Serena Posted March 26 Posted March 26 Bas mu MC ne treba kao priprema za ono glavno RG i OI. Turnir krece relativno rano, jos uvek je hladnjikavo, vlazan vazduh, cesto duva vetar, tereni spori, loptica teska, za sve to treba ogromna snaga i konjski zivci, a njemu sve to u ovom periodu karijere manjka. Gubio je zadnjih par godina tamo bas jadno od raznih Evansa, ne verujem da ce si to opet priustiti. Ne odgovaraju mu uslovi tamo i sto bi se mucio. Dva trofeja iz MC puna kapa, Rodjo nema ni jedan pa je jis uvek u igri za GOATa
booyaka Posted March 27 Posted March 27 Mislim da mu je ovo dobar potez, hard reset i nova energija. To pod uslovom da napravi pravi izbor sledećeg trenera. 1
Arkadija Posted March 27 Posted March 27 Ne znam šta da mslim o ovome. Da li je ovo uvod u novo poglavlje ili lagani odlazak u suton? Novak je od Australije radio sve i svašta, a nije se bavio tenisom, tako da ne znam koji trener bi njega sada spremio za 7 dana da bude kompetentan na šljaci u Monte Karlu, pa čak i kasnije do Garosa. 4 1
Mil@n Posted March 27 Posted March 27 Ma ja mislim da neće ni imati trenera do kraja godine, i da je to to. 3 1
Serena Posted March 27 Posted March 27 2 hours ago, booyaka said: Mislim da mu je ovo dobar potez, hard reset i nova energija. To pod uslovom da napravi pravi izbor sledećeg trenera. Evo ga
booyaka Posted March 27 Posted March 27 (edited) 5 minutes ago, Serena said: Evo ga Njega za RG, Federera za W (da se kaže da je ispred njega i kada osvoji osmi trofej) i Samprasa za USO, za AO mu ne treba niko. Edited March 27 by booyaka 1
Milošica Posted March 27 Posted March 27 4 minutes ago, booyaka said: Njega za RG, Federera za W (da se kaže da je ispred njega i kada osvoji osmi trofej) i Samprasa za USO, za AO mu ne treba niko. Ovo bi bio najjači momenat u istoriji svih sportova
utilitarist Posted March 27 Posted March 27 i am simple man, meni razlaz govori da ludak ne želi tek tako da ode u dugu noć. ovo je i prvi signal da je novak nezadovoljan zbog rezultata, projektovao sam da je po tom pitanju ladovina.
Serena Posted March 27 Posted March 27 16 minutes ago, booyaka said: Njega za RG, Federera za W (da se kaže da je ispred njega i kada osvoji osmi trofej) i Samprasa za USO, za AO mu ne treba niko. Fed da mu dodeli trofej (umesto Kejt ) i pokloni se GOATu 4 minutes ago, utilitarist said: i am simple man, meni razlaz govori da ludak ne želi tek tako da ode u dugu noć. ovo je i prvi signal da je novak nezadovoljan zbog rezultata, projektovao sam da je po tom pitanju ladovina. I meni se cini da je tako. Goran je u zadnje vreme delovao nekako smoreno i odsutno, a Novaku treba emotivna reakcija iz boksa. Ja navijam za Gugu zvanog srce
Recommended Posts