June 27Jun 27 dve sjajne svirke ovog meseca, dva sjajna albuma. pogotovo ga high vis ubiše koncertom u bg. inače i idles sinoć bili fantastični al nisu donosili mrča...
June 28Jun 28 8 hours ago, vladavsnarod said:Da li posedujete neka butleg izdanja na ploči i koja?mislis od bilo kog autora?ja imam nesto malo - neke smithse (jedan zivi iz nepoznatih razloga, demo prvog albuma, neku kolekciju rariteta koja je prilicno dobra), guided by voices zive (poznate i zvanicno priznate butlege), jedan zivi r.e.m. (pop dream) sa obradama, jedan zivi minutemen... plus neke radio broadcaste koji se sada manje vise legalno prodaju (jedan lemonheads, the fall curious oranj uzivo...)... plus imam nekoliko nelegalnih reizdanja studijskih albuma... to mi sada pada na pamet.np: Edited June 28Jun 28 by kurdi
June 29Jun 29 15 hours ago, kurdi said:plus imam nekoliko nelegalnih reizdanja studijskih albuma... to mi sada pada na pamet.Pre svega mislim na ovo, jer kao što kažeš dosta tih butleg živih snimaka je već "legalizovano".Ja imam Stonse - Exile on main st. koje sam svesno kupio. Videlo se iz aviona da je fejk, ali Nik Kejva (The Boatman's Call) nisam provalio na prvu. Mislio sam da je dobar ulov
July 1Jul 1 @vladavsnarod zavisi sta je bootleg. Počev od Hadzinih Rest in punk izdanja, moze se reci i da je Bolivija r'n'r bootleg itd. Od stranih imam par pirata (Tuxedomoon, Motorpsycho...) i jos poneka fan club izdanja, sto Roky Erickson, Townes Van Zandt i sl.
July 6Jul 6 On 28. 6. 2026. at 9:41, vladavsnarod said:Da li posedujete neka butleg izdanja na ploči i koja?Evo dva komada. Unofficial releases.
Monday at 17:364 days Naručio prvu ploču. Skupljam diskove već dugo, a ploče nisam želeo da kupujem, jer su skuplje, teže za čuvanje, zauzimaju više prostora, ne ložim se na pucketanje zvuka, oštećuju se u transportu... Međutim, previše je izdanja koja postoje samo na pločama ili kod kojih su čak ploče jeftinije od diskova, tako da sam krenuo i sa ovim.Prva koja ima čast je:Sledeća će biti Psihološko propagandni komplet M-91.