zmanic Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 4 minutes ago, chandra said: Da li postoji neki program koji pretvara telefon u nadzornu kameru? Ima: https://securitycamera.cz/en/ Isprobavao i radi vrlo dobro. Od jednog androida pravi VCR koji možeš pratiti na drugom, i td ..... 2 1
אַף אֶחָד Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 1 hour ago, zmanic said: Ima: https://securitycamera.cz/en/ Isprobavao i radi vrlo dobro. Od jednog androida pravi VCR koji možeš pratiti na drugom, i td ..... Oh, yeah!!! Thankssss! Isprobacemo koliko sutra uvece i ako radi, snimamo Opstanak! Evo ga, Kris, slicka od pre mesec i po kad je mukica nekako ostao bez repa (sad mu je vec skoro pa normalne duzine).
Azdaja Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Moze neka preporuka za .apk skidanje, treba mi par programcica i igrica ako su ih "resili".
Cane Vukic Prebranac Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед
kipo Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ja imam Saomi Redmi Note 10 pro nekih 4-5 mjeseci, nista jos nije zapelo a ima 128G storage. Mana mu je sto je glomazan, ko omanji tv Ali kontam da je tesko naci drugacije danas. 1
Mil@n Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 36 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед Xiaomi, najbolji odnos cena kvalitet 1
Desmond Bojčinski Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 +1 za ćaomi, bez zezanja. Navuko sam pola okruženja i ne znam nikog da ima problema 1
zmanic Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 18 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Другари, шта ми препоручујете да узмем? Битно ми је да има велики storage прије свега. Нисам неко ко често мијења телефоне, овај Уми плус имам од 2018. и и даље ми је одличан за кориштење али све чешће има проблеме са пуњењем. Дајте ми неке приједлоге да мало проучим, хвала унапријед Xiaomi Redmi Note 10s 1
black mirror Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 On 8.12.2021. at 13:25, kipo said: Ja imam Saomi Redmi Note 10 pro nekih 4-5 mjeseci, nista jos nije zapelo a ima 128G storage. Mana mu je sto je glomazan, ko omanji tv Ali kontam da je tesko naci drugacije danas. samsung galaxy s21 1
kipo Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 5 hours ago, black mirror said: samsung galaxy s21 Uteftereno. Cijena mu je glomazna ko omanji tv, ali taman kad dodje na red
munze Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 upravo mi se razbucao mobilni. uopste nisam u toku koji su ok. kaze mi zena, pa , pitaj na tom forumu na kom stalno visis . pa da pitam, koji preporucujete do 150 evra? help!
Fakundo Sava Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Realme 7 ili 8 Kažu da je softverski upeglanija od Šomija Realme 8 4/64 ima po nekim radnjama za 18k i skoro sigurno na kp 1
Recommended Posts