Hermetico Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Naravno da rasizam igra ulogu, zato mnogi koji uspeju nešto posebno da urade u prvom svetu utripuju. Kako to da sam ja obični Srbin najbolji na svetu? Odgovor je samo jedan: mora da sam nebeski čovek, božji sin i/ili vanzemaljac. Svi pomalo učestvujemo u tome, ja bih voleo da uspehe svojih sunarodnika nosimo malo nonšalantnije. Rasizam uvek postoji i igra neku ulogu ali to ne znači da su svi protiv nas. Nemojmo se gicati bez potrebe. Dečko je slika i prilika slike i prilike jurodivog nedozrelog Balkanca koji pobeđuje za inat, umesto za svoju dušu. Ili makar za svoj prezreni narod. Edited February 5, 2022 by Hermetico 2 Link to comment
Lancia Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 6 minutes ago, Hermetico said: Naravno da rasizam igra ulogu, zato mnogi koji uspeju nešto posebno da urade u prvom svetu utripuju. Kako to da sam ja obični Srbin najbolji na svetu? Odgovor je samo jedan: mora da sam nebeski čovek, božji sin i/ili vanzemaljac. Svi pomalo učestvujemo u tome, ja bih voleo da uspehe svojih sunarodnika nosimo malo nonšalantnije. Rasizam uvek postoji i igra neku ulogu ali to ne znači da su svi protiv nas. Nemojmo se gicati bez potrebe. Dečko je slika i prilika slike i prilike jurodivog nedozrelog Balkanca koji pobeđuje za inat, umesto za svoju dušu. Ili makar za svoj prezreni narod. A i ti ga sad prefilozofira, mislim nista od vog boldovanog nije tacno a i voli da igra za svoju zemlju, narod, stavec. Hoce to tako da iz inata poobaras sve rekorde i osvojis gomilu turnira, price za malu decu, mozes da se inatis koliko hoces, ako nisi komad kvalitetnog atlete, mozes da se slikas, eventualno slucajno ubodes jedan turnir. 3 Link to comment
Time Crisis Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 1 hour ago, Hermetico said: Dečko je slika i prilika slike i prilike jurodivog nedozrelog Balkanca koji pobeđuje za inat, umesto za svoju dušu Što reče Lancia nonsens, pobeđuje zato što je talenat jedan u milion plus ceo život trenira Link to comment
Redoran Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 9 hours ago, Hermetico said: Dečko je slika i prilika slike i prilike jurodivog nedozrelog Balkanca koji pobeđuje za inat, umesto za svoju dušu. Ili makar za svoj prezreni narod. Dečko je slika i prilika mentalnog kolosa i ako baš hoćeš vanzemaljca u tom smislu, koji nije dozvolio da slome godine i tone medijskog linča i nepatvorene mržnje kojoj je bio izložen, i uspeo je da ostvari svoj potencijal. Kada se Naomi Osaka prvi put požalila da je mediji pritiskaju umesto da je ostave na miru i da je pod njihovim pritiskom morala da otkriva da je preskočila par slemova zbog anksioznosti, momentalno se napravio svetski pokret podrške njenom pravu na privatnost kao i elementarnom ljudskom pravu svakog sportiste da tu i tamo prsne mentalno i da ne mora bilo kome da se pravda za to. To pravo ne samo da ne važi za Novaka, nego ceo svet, bukvalno ceo svet jbt ima pravo da skida njegovu privatnu medicinsku dokumentaciju i putne dokumente, i zajebava se sa njima kako mu se svidi. 4 1 Link to comment
Frile Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 36 minutes ago, Redoran said: bukvalno ceo svet jbt ima pravo da skida njegovu privatnu medicinsku dokumentaciju eh, da nije skidao ceo svet, ne bi nikad saznali da se zaražen slikao sa decom niti da je muljao sa datumom potvrde :( 1 Link to comment
Zli Gli Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Novace, ako ovo citas, da znas da ti bar ja nista ne zameram kad su ti vec skoro svi ostali okenuli ledja. Jebi me, sve ti je oprosteno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 3 Link to comment
