October 14, 20204 yr Nisu moje, ali evo sta slusa Haruki (ko ga je citao zna koliko je muzika bitna u njegovim knjigama): A 3,252-track playlist from Haruki Murakami’s personal vinyl collection
October 14, 20204 yr Videh Horace Silvera u plejlisti al ne videh Sayonara Blues - konekcija sa Japanom, Harukijem. Bože koliko je to divna stvar uskoro ću je valjda vraćati na gramofinu:
October 18, 20204 yr 16 hours ago, kurdi said: i? sta radi? Za razliku od regularnih adaptera za 45ice dobro drži ploču tokom manipulacije prstima. Neke ploče su noćna mora tokom back cueing i ubrzavanja prstima jer jednostavno ispadne iz adaptera. Ovi su teški 110g i naležu na ploču gumom pa nema tog problema. Upravo sam probao najkritičniju 45 koju imam i možeš joj raditi šta oćeš. Ovo su kopije Syd Def Jam adaptera, prilično su jeftiniji i prvi utisak je da rade posao, videćemo šta će vreme da pokaže. Još tegove za krive 12" da nabavim... Edited October 18, 20204 yr by maheem
October 21, 20204 yr 8 minutes ago, ultra plasticni said: PPU! Odličnost kao takva Kakav lejbl! Ovo je sledeći pazar for sure: I elektronika im je odlična:
October 30, 20204 yr Pocetkom sledece godine. Insajderska informacija je da ce svaki vinil imati od 16 do24 strana bookleta sa gomilom fotografija i zanimljivosti.