Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted

Nakon gledanja dokumentarca sinoć, jedini mogući izbor:

y4mbM1mTxAj9vGyytDfxCJmyQGDhyUkIQWmUBxIHy4mifL_0O7Crh0Q1cpO6210DHDt4gxxGc8p1R5CB

• +1 2
  • Wub 2
Posted (edited)
51 minutes ago, Singer said:

Jel ovo neka custom verzija 1210?

Samo je gornja ploča ofarbana u belo.

Kada sam odlučivao o farbanju, imao sam par boja na umu.

Farbanje je odrađeno u jednom našem velikom auto-servisu i kada sam se našao tamo izneli su mi pozamašne karte boja, za jednu marku automobila koje su zastupali, pa za drugu, itd... Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Edited by Ras
Posted
Samo je gornja ploča ofarbana u belo.
Kada sam odlučivao o farbanju, imao sam par boja na umu.
Farbanje je odrađeno u jednom našem velikom auto-servisu i kada sam se našao tamo izneli su mi pozamašne karte boja, za jednu marku automobila koje su zastupali, pa za drugu, itd... Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Moram priznati da mi se dopada i ako sam veliki :ziga: izvornog stanja

Nisi se baktao sa ponovnim lepljenjem nalepnica (Technics desno od lampice, one tačkice kod paljenja i sl.)?
Posted

Nisam zaista i nikada mi nije zasmetalo, a sada si me zagolicao da eventualno potražim nalepnicu sa natpisom.

Posted
Nisam zaista i nikada mi nije zasmetalo, a sada si me zagolicao da eventualno potražim nalepnicu sa natpisom.

Imaš toga koliko hoćeš - delova za 1200/10 ima više nego za Yuga u najboljim danima!

Imaš i na YT snimke kako ljudi to postavljaju, tebi će taman crne da legnu ko dupe na nošu ;)
  • +1 1
Posted
40 minutes ago, Singer said:

Imaš toga koliko hoćeš - delova za 1200/10 ima više nego za Yuga u najboljim danima!

Imaš i na YT snimke kako ljudi to postavljaju, tebi će taman crne da legnu ko dupe na nošu ;)

Poručio sam!

I gledam sada gram i zamišljam ga sa nalepcima i- lepši mi je ovako bez :)

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Ras said:

Smorio sam se u sekundi od previše privlačnih opcija pri izboru, vratio se na svoje izvorne ideje i u najkraćem mogućem roku pokazao na Alfa Romeo belu (koja je bila prva među uzorcima).

Baci pogled ispod gramofona da li curi ulje? 

• Haha 2
Posted

Slušao mi se Tattoo You i nisam uspeo da pronađem ploču, pa se sada pitam da li je uopšte imam!? Ove dve su ionako deo tog niza, pa će na gram:

y4m72lqPSjm7-2-HgeJxovZNUmdj5KbxDq6rd9TJ

• +1 2
Posted

Ja veći deo dana "pevušim" pa sad i slušam

ptxs.thumb.jpg.79a2c7270acec421e13f6a69146cbce9.jpg

• +1 2