Hermetico Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ma ajde jednom uđem naduvan na topik odma zavera filozofa. Man up, jebote, vi pravite mentalne akrobacije mesecima već reakcija je normalna iako nije primerena 1 Link to comment
Lancia Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 39 minutes ago, Hermetico said: Ma ajde jednom uđem naduvan na topik odma zavera filozofa. Man up, jebote, vi pravite mentalne akrobacije mesecima već reakcija je normalna iako nije primerena Jaka neka trava, udara u slova 1 Link to comment
reg Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 8 hours ago, Redoran said: Dečko je slika i prilika mentalnog kolosa i ako baš hoćeš vanzemaljca u tom smislu, koji nije dozvolio da slome godine i tone medijskog linča i nepatvorene mržnje kojoj je bio izložen, i uspeo je da ostvari svoj potencijal. Kada se Naomi Osaka prvi put požalila da je mediji pritiskaju umesto da je ostave na miru i da je pod njihovim pritiskom morala da otkriva da je preskočila par slemova zbog anksioznosti, momentalno se napravio svetski pokret podrške njenom pravu na privatnost kao i elementarnom ljudskom pravu svakog sportiste da tu i tamo prsne mentalno i da ne mora bilo kome da se pravda za to. To pravo ne samo da ne važi za Novaka, nego ceo svet, bukvalno ceo svet jbt ima pravo da skida njegovu privatnu medicinsku dokumentaciju i putne dokumente, i zajebava se sa njima kako mu se svidi. Omućavanje skidanja dokumentacije koju su u ime Đokovića predali njegovi advokati nije omogućio TA, ili ATP, ili Ben Rothenberg, nego federalni sudovi Australije, i to je samo jedan od brojnih predmeta na sajtu sudova gde se mogu skinuti skenirani podnesci stranaka i odluke suda. A na sudu je završio, između ostalog, zato što je TA zbog njega napravio mehanizam izuzeća, organizovao dve odvojene komisije, lobirao kod političara i sl. Kako bi Đoković učestvovao na turniru i potencijalno oborio rekord osvojenih slemova. Zato što ga mrze. 2 Link to comment
mlatko Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dubaj će se igrati pod (duplim) bablom, i ATP ne savetuje posećivanje atrakcija zbog rizika od terorizma. Expo je u toku a završio se i turnir u golfu, interesuje me dal su njih obavestili. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Hermetico Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 53 minutes ago, Lancia said: Jaka neka trava, udara u slova Jaka, morao sam da se dogovorim sa stepenicama. No, ceo taj mentalni odliv je ništa spram ovoima kojim sam izložen ovde. Odo ja na neko vreme, do izbora makar. Volim vas skoro sve, stvarno. Vidimo se! 1 Link to comment
Time Crisis Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Da li će BBC i ostali da prave priču? Nešto mi se javlja da verovatno neće https://www.ubitennis.net/2022/02/hungarian-tennis-rocked-by-allegations-of-fake-covid-19-certificates-being-issued-to-players-and-coaches/ Link to comment
Time Crisis Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Ne znam kako se kaže karma na mađarskom Quote Marton Fucsovics on Djokovic's #AusOpen exemption: "People’s health is paramount, and there are rules that were outlined months ago, namely that everyone should vaccinate themselves--and Djokovic didn’t. From this point of view, I don't think he would have the right to be here." Link to comment
Ros Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 21 minutes ago, Time Crisis said: Ne znam kako se kaže karma na mađarskom ne mora da znaci da fuksa ima lazni pass, ali kao da je to bitno. bitno je da se prica o tome Link to comment
Takeshi Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 je l' bilo ovo? zanimljiv tekst sa inače odličnog portala (časopisa) koji se bavi naukom. Novak Djokovic and the Healing Water Crystals The story of the tennis star spotlights the pseudoscience that bedevils science and society. BY KEVIN BERGER February 4, 2022 Link to comment
Recommended Posts