Jump to content
IGNORED

Šta slušate od ploča?

Willow

Recommended Posts

Posted
@ Boza:ja ne znam za takve liste, a zavisi i na kakvu muziku mislis. sto se rocka tice, tu najvise vode dugme i corba, mozda jebeni plavi orkestar...
jednostavno me zanima kojih je 10 najprodavanijih albuma na nasim prostorima svih vremena.ja sam nesto nacuo da je neka ploca miroslava ilica najprodavanija, ali nigde ne mogu da nadjem nikakav podatak, a verujem da se to brojalo.
Posted
jednostavno me zanima kojih je 10 najprodavanijih albuma na nasim prostorima svih vremena.ja sam nesto nacuo da je neka ploca miroslava ilica najprodavanija, ali nigde ne mogu da nadjem nikakav podatak, a verujem da se to brojalo.
ako ćeš i to da brojiš, onda ni dugme, ni bljari bačor nemaju nikakve šanse
Posted
ako ćeš i to da brojiš, onda ni dugme, ni bljari bačor nemaju nikakve šanse
apsolutno sve se broji, opklada je u pitanju (relativno velike pare),jednostavno mi treba ta top lista, odnosno koliko od kog zanra je u prvih 10.
Posted

sećam se da sam negde pročitao da je lepa brenda No.1, neka od onih mile voli disko ploča.

Posted

Danijel je apsolutni rekorder sa 700,000 komada DzuuUUUuuuUUUuuliiIIIIiiiII, ako se dobro secam. Nesto kasnije te godine sam bio u Danskoj i na polici sa snizenjima bese i Danijel u drugacijem omotu i verovatno na engleskom. Ja se zaletim i kupim Give 'em Enough Rope i Cut the Crap mada nista losije ne bi prosao ni sa Danijelom umesto ove druge.

Posted

Ne slušam (pošto još nisam kupio iglu), nego sam pazario za 400 dindžiOM.jpg