January 27, 20169 yr meni su bolja prva dva od Lale, ali i ovaj ima dobrih stvari. Dusan KOvacevic budno prati. bio je i Divljan na svirci, vidi se u snimu koji kruzi mrezom...
January 27, 20169 yr Dobra su sva tri albuma. Vrteo i njih, a ovaj uslikao. Vedro nebo puno sjajnih zvezda je masterpiece.
January 27, 20169 yr Balkan impressions (sa temom Ruse kose curo imas) meni ipak broj 1. Jesi skoro uzeo LP?
January 27, 20169 yr Jok, imam ih odavno. Doduše, Balkan Imp. II bih voleo da nabavim bolji primerak, al', jbg, skupi su.
January 27, 20169 yr Nisi ljubitelj diskova. Da jesi, World music asocijacija Srbije izdala dupli cd za male pare. Traju 78 i 77 minuta i imaju fantastican booklet.
February 22, 20169 yr U NSu je subotom sredinom meseca. Zaprati ih na fejsbuku. Prošla je bila pre dva dana
February 22, 20169 yr https://www.facebook.com/berzavinila.novisad/ pozdravite mi bisija ako ga ne navatam sad početkom marta u DC.
April 25, 20168 yr meni odlicno, ali nemam originalne vinile da uporedim. vidim neki se zale. jbt, pa nije Pink Floyd. glasno, tresti, bas kako treba!