan, vikendicu, kola, letovanje, zimovanje uz besplatno lečenje i školovanje. to je za mene i definicija srednja klase. To ne možeš sad u Nemačkoj?
noskich Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Evo za ove sto se zale na ulicnu hranu, pisu da ljudi jedu ljude i ostale gluposti:
MilenaS Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Koje spredanje i pišanje po sirotinji ovaj noksich izvodi... bukwalno otelotvorenje onog najgoreg malograđanskog.
noskich Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 (edited) Jeste, sirotinja koja placa rentu 200 dolara mesecno, vozi skuter za 3 dolara nedeljno, svedski sto placa 4 dolara, film u bioskopu 3 dolara, internet plus mobilni plus kablovska 24 dolara, odmor - povratni let do druge zemlje je 60-150 dolara itd. itd. Prosecna plata za strucnjake: https://www.payscale.com/research/TH/Location=Bangkok/Salary oko 3000 australijskih dolara mesecno, 2500 americkih. Edited June 2, 2018 by noskich
noskich Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Samo da dodam za ove sto bi zamerili ovom videu iz Bangkoka to sto covek zivi u garsonjeri. Ta garsonjera je glanc nova i u centru grada. Za iste novce se moze iznajmiti dvosoban stan na oko pola sata od centra.
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 odlicna profilna noskic lepo je videti ljubav na fotografiji mazi te i pazi draga, kao prava azijatkinja!
noskich Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 (edited) 12 minutes ago, pbg12345 said: odlicna profilna noskic lepo je videti ljubav na fotografiji mazi te i pazi draga, kao prava azijatkinja! Drago mi je da ti se dopada. Pa eto, ako neces da zavrsis u starackom domu ili na ulici pod stare dane, ako hoces da ti porodica bude na prvom mestu pravac Azija! http://www.abc.net.au/news/2017-11-28/older-people-at-risk-of-homelessness-jumps-50pc-in-nsw/9198420 'Too old to keep going': Older people at risk of homelessness jumps by 50pc in NSW, data shows Edited June 2, 2018 by noskich
Recommended Posts