November 14, 201113 yr Hilfe kamaraden.Nikako da rutujem Optimus ME (LG P350), neće Gingerbreak iako bajem već 4 sata oko njega, ispratio sve (što pisane, što jućubovane) tutorijale, ispouključivao sve što treba (USB debugging etc.) i jok. I koliko videh nisam jedini.probaj sa ovim SuperOneClick
November 14, 201113 yr ja da, svaki put kad uvacim novi sw rutujem, mada super radi i bez ruta, realno
November 14, 201113 yr Nađen problem. i got my Phone (LG P350) also finaly rooted. With the actual FW (V10G) you cant root it anymore (yet). So i downgraded to V10C and then rooted it easylie.U tom grmu leži zec, pre par dana sam odradio firmware upgrade (a i pretpostavio sam da bi to moglo biti to). Sad samo još da nađem način da vratim FW na raniju verziju. :Dedit: posle 4h kopanja po forumima vratio FW na 3 verzije unazad i root-ovao preko Gingerbreak-a za minut. Edited November 15, 201113 yr by Tribun_Populi
November 17, 201113 yr Ja instalirao NFS:Shift zahvaljujući CyanogenMod-u 7.1 (Android Gingerbread 2.3.7) :Hail:Na šugavom stock firmware-u sam mogao da sanjam samo o tome. Edited November 17, 201113 yr by Tribun_Populi
November 18, 201113 yr Author aj neku preporuku za aplikaciju koja iskljuci internet preko gprsa u roamingu?
November 18, 201113 yr Bajdvej, jeste li svi rutovali svoje telefone? Ja se još uvek ne usuđujem.Ja nisam.Nemam neke posebne potrebe, pa ne bih da se zajebavam sa tim, i eventualno prouzrokujem neki system failure. Sa vremena na vreme skinem neku free app ili igru, i tu uglavnom dok kenjam. :D Igram se par minuta, ako IČEMU valja, ostavim, ali uglavnom radi uninstall.
November 18, 201113 yr aj neku preporuku za aplikaciju koja iskljuci internet preko gprsa u roamingu?To bi trebalo da bude u osnovnim podešavanjima, bar kod mene jeste.
November 18, 201113 yr Author To bi trebalo da bude u osnovnim podešavanjima, bar kod mene jeste.ma znam da jeste, i znam i gde je, al nesto tripujem da u onim silnim EULAma raznog softwarea koje stikliramo bez da ih procitamo pise da mogu da overrajduju to sistemsko podesavanje...
November 18, 201113 yr aj neku preporuku za aplikaciju koja iskljuci internet preko gprsa u roamingu?Pa imaš valjda opciju u settings/wireless & other networks/mobile networks? Uncheck i to je to.ma znam da jeste, i znam i gde je, al nesto tripujem da u onim silnim EULAma raznog softwarea koje stikliramo bez da ih procitamo pise da mogu da overrajduju to sistemsko podesavanje...Nema šanse. Edited November 18, 201113 yr by Tribun_Populi
November 18, 201113 yr Ja nisam.Nemam neke posebne potrebe, pa ne bih da se zajebavam sa tim, i eventualno prouzrokujem neki system failure. Sa vremena na vreme skinem neku free app ili igru, i tu uglavnom dok kenjam. :D Igram se par minuta, ako IČEMU valja, ostavim, ali uglavnom radi uninstall.+1 sve, čak i deo sa WC-om... :DE, da, kad sam već ovde, ako nekom, treba, ima dobra aplikacija za parking -Parking manijak, sama prepoznaje grad u kom si, i ima brojeve za plaćanje... Jako zgodno... Edited November 18, 201113 yr by radisa
November 18, 201113 yr E, da, kad sam već ovde, ako nekom, treba, ima dobra aplikacija za parking -Parking manijak, sama prepoznaje grad u kom si, i ima brojeve za plaćanje... Jako zgodno...+1Ja to koristim i skroz je dobar...poruke se salje automatski i samo brinem da pogodim zonu...ima i podrsku za nekoliko razlicitih tablica...
November 18, 201113 yr Pa imaš valjda opciju u settings/wireless & other networks/mobile networks? Uncheck i to je to.suvise je taj lenj za takve akcije