kurdi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 mislio sam da mi je ovo nacisto dojadilo, ali posle pauze od 20 godina i ne zvuci tako lose.
Nikola Kiric Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 jebarnik! kao sto neko rece: vise Chuck Berry i the Stooges nego 80s pank, pretpostavljam da je muziku pisao Aleksandar Ardalic, kasnije u Machine Gun (te one kasnije blamaze koje najbolje da se zauvek zaborave). posle Solunskog Fronta najbolje od starih ex-YU punk stvari objavljenih na vinilu
Willow Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Nekoliko noviteta. Mislim da je ovo skoro sve što sam pribavio u proteklih 6-8 meseci. Jbg, cene ploča popele se u oblake. Btw, osim što je u pitanju sjajna mjuza, sve ploče zvuče super (izuzev ovog Getz/Mulligan-a, za koga se stiče utisak da je u pitanju CD otisnut na vinil).
Nikola Kiric Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 kod mene na gramofonu ove 4 ploce poslednjih nedelju dana:
vladavsnarod Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Original August 1989 British release on Tupelo including 300 copies pressed on white vinyl, 2000 copies on dark lime green vinyl, and black vinyl. Ova porucena, a ko zna kada ce na gramofon
Parsons Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) nabavio gomilu ploca u zadnje vreme, ova mi je jedna od najdrazih: na njoj se nalazi i ovo, danas zaboravljeno, remek delo: Edited August 8, 2015 by Parsons
Crepajac Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ljubaznošću Vladimira Krakova, juče sam se dokopao novog LP-a grupe Presing: Nadam se da će biti još zainteresovanih osim mene...
Bujodrag Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 'De si, bre, Crepajac?! Šta ima, je li veselo?
Crepajac Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 'De si, bre, Crepajac?! Šta ima, je li veselo? Uh, tek danas sam video poruku. Tu sam, još mrdam. :lala: BTW, promenili smo kompletan krov na kući (sa izuzetkom greda, one su ostale u dobrom stanju), pa sad polako sređujem džumbus koji je ostao posle radova. Dvorište mi izgleda kao da su migranti prošli kroz njega...
wayfaring stranger Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Kazna uveliko svira. Nekako mi ovo najdrazi album Kazne. U narednih par sati i ostale .... za razmrdavanje.
Recommended Posts