copkillah Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 čekam google allo već dva dana pa eno ga na Pleju? inače što je tolika frka? Sounden kaže no no :D
Mil@n Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 pa eno ga na Pleju? inače što je tolika frka? Sounden kaže no no :D https://twitter.com/Snowden/status/778588715736260608 Možda je izašao tek, nije ga bilo juče. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Gospodin Slucaj Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 meh snowden ja kapiram da moraš biti bogotac interneta da bi mogao da se sakriješ od nsa pa i od googla koji je ubiquitous bolje je naći drugu strategiju skrivanja na otvorenom pa neka te kontrolišu kroz big data ako mogu i meh google allo još je to u začetku ali ću pratiti razvoj poslao sam invite nekim ljudima pa ćemo da vidimo i da - stižu poruke drugima čak iako nemaju instaliran allo a bog te pitaj kako odoh da drndam onog asistenta...
eye of the beholder Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 skinuo i ja allo. A što nema poziva?
Gospodin Slucaj Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) nema nita lol asistent mi se sviđa kaže da voli star trak hmmm moram ga pitati jel gej "i dont think engineers specified so ill just see how it goes :D" cmon be my gay friend hahah "i dont understand" očekivao sam više google... Edited September 23, 2016 by Gospodin Slucaj
Gospodin Slucaj Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 nema nita lol asistent mi se sviđa kaže da voli star trak hmmm moram ga pitati jel gej "i dont think engineers specified so ill just see how it goes :D" cmon be my gay friend hahah "i dont understand" očekivao sam više google... o jebote šta ako sam seksualno uznemiravao ai infanta????!!!!!! posle poludi zbog mene i ljudi kao što sam ja :(
Zli Gli Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Jel ima neki program preko gugl plej stora za skidanje muzike, domace i strane? Ne treba meni, ja niti slusam niti skidam, ali sam dobio zadatak da nadjem a jedno 17 godina nisam skidao nista pa sam sve zaboravio. Naravno, bilo bi pozeljno da je besplatno i legalno, mada vise besplatno nego legalno.
Gospodin Slucaj Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 mislim da se težište u muzičkoj industriji prebacilo na strimovanje muzike što je postao najčešći izbor i za korisnike dakle deezer ili gugl plej muzika ili yt i tako ti servisi (neki su dostupni u srbiji za neke moraš da se akaš s modovanim app iz sumnjivh izvora) ne znam da više iko skida sa torrenta zaista deezer je čini mi se 7 evra mesečno i njega bih preporučio zbog curated content (jbga ne mogu da se setim kako se kaže na srpskom) a gplej je još jeftinji oko 4 evra mada deezer možeš da dobiješ "besplatno" u nekim telenor paketima što ja radim (odlična ponuda za nekog ko ima soundtrack za svaku životnu situaciju)
Zli Gli Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Ovo je zensko i ne bi razumela kad bih joj preneo ovo sto si napisao, a mislim i da ne bi da placa nista nego jednostavno da moze da skine poneku pesmu u mp3 ili kojem vec formatu, ono kao nekad sto je moglo. Mada verujem da toga vise skoro i da nema, nesto slicno kao sto su USB flashevi potisnuli cd i dvd citace/rezace iz upotrebe.
Gospodin Slucaj Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 ne znam onda neka uzme paket u telenoru kao ja :) ako joj je nešto hitno neka instalira deezer dobiće 15 dana besplatnog premiuma a posle toga šta bude bude ili gplay music gde je promo period ja mislim mesec dana (bio je i dva meseca) i znam da neki klinci koriste spotify i pandoru (servisi nedostupni u srbiji tako da ih treba karati) i ja mislim da ih koriste besplatno preko krekovanih app ali sve što nije iz google prodavnice je meni uh sumnjivo niko se više ne bakće sa ilegalnom muzikom zbog ~800 dinara mesečno jbga (a možda sam ja samo omatorio)
mraki Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Ne znam za klasicne aplikacije za skidanje, ali imas Youtube downloadere koji pretvaraju video u .mp3 format. Vrlo zgodno za poneku pesmicu, za cele albume vrv postoji i bolji način.
spina Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Jel ima neki program preko gugl plej stora za skidanje muzike, domace i strane? Ne treba meni, ja niti slusam niti skidam, ali sam dobio zadatak da nadjem a jedno 17 godina nisam skidao nista pa sam sve zaboravio. Naravno, bilo bi pozeljno da je besplatno i legalno, mada vise besplatno nego legalno. kucaj Tiny tunes apk u google, prvi rezultat, to je ono sto ti treba ;)
Recommended Posts