mraki Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Meni se dašava isto sa vocapom, čuo sam i od drugih ljudi… 1
Tpojka Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 49 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Meni se ponekad desi da me neko zove preko vibera, meni ne zvoni, samo stigne notifikacija missed call. Jel to uobicajeno? Sa nekim brojevima skoro pa redovno. Cijenim da je do komplikacije tj. do kombinacije korištenih internet mreža/linija. 1
napadaj Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ja uzeo Asus Zenfone 9. Perfekcija od telefona, baš me oduševljava evo skoro mesec dana. 3
bags Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Uh. Ja ga imam u korpi na jednom shopu vec par dana. Mnogo dobar telefon. Jedina mana je pitanja update od strane asusu sve drugo je fantasticno. Kakvi su tvoji utisci?
napadaj Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) Oduševljen sam. Pravi telefon, bez ikakvih gluposti, gimmicka, šarenila i kojekakvih meni nepotrebnih stvari. - kompaktan, preporodio sam se otkako opet imam telefon koji normalno može da se koristi jednom rukom - softver je praktično čist Android, nema bloatwarea i jako liči na OnePlus dok je koristio Oxygen - baterija izuva - ima 3.5mm jack za slušalice - u pakovanju dolaze i punjač i maska - za one koji igraju igre ima mnogo gejmerskih opcija kad se pokrene neka igra, ali nemam pojma šta sve to radi, pošto igram samo 2048 ponekad - procesor je zlo, sve na telefonu leti - otisak prsta je sa strane, a ne u ekranu, i ne greši - nisam naišao na bilo kakve bagove - kamera odlična Mesecima sam tražio telefon koji će da zameni OnePlus 6, doslovno ništa me nije privuklo dok mi nije izletela reklama za Zenfone na Fejsbuku. Gledao sam i Pixel i Samsung i Oppo i Motorolu i OnePlus, čak mi je padala na pamet ideja da pređem na iPhone, ali mi je sve to bilo meeeeeh dok nisam video ovaj. Mnogo me nervira to što je bežično punjenje postalo bitno, a 3.5mm jack nije i jako mi je drago što je kod ovog telefona neko razuman odlučio šta da mu stavi, a šta nije važno. Edited September 17, 2022 by napadaj 1 2
bags Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Hvala. Stvarno zvuci kao odlican izbor. Meni je bezicno punjenje isto prilicno nebitno ali dosta ljudi valjda puni tako u novim kolima.
napadaj Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) Moguće, nije mi to ni palo na pamet. Pixel mi je bio zanimljiv izgledom, ali sam pročitao mnogo loših komentara o softveru, pa sam zbog toga odustao od njega, a bio sam mu najlbiži pre nego što sam otkrio ZF. Edited September 17, 2022 by napadaj
bags Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ma kod njih je kvalitet izrade katastrofa. Na mom se "odlepio" mikrofon i apsolutno nemoguce popraviti. Evo stoji u fioci...
Frank Pembleton Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Oduševljen sam. Pravi telefon, bez ikakvih gluposti, gimmicka, šarenila i kojekakvih meni nepotrebnih stvari. - kompaktan, preporodio sam se otkako opet imam telefon koji normalno može da se koristi jednom rukom - softver je praktično čist Android, nema bloatwarea i jako liči na OnePlus dok je koristio Oxygen - baterija izuva - ima 3.5mm jack za slušalice - u pakovanju dolaze i punjač i maska - za one koji igraju igre ima mnogo gejmerskih opcija kad se pokrene neka igra, ali nemam pojma šta sve to radi, pošto igram samo 2048 ponekad - procesor je zlo, sve na telefonu leti - otisak prsta je sa strane, a ne u ekranu, i ne greši - nisam naišao na bilo kakve bagove - kamera odlična Mesecima sam tražio telefon koji će da zameni OnePlus 6, doslovno ništa me nije privuklo dok mi nije izletela reklama za Zenfone na Fejsbuku. Gledao sam i Pixel i Samsung i Oppo i Motorolu i OnePlus, čak mi je padala na pamet ideja da pređem na iPhone, ali mi je sve to bilo meeeeeh dok nisam video ovaj. Mnogo me nervira to što je bežično punjenje postalo bitno, a 3.5mm jack nije i jako mi je drago što je kod ovog telefona neko razuman odlučio šta da mu stavi, a šta nije važno.Koliko para i gde?Sent from my BE2013 using Tapatalk
napadaj Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Asus eShop https://www.asusplus.rs/rs/eshop 97.000 dinara
mraki Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 (edited) Moji favoriti su Motorole. Imaju čist Android, i na neku foru super cene u Srbiji. Moto edge 30 je možda i naj izbor u srednjoj klasi za oko 400€, 30 pro nešto jači i naravno skuplji. Sad su najavili ultra verziju (i još neke), ne znam da li su već stigli u prodaju. Edited September 17, 2022 by mraki 1
Azdaja Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 2 hours ago, napadaj said: Asus eShop https://www.asusplus.rs/rs/eshop 97.000 dinara Do jaja da ima jebte, merkam ga još od 8ce i sve nešto kao neću, neću, ali to je to. Top compact phone ikada. Carevi su iz Asusa. Zadovoljan si i kamerom? Rabim pixel 4a i koliko god da je tanak po spec. Tako kida softwerski kvalitet slika, pa se još neckam. 1
napadaj Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Jesam, mada nisam još mnogo fotkao. Nabacio sam Gcam odmah. 1
Azdaja Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Napravi nam one month after review i u zdravlju da te sluzi!
Recommended Posts