Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Ras said:

Proslavljaš jubilej?

Hide contents

40 god

Još jedan opasan bend je debitovao 83. na Slash etiketi: Los Lobos – ... And A Time To Dance (1983, Specialty, Vinyl) - Discogs

Bio preskup tokom RSDa pa sam sačekao da histerija prodje. Ne znam ga bas 40 god, ali 35 sigurno, napamet, kao i većina fanova. Jedan od generacijskih albuma, tvz. opšte mesto, album identifikovanja/prepoznavanja.

Lobosi, legende druge vrste. Zanimljivo da su njih ljudi cenili sve više i više tokom karijere, za razliku od velikog broja bendova koji na početku odlično serviraju, ali ne dočekaju ni tie-break.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Ras said:

Proslavljaš jubilej?

Hide contents

TITO-REC-I-DELO-PLOCA-6_slika_O_86664537

Posted
8 hours ago, vladavsnarod said:

TITO-REC-I-DELO-PLOCA-6_slika_O_86664537

Zanimljivo da Laibach nisu ovo upotrebili.

Posted

spacer.png

Galerija likova, ludilo zvukova.

• +1 1
Posted (edited)

dry cleaning pred najavu za exit svirku...

dry cleaning.jpg

edit: inače, dobra tema je top 3 potpisane ploče u kolekciji. mislim da je 99% nas kao dete prvo dobilo onu potpisanu ploču branka kockice :) 

Edited by scab
  • +1 3
Posted
4 hours ago, scab said:

dry cleaning pred najavu za exit svirku...

Dry Cleaning sviraju na Exitu? Potpuno mi je to promaklo.

Zlotvori, svaka godina sve gora i gora ali uvek ima taj jedan bend koji te natera da kontempliraš o kupovini dnevne karte.

Posted

Spominjali smo The Fall na prethodnoj strani.... Extricate / Shift Work/ Code:Selfish reizdanja u avgustu.

Posted

... sto na zalost znaci shift-work bez high-tension line i white lightning...

sa dosta albuma od '84 do '93, koji su vecini nas albumi preko kojih smo upoznali the fall, je (meni) problem sto su se vec prva cd izdanja razlikovala od vinila i cesto pruzala potpuno drugaciju sliku... dodate pesme cesto nisu ni na kraju cd-a.

meni su ta prva cs izdanja obicno definisala albume i vinili mi onda deluju okrnjeno.

Posted

ne slusam jer nemam (jos), ali koga interesuje upravo sam otkrio par deluxe-ish reizdanja na vinilu....

NjgtNjgxNC5qcGVn.jpeg

2 x 33 + 2 x 45. cena cd boxeta na discogsu se prepolovila...

MzEtNDkyOS5qcGVn.jpeg

lp + drugi vinil sa nekim demo snimcima i sl, debela knjiga super izgleda.... moj omiljeni pernice brothers. ima sada i obicno 1 lp izdanje 

OTMtNjk0MS5qcGVn.jpeg

2 x 45 + zivi album (koji nisam nikada ni cuo)

• +1 1