Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Ako osvoji MC imace sve slemove, masterse i wtf po tri puta

Posted

Bas mu MC ne treba kao priprema za ono glavno RG i OI. Turnir krece relativno rano, jos uvek je hladnjikavo, vlazan vazduh, cesto duva vetar, tereni spori, loptica teska, za sve to treba ogromna snaga i konjski zivci, a njemu sve to u ovom periodu karijere manjka. 

Gubio je zadnjih par godina tamo bas jadno od raznih Evansa, ne verujem da ce si to opet priustiti.

Ne odgovaraju mu uslovi tamo i sto bi se mucio. Dva trofeja iz MC puna kapa, Rodjo nema ni jedan pa je jis uvek u igri za GOATa :rolleyes: 

Posted

Mislim da mu je ovo dobar potez, hard reset i nova energija. To pod uslovom da napravi pravi izbor sledećeg trenera.

• +1 1
Posted

Ne znam šta da mslim o ovome. 

Da li je ovo uvod u novo poglavlje ili lagani odlazak u suton?

Novak je od Australije radio sve i svašta, a nije se bavio tenisom, tako da ne znam koji trener bi njega sada spremio za 7 dana da bude kompetentan na šljaci u Monte Karlu, pa čak i kasnije do Garosa.

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Mozda se vraca Vajda :s_w:

• Haha 1
Posted

Ma ja mislim da neće ni imati trenera do kraja godine, i da je to to.

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Odlazi Goran, ali ne i ostatak tima, tako da je Čarli tu.

Posted
2 hours ago, booyaka said:

Mislim da mu je ovo dobar potez, hard reset i nova energija. To pod uslovom da napravi pravi izbor sledećeg trenera.

Evo ga :wub:

Posted (edited)
5 minutes ago, Serena said:

Evo ga :wub:

Njega za RG, Federera za W (da se kaže da je ispred njega i kada osvoji osmi trofej) i Samprasa za USO, za AO mu ne treba niko.

Edited by booyaka
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, booyaka said:

Njega za RG, Federera za W (da se kaže da je ispred njega i kada osvoji osmi trofej) i Samprasa za USO, za AO mu ne treba niko.

Ovo bi bio najjači momenat u istoriji svih sportova :D

Posted

Kao kad Apolo Krid trenira Rokita :wub:

Posted

i am simple man, meni razlaz govori da ludak ne želi tek tako da ode u dugu noć. ovo je i prvi signal da je novak nezadovoljan zbog rezultata, projektovao sam da je po tom pitanju ladovina.

Posted
16 minutes ago, booyaka said:

Fed da mu dodeli trofej (umesto Kejt :sad:) i pokloni se GOATu :thumbup:

4 minutes ago, utilitarist said:

i am simple man, meni razlaz govori da ludak ne želi tek tako da ode u dugu noć. ovo je i prvi signal da je novak nezadovoljan zbog rezultata, projektovao sam da je po tom pitanju ladovina.

I meni se cini da je tako. Goran je u zadnje vreme delovao nekako smoreno i odsutno, a Novaku treba emotivna reakcija iz boksa. 

Ja navijam za Gugu zvanog srce :heart:

Posted

Men' se čini da će sa Zimonjom u nastavku programa..