Jump to content

Android

Featured Replies

Hilfe kamaraden.Nikako da rutujem Optimus ME (LG P350), neće Gingerbreak iako bajem već 4 sata oko njega, ispratio sve (što pisane, što jućubovane) tutorijale, ispouključivao sve što treba (USB debugging etc.) i jok. I koliko videh nisam jedini.
probaj sa ovim SuperOneClick

Bajdvej, jeste li svi rutovali svoje telefone? :unsure: Ja se još uvek ne usuđujem.

ja da, svaki put kad uvacim novi sw rutujem, mada super radi i bez ruta, realno

probaj sa ovim SuperOneClick
Yok.

post-2606-13213056882717.jpg

Nađen problem.

i got my Phone (LG P350) also finaly rooted. With the actual FW (V10G) you cant root it anymore (yet). So i downgraded to V10C and then rooted it easylie.
U tom grmu leži zec, pre par dana sam odradio firmware upgrade (a i pretpostavio sam da bi to moglo biti to). Sad samo još da nađem način da vratim FW na raniju verziju. :Dedit: posle 4h kopanja po forumima vratio FW na 3 verzije unazad i root-ovao preko Gingerbreak-a za minut. :Hail:

Edited by Tribun_Populi

na samsungappsu Need For Speed: Hot Pursuit for free, časte ljudi.

Ja instalirao NFS:Shift zahvaljujući CyanogenMod-u 7.1 (Android Gingerbread 2.3.7) :Hail:Na šugavom stock firmware-u sam mogao da sanjam samo o tome.

Edited by Tribun_Populi

• Author

aj neku preporuku za aplikaciju koja iskljuci internet preko gprsa u roamingu?

Bajdvej, jeste li svi rutovali svoje telefone? :unsure: Ja se još uvek ne usuđujem.
Ja nisam.Nemam neke posebne potrebe, pa ne bih da se zajebavam sa tim, i eventualno prouzrokujem neki system failure. Sa vremena na vreme skinem neku free app ili igru, i tu uglavnom dok kenjam. :D Igram se par minuta, ako IČEMU valja, ostavim, ali uglavnom radi uninstall.
To bi trebalo da bude u osnovnim podešavanjima, bar kod mene jeste.
  • Author
To bi trebalo da bude u osnovnim podešavanjima, bar kod mene jeste.
ma znam da jeste, i znam i gde je, al nesto tripujem da u onim silnim EULAma raznog softwarea koje stikliramo bez da ih procitamo pise da mogu da overrajduju to sistemsko podesavanje...
Pa imaš valjda opciju u settings/wireless & other networks/mobile networks? Uncheck i to je to.
ma znam da jeste, i znam i gde je, al nesto tripujem da u onim silnim EULAma raznog softwarea koje stikliramo bez da ih procitamo pise da mogu da overrajduju to sistemsko podesavanje...
Nema šanse.

Edited by Tribun_Populi

Ja nisam.Nemam neke posebne potrebe, pa ne bih da se zajebavam sa tim, i eventualno prouzrokujem neki system failure. Sa vremena na vreme skinem neku free app ili igru, i tu uglavnom dok kenjam. :D Igram se par minuta, ako IČEMU valja, ostavim, ali uglavnom radi uninstall.
+1 sve, čak i deo sa WC-om... :DE, da, kad sam već ovde, ako nekom, treba, ima dobra aplikacija za parking -Parking manijak, sama prepoznaje grad u kom si, i ima brojeve za plaćanje... Jako zgodno...

Edited by radisa

E, da, kad sam već ovde, ako nekom, treba, ima dobra aplikacija za parking -Parking manijak, sama prepoznaje grad u kom si, i ima brojeve za plaćanje... Jako zgodno...
+1Ja to koristim i skroz je dobar...poruke se salje automatski i samo brinem da pogodim zonu...ima i podrsku za nekoliko razlicitih tablica...
Pa imaš valjda opciju u settings/wireless & other networks/mobile networks? Uncheck i to je to.
suvise je taj lenj za takve akcije