September 16, 20213 yr 4 minutes ago, chandra said: Da li postoji neki program koji pretvara telefon u nadzornu kameru? Ima: https://securitycamera.cz/en/ Isprobavao i radi vrlo dobro. Od jednog androida pravi VCR koji možeš pratiti na drugom, i td .....
September 16, 20213 yr 1 hour ago, zmanic said: Ima: https://securitycamera.cz/en/ Isprobavao i radi vrlo dobro. Od jednog androida pravi VCR koji možeš pratiti na drugom, i td ..... Oh, yeah!!! Thankssss! Isprobacemo koliko sutra uvece i ako radi, snimamo Opstanak! Evo ga, Kris, slicka od pre mesec i po kad je mukica nekako ostao bez repa (sad mu je vec skoro pa normalne duzine).
October 18, 20213 yr Moze neka preporuka za .apk skidanje, treba mi par programcica i igrica ako su ih "resili".
December 8, 20213 yr Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед
December 8, 20213 yr Ja imam Saomi Redmi Note 10 pro nekih 4-5 mjeseci, nista jos nije zapelo a ima 128G storage. Mana mu je sto je glomazan, ko omanji tv Ali kontam da je tesko naci drugacije danas.
December 8, 20213 yr 36 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед Xiaomi, najbolji odnos cena kvalitet
December 9, 20213 yr +1 za ćaomi, bez zezanja. Navuko sam pola okruženja i ne znam nikog da ima problema
December 9, 20213 yr 18 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед Xiaomi Redmi Note 10s
December 11, 20213 yr On 8.12.2021. at 13:25, kipo said: Ja imam Saomi Redmi Note 10 pro nekih 4-5 mjeseci, nista jos nije zapelo a ima 128G storage. Mana mu je sto je glomazan, ko omanji tv Ali kontam da je tesko naci drugacije danas. samsung galaxy s21
December 11, 20213 yr 5 hours ago, black mirror said: samsung galaxy s21 Uteftereno. Cijena mu je glomazna ko omanji tv, ali taman kad dodje na red
December 14, 20213 yr upravo mi se razbucao mobilni. uopste nisam u toku koji su ok. kaze mi zena, pa , pitaj na tom forumu na kom stalno visis . pa da pitam, koji preporucujete do 150 evra? help!
December 15, 20213 yr Realme 7 ili 8 Kažu da je softverski upeglanija od Šomija Realme 8 4/64 ima po nekim radnjama za 18k i skoro sigurno na kp