March 18, 20241 yr Preostalo je kratko vreme pre nego što moram da utišam zvuk, taman da zavrtim 12-inčni singl (rođendanski poklon) za Underworld - Rez i Cowgirl. Ništa remiksi, originalne verzije sa albuma.
March 21, 20241 yr Grad objavljuje isti album vec trideset godina, zato je Dimitrije tu da pokaze kako se to radi.
March 23, 20241 yr Iz Hrčka informacija da se uskoro u prodaji pojavljuju vinili KKiN - Volja za noć i Obojeni program - Uživo iz Doma omladine.
March 23, 20241 yr On 23. 3. 2024. at 9:09, wayfaring stranger said: Iz Hrčka informacija da se uskoro u prodaji pojavljuju vinili KKiN - Volja za noć i Obojeni program - Uživo iz Doma omladine. KKN bar dva bi valjalo pre... Igračka plačka i Prekidi stvarnosti, oba bez mane
April 2, 20241 yr presekao novi idles koji mi se nije skidao (btw. album godine za sada) sa malo staropanka...
April 8, 2024Apr 8 ### - Nasilno https://d-d-d.bandcamp.com/album/nasilno Kada je stigao, pre mesec dana, na prvo slušanje nije legao, večeras savršeno, iako me i dalje podsećaju na updateovanu verziju grupe Bastro.
April 11, 2024Apr 11 On 11. 4. 2024. at 12:41, Lancia said: @Jeremija ovo slusas ?¿ Biće i to, ali sad slušam The Gospel according to the Meninblack, nekako sam ga uvek preskakao kad sam bio mladji...
April 11, 2024Apr 11 On 11. 4. 2024. at 12:47, Jeremija said: Biće i to, ali sad slušam The Gospel according to the Meninblack, nekako sam ga uvek preskakao kad sam bio mladji... Isto. A dobar je uvod sa Waltz in black. Ne znam sta vise volim kod Stranglersa, klavijature ili bas