Lord Stef Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 U, hvala na iscrpnom objasnjenju :D Znaci Firefox je u pitanju, ja teram Operu vec par godina, probao i Chrome i Dolphin i uvek isto. Probacu sve ovo sutra.
Tihajeza Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 tapatalk mi se obrnuo kao u ogledalu! kako da vratim na staro?
nbg4ever Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 G2 mini - SMS, viber poruke i slicno ne stizu kad je ekran ugasen. Dakle, ne da nema notifikacije, nego stignu tek kad se ekran upali. Bag, ili ficr? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Have_Fun Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 G2 mini - SMS, viber poruke i slicno ne stizu kad je ekran ugasen. Dakle, ne da nema notifikacije, nego stignu tek kad se ekran upali. Bag, ili ficr? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk a je l` ti se desava da ti se npr. duplira sms, tj. stigne i u sms i na viber? jedino sto mi pada na pamet je to, da ti je i dalje viber spojen sa sms-om, mislim da imas u opcijama vibera to da deselektujes, u meniju pa na calls and msg ili notifications, a da je sledeci problem sto je podeseno da se prekine wi-fi veza kada telefon zadrema™ to imas u wi-fi podesavanjima ides dakle u settings, pa na wi-fi, pa tamo u advanced i selektujes Keep wi-fi on when screen times out/when sleep mode, ili kako god ovo je jedina ideja koju trenutno imam.. da su viber i sms povezani i onda kad zadrema fon, automatski ugasi vezu sa wi-fijem pa ne moze poruka da stigne, a ne stigne na sms jer tripuje da je viber (zbog povezanosti) .. jebem li ga it`s a long shot, ali pogledaj
nbg4ever Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ma nije moj fon, od koleginice. Videcu ovo za wifi. Tnx Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
renne Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Stigao Lolipop OTA preko telenora i vip-a za Note3 Upravo krenuo i za Note4 OTA telenor
John Coltrane Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Danas sestrina mala cackala Alcatel one touch tablet i odjednom se iz cista mira ugasio, s tim sto vise ne mogu da ga upalim. Stavio ga na punjac i nista. Prikljucio na komp i opet nista, ali bar ga komp procita i uspevam da vidim slike i podatke, dakle komp ga vidi sto mi daje nadu da nije riknuo skroz. Znam da je bat bila na oko 15% pre tog gasenja, ali me brine sto se ne upali lampica na vrhu kad ga stavim na punjenje. Da bacam govno ili da se nadam cudu?
djili Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) Danas sestrina mala cackala Alcatel one touch tablet i odjednom se iz cista mira ugasio, s tim sto vise ne mogu da ga upalim. Stavio ga na punjac i nista. Prikljucio na komp i opet nista, ali bar ga komp procita i uspevam da vidim slike i podatke, dakle komp ga vidi sto mi daje nadu da nije riknuo skroz. Znam da je bat bila na oko 15% pre tog gasenja, ali me brine sto se ne upali lampica na vrhu kad ga stavim na punjenje. Da bacam govno ili da se nadam cudu? slicno se ponasao moj jeftini ne-alcatel tablet, I ispalo je da je crko touchscreen. I ja sam mislila da punjenje ne radi, medjutim baterija je bila puna, tablet se uključivao samo nije moglo da se vidi :d Edited April 1, 2015 by djili
Tale Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 U takvim situacijama "lek" je skidanje baterije i ponovno vraćanje.
John Coltrane Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Hvala, probacu ako opet bude jebavalo. Mada mi je palo na pamet, ali nisam bio siguran kako da ga otvorim
svashtabezneshto Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 (edited) Ako ti nešto znači, moj tablet, acer, ako se isprazni, po par sati zna da ne reaguje na punjač. Edited April 2, 2015 by svashtabezneshto
John Coltrane Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pa nisam siguran da li se skroz ispraznio, vrlo moguce. Sad sam ga malo uzeo pod svoje, pa cu pratiti. Hvala svima jos jednon.
stajebrebilo Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ako se stariji telefon (-3 god. star) rutuje, da li je moguce da se neke aplikacije teraju sa SD kartice i da ne blokira cesto ?
Recommended Posts