belch Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ma sad se razmišljam da uzmem još nekog za još koji jezik, radije nego da menjam flajer :D
Delija67 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 I da dovedes nekog Shan Jana da predaje Setswanu treba da napises koji su jezici u ponudi. Srecno
Malvo Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) verovatno si i sama svesna toga, ali ako su ti publika punoletnici, možda ne bi bilo loše da proučiš kakvo je tržište u pogledu nemačkog i skandinavskih jezika. usled znamo već čega i interesovanje i potrebe za njima su sve veći, pa je to možda kolač čiji bi deo mogla lakše da ugrabiš. a možda i da zauzmeš jednu od startnih pozicija, ko zna. Edited May 8, 2014 by Evropejac
morgana Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 sto se tice promocije, trebalo bi da je linkedin uveo mogucnost reklamiranja, a ako je tek na startu nije prezasicen, sto moze biti dobro za odredjenu grupu korisnika s druge strane, facebook je mijenjao algoritam i izgleda da ima namjeru da podstice sponzorisanje postova, pa bi trebalo imati u vidu i dobro targetirano reklamiranje na njemu, inace se teze stize na timelineove, mada mislim da primarna mreza moze da se formira i guranjem bez sponzorstava, uz razvijanje korisnog/simpaticnog tako reci ingejdzing sadrzaja (a u toj disciplini, fala bogu, forum moze da pomogne)
lostfanforever Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 s druge strane, facebook je mijenjao algoritam i izgleda da ima namjeru da podstice sponzorisanje postova, pa bi trebalo imati u vidu i dobro targetirano reklamiranje na njemu, inace se teze stize na timelineove, mada mislim da primarna mreza moze da se formira i guranjem bez sponzorstava, uz razvijanje korisnog/simpaticnog tako reci ingejdzing sadrzaja (a u toj disciplini, fala bogu, forum moze da pomogne) Na mojoj teritoriji je počelo to promotivno guranje postova na vrh timeline-ova, slučajno stisnuh promote danas, pa mi ponudio... cini mi se oko 5 e po postu Srećno bilo :)
rajka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 svaka cast sestro! mozda ti bude korisno: google ima novi servis to help teachers make, collect and track student assignments, and to help them better communicate with their classes. http://googleblog.blogspot.ca/2014/05/previewing-new-classroom.html?m=1
ToniAdams Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 ma sad se razmišljam da uzmem još nekog za još koji jezik, radije nego da menjam flajer :D mozes mene za bosanski
Vapad Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) Znači da se svim silama vratim italijanskom You GO Belch (FSS)!!! FTW ako ti zafali još neko za engleski možda znam nekoga ko može, ti reci, ja pitam... Edited May 9, 2014 by Vapad
belch Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 to help teachers make, collect and track student assignments, and to help them better communicate with their classes. http://googleblog.blogspot.ca/2014/05/previewing-new-classroom.html?m=1 Hvala za ovo, tj, onaj koji će mi praviti sajt će ti biti zahvalan ako ovo radi :D polako ljudi s čestitkama, sačuvajte ih kad kapne prvi dinar :) inače flajeri neće biti gotovi pre ponedeljka
MancMellow Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) bas lep flajer, srecno i od mene. cini mi se da ne bi bilo na odmet napisati koji jezik je u pitanju. i zastave molicu, sta je jezik bez zastave, nasi ljudi vole zastave ^_^ -_- Edited May 9, 2014 by MancMellow
belch Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 zastave treba spaljivati, ne stavljati na lepe žute flajere da kvare koncepciju -_-
Frank Pembleton Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Puno srece FSS ...Dobro da si nasla tu sherovanu varijantu, tako moji prijatelji sto imaju skolu kreativnog crtanja isto naleteli i odradilo im super...
belch Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Daklem, od sutra krećem sa smaranjem ljudi po ulici :) 3000 komada upravo na štampanju
Recommended Posts