wayfaring stranger Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 2 hours ago, Ras said: Proslavljaš jubilej? Hide contents 40 god Još jedan opasan bend je debitovao 83. na Slash etiketi: Los Lobos – ... And A Time To Dance (1983, Specialty, Vinyl) - Discogs Bio preskup tokom RSDa pa sam sačekao da histerija prodje. Ne znam ga bas 40 god, ali 35 sigurno, napamet, kao i većina fanova. Jedan od generacijskih albuma, tvz. opšte mesto, album identifikovanja/prepoznavanja. Lobosi, legende druge vrste. Zanimljivo da su njih ljudi cenili sve više i više tokom karijere, za razliku od velikog broja bendova koji na početku odlično serviraju, ali ne dočekaju ni tie-break. 1
vladavsnarod Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 3 hours ago, Ras said: Proslavljaš jubilej? Hide contents
wayfaring stranger Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 8 hours ago, vladavsnarod said: Zanimljivo da Laibach nisu ovo upotrebili.
scab Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 (edited) dry cleaning pred najavu za exit svirku... edit: inače, dobra tema je top 3 potpisane ploče u kolekciji. mislim da je 99% nas kao dete prvo dobilo onu potpisanu ploču branka kockice Edited June 5, 2023 by scab 3
Nevernik Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 4 hours ago, scab said: dry cleaning pred najavu za exit svirku... Dry Cleaning sviraju na Exitu? Potpuno mi je to promaklo. Zlotvori, svaka godina sve gora i gora ali uvek ima taj jedan bend koji te natera da kontempliraš o kupovini dnevne karte.
Nevernik Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Spominjali smo The Fall na prethodnoj strani.... Extricate / Shift Work/ Code:Selfish reizdanja u avgustu.
kurdi Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 ... sto na zalost znaci shift-work bez high-tension line i white lightning... sa dosta albuma od '84 do '93, koji su vecini nas albumi preko kojih smo upoznali the fall, je (meni) problem sto su se vec prva cd izdanja razlikovala od vinila i cesto pruzala potpuno drugaciju sliku... dodate pesme cesto nisu ni na kraju cd-a. meni su ta prva cs izdanja obicno definisala albume i vinili mi onda deluju okrnjeno.
kurdi Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 ne slusam jer nemam (jos), ali koga interesuje upravo sam otkrio par deluxe-ish reizdanja na vinilu.... 2 x 33 + 2 x 45. cena cd boxeta na discogsu se prepolovila... lp + drugi vinil sa nekim demo snimcima i sl, debela knjiga super izgleda.... moj omiljeni pernice brothers. ima sada i obicno 1 lp izdanje 2 x 45 + zivi album (koji nisam nikada ni cuo) 1
Recommended Posts