Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

Nakon gledanja dokumentarca sinoć, jedini mogući izbor:

y4mbM1mTxAj9vGyytDfxCJmyQGDhyUkIQWmUBxIHy4mifL_0O7Crh0Q1cpO6210DHDt4gxxGc8p1R5CB

• Replies 3.3k
  • Views 217k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

Jel ovo neka custom verzija 1210?

51 minutes ago, Singer said:

Jel ovo neka custom verzija 1210?

Samo je gornja ploča ofarbana u belo.

Kada sam odlučivao o farbanju, imao sam par boja na umu.

Farbanje je odrađeno u jednom našem velikom auto-servisu i kada sam se našao tamo izneli su mi pozamašne karte boja, za jednu marku automobila koje su zastupali, pa za drugu, itd... Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Edited by Ras

Samo je gornja ploča ofarbana u belo.
Kada sam odlučivao o farbanju, imao sam par boja na umu.
Farbanje je odrađeno u jednom našem velikom auto-servisu i kada sam se našao tamo izneli su mi pozamašne karte boja, za jednu marku automobila koje su zastupali, pa za drugu, itd... Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Moram priznati da mi se dopada i ako sam veliki :ziga: izvornog stanja

Nisi se baktao sa ponovnim lepljenjem nalepnica (Technics desno od lampice, one tačkice kod paljenja i sl.)?

Nisam zaista i nikada mi nije zasmetalo, a sada si me zagolicao da eventualno potražim nalepnicu sa natpisom.

Nisam zaista i nikada mi nije zasmetalo, a sada si me zagolicao da eventualno potražim nalepnicu sa natpisom.

Imaš toga koliko hoćeš - delova za 1200/10 ima više nego za Yuga u najboljim danima!

Imaš i na YT snimke kako ljudi to postavljaju, tebi će taman crne da legnu ko dupe na nošu ;)
40 minutes ago, Singer said:

Imaš toga koliko hoćeš - delova za 1200/10 ima više nego za Yuga u najboljim danima!

Imaš i na YT snimke kako ljudi to postavljaju, tebi će taman crne da legnu ko dupe na nošu ;)

Poručio sam!

I gledam sada gram i zamišljam ga sa nalepcima i- lepši mi je ovako bez :)

2 hours ago, Ras said:

Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Baci pogled ispod gramofona da li curi ulje? 

I Alfe i ploče imaju dušu.

:nobles:

6666 - Copy.jpg

spacer.png

spacer.png

Slušao mi se Tattoo You i nisam uspeo da pronađem ploču, pa se sada pitam da li je uopšte imam!? Ove dve su ionako deo tog niza, pa će na gram:

y4m72lqPSjm7-2-HgeJxovZNUmdj5KbxDq6rd9TJ

Ja veći deo dana "pevušim" pa sad i slušam

ptxs.thumb.jpg.79a2c7270acec421e13f6a69146cbce9.jpg