November 2, 2025Nov 2 Jasno, hvala za infoZvuči kao razumna odluka, ima i mim na laugh temi o onome ko kako može da čuje u određenim godinama.
November 2, 2025Nov 2 2 hours ago, wayfaring stranger said:Lagano je najavio reizdanje prvog albuma. Ne verujem dok ne vidim.jadan voditelj. "da, da... tako je"
November 2, 2025Nov 2 1 hour ago, alamo said:Zoran Kostić je univerzum za sebe, to je istina.Zoran Kostic je crna rupa za sebe.
November 5, 2025Nov 5 On 28. 10. 2025. at 8:17, wayfaring stranger said:sutra do 12h preko out of darkness fanzina prikupljaju porudžbine za srb. 25/27 evra.unrelated, super novi wetleg
November 5, 2025Nov 5 1 hour ago, scab said:sutra do 12h preko out of darkness fanzina prikupljaju porudžbine za srb. 25/27 evra.Cena odlicna. Samo dva e vise od cene izdavaca i to se itekako isplati jer je postarina iz Italije poprilicna. Proveriti da li se moze naruciti i upravo reizdat za zahtev sirokog auditorijumahttps://www.scareystore.com/product_info.php?products_id=36549Prilikom narucivanja nasao kod njega poslednji primerak Besposlicara (Ptica iz KUD Idijota i Romeo Djomlija kasnije The Spoons) za male pare tako da uskoro stize doza dopamina.
November 6, 2025Nov 6 6 hours ago, wayfaring stranger said:Cena odlicna. ...neverovatno kako jedinstvenost prilike spusta kriterijume za kupovinu... a plus sto mi postarina ne zavisi od broja ploca... kliknuo sam i na grc i na tu neky hc kompilaciju iz 83 koja je sigurno strava...
November 6, 2025Nov 6 10 hours ago, kurdi said:neverovatno kako jedinstvenost prilike spusta kriterijume za kupovinu... a plus sto mi postarina ne zavisi od broja ploca... kliknuo sam i na grc i na tu neky hc kompilaciju iz 83 koja je sigurno strava...Nisam siguran koliko ce tebi da se svidi Buka i Urlik. Tu su Nekrophilia (Djura iz Overdose, Svarog, Crist i Gvido Obradovic - Crist), Herpes Distress i Solunski front koji ti mozda budu ok.Slazem se o spustanju kriterijuma
November 7, 2025Nov 7 Zakasnio kod Out of the darkness za LUNA/LA STRADA.Naručio direktno od Italijana.Bela 25 + poštarina 20 + pp 2 = 47e Edited November 7, 2025Nov 7 by klimt
November 8, 2025Nov 8 Sa Baletovog Facebooka"Hokej Klub Virginitas"https://www.facebook.com/fatalamanga/posts/lepota/10229600809060096/ Edited November 8, 2025Nov 8 by klimt
November 8, 2025Nov 8 2 hours ago, wayfaring stranger said:Klimte, PayPal naplacuje kada kupuješ nešto iz Srbije?Za Lunu mi naplatiše.Isti dan naručih i Rexa i ništa. Edited November 8, 2025Nov 8 by klimt
November 8, 2025Nov 8 On 7. 11. 2025. at 9:59, klimt said:Zakasnio kod Out of the darkness za LUNA/LA STRADA.Naručio direktno od Italijana.Bela 25 + poštarina 20 + pp 2 = 47emene izasla 109e. al dobijem dzabe jos 3 ploce koje mi ne trebaju!
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, klimt said:Za Lunu mi naplatiše.Isti dan naručih i Rexa i ništa.Odakle šalju Rexa? Trebalo je da kontaktiras Baleta ili Out of darkness. Mislim da će biti viška primeraka. Mogao sam da ti naručim, ali ne znam kada ću do Srbije.