Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

Ma, samo sam prob'o.Ne brinite, puška je zakočena.

Malo sam zalut'o, ovi, kao, nešto pjevaju, al' eto...vratiću se, nekako.
Imam dvije-tri ploce slicno ostecenog omota kao ova (gore lijevo). Od cega je to?
Imam dvije-tri ploce slicno ostecenog omota kao ova (gore lijevo). Od cega je to?
to su one koje su bile izložene, zakačene (okačene) da vise na vidnom mestu u prodavnici,...

Rekao bih da je to trag sekire nezadovoljnog obožavatelja, kad je čuo ploču.Od silne uzrujanosti nije pogodio sredinu.

Rekao bih da je to trag sekire nezadovoljnog obožavatelja, kad je čuo ploču.Od silne uzrujanosti nije pogodio sredinu.
duhovitost u pokušaju :P

Edited by Ras

Vežbam.weightlifting.gif

to su one koje su bile izložene, zakačene (okačene) da vise na vidnom mestu u prodavnici,...
OK, moram obratiti onda paznju kako kace ploce, posto ne razmijem najbolje kako to izvode.75765145.jpg
Vežbam.weightlifting.gif
čekić, nakovanj i uzengija...nemoj da vežbaš u prazno!
OK, moram obratiti onda paznju kako kace ploce, posto ne razmijem najbolje kako to izvode.
to je nekada bila samo rupica, kroz koju je prolazio končić, o koji je visio omot, pa se vremenom (omot) podere i nastane to što imaš sada, jasnije?

Edited by Ras

to je nekada bila samo rupica, kroz koju je prolazio končić, o koji je visio omot, pa se vremenom (omoz) podere i nastane to što imaš sada, jasnije?
Kapiram sta hoces da kazes, ali ovo zaista djeluje isjeceno.
to je nekada bila samo rupica, kroz koju je prolazio končić, o koji je visio omot, pa se vremenom (omot) podere i nastane to što imaš sada, jasnije?
Ne zezaj coveka. To su second hand ploce. Diskovi i ploce su se oznacavale okruglim rupicama ili takvim iseckom kada bi dospele u Second Hand radnju.
Ne zezaj coveka. To su second hand ploce. Diskovi i ploce su se oznacavale okruglim rupicama ili takvim iseckom kada bi dospele u Second Hand radnju.
misliš kao kada ti kondukter u vozu (za one koji se sećaju vozova, konduktera...) poništi kartu ? :unsure:
E to vec ima smisla (ima i ono drugo), a vidjao sam i cd-e sa slicnim isjeckom.

Edited by B_B

vfsc.jpggofr.jpgKlasik, klasik, klasik i Rapture (Gravity Rec. 99) prije no sto su upoznali J. Murphy-ja (jebo im on mater). Cuo sam jednu pjesmu sa sledeceg albuma...uzas